DeFacto İnova Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2141 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 119 incelemede 4,82 puan almıştır.
‘Akdeniz Rahatlığı’ mottosu ile perakende tekstil sektöründe çalışmalarını sürdüren DeFacto, yeni koleksiyonu DeFacto İnova ile müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor. Eski denim kumaşlardan geri dönüştürülerek üretilen kazaklar ve gün boyu modayı yakalayabileceğiniz çift taraflı pantolon gibi bir çok ürün, DeFacto mağazalarında yaratıcı tasarımları sevenleri bekliyor.

Perakende tekstil sektörünün Türkiye’deki öncü markalarından DeFacto, inovasyon konusundaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni koleksiyonu DeFacto İnova’yı müşterileri ile buluşturan marka, inovatif ve sürdürülebilir ürünleri ile dikkat çekiyor.

Fark yaratan ürünleri ile müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen DeFacto, İnova koleksiyonuyla çift taraflı pantolon, denim kumaşlardan geri dönüştürülmüş kazak, susuz pantolon, kulaklıklı bere, 12 ayrı paça boyu kullanılabilen pantolon ve özellikle renk değiştiren tişörtler gibi birçok inovatif ürüne yer veriyor.

Denim ‘Geri Dönüşür’ Yumuşacık Trikolara...
Benimsediği ‘duyarlıklık’ değeri kapsamında çalışmalarına devam eden DeFacto, denim ürünlerin parçalanıp yeniden kullanılması ile ‘Geri Dönüştürülmüş Denim Triko’ları hayata geçirdi.
Kullanılmış jeanlerin parçalanıp tekrar elyaf haline getirilmesi ve iplik oluşturulması ile başlayan geri dönüştürme süreci, bu ipliklerinde örülmesi ve jean triko üretimi ile tamamlanıyor. Kazak ve hırkadan oluşan koleksiyonun dönüşüm ve üretim sürecinde ortalama her bir denim pantolondan bir kazak ya da hırka üretiliyor.

Üretim ve yönetim süreçlerinde doğaya ve insana olan saygısıyla öne çıkan DeFacto, yeni koleksiyonu ile enerji tasarrufu sağlarken ve doğal kaynakların tüketimini azaltıyor.

Çift Taraflı Pantolon ile Gün Boyu Moda…
Günlük hayatın koşturmacasında hem tarzını koruyup hem rahat etmek isteyenlerin tercihi olan çift taraflı pantolon, DeFacto İnova Koleksiyonu’nun en önemli parçalarından birini oluşturuyor.
Farklı renk seçenekleri ile kullanım kolaylığı yaratan çift taraflı pantolonla, aynı gün için de ofiste smart, akşam buluşmalarında ise casual bir tarza sahip olmak mümkün.

Her sezon yeni koleksiyonları ile moda tutkunlarının beğenisini toplayan DeFacto, DeFacto İnova ile rahatlık ve inovasyonu bir arada tüm dünyaya ulaştırmayı hedefliyor.



İlgili etiketler : Defacto İnova, Defacto, Defacto Koleksiyonları, Giyim,

Haber Sahibi

DeFacto
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2141

Diğer DeFacto Haberleri

Benzer Haberler

  • DeFacto Defacto'dan İnternet Mağazasına Özel Gray Scale Koleksiyonu

    Defacto'dan İnternet Mağazasına Özel Gray Scale Koleksiyonu

    ‘Akdeniz rahatlığı’ sunan ürünleri ile sevilen giyim markası DeFacto, internet mağazasına özel hazırladığı ‘Gray Scale’ koleksiyonunuyla sezonun öne çıkan gri trendini yaşatıyor. İnternet ma...
    23 Ocak 20142172 defa incelendi
  • DeFacto DeFacto Mexican Folk Koleksiyonu

    DeFacto Mexican Folk Koleksiyonu

    ‘Latin Amerika’nın rengarenk tarzı DeFacto’nun ‘Mexican Folk Koleksiyonu’ ile Türkiye’ye geliyor. Meksika’nın geleneksel giysilerinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon, yaz sezonuna renk ka...
    1 Temmuz 20142030 defa incelendi
  • DeFacto Defacto Homewear 2015 Kış  Koleksiyonu

    Defacto Homewear 2015 Kış Koleksiyonu

    DeFacto, evde de şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyenler için "Homewear" koleksiyonunu beğeninize sunuyor. Eğlenceli ve stil sahibi koleksiyonları ile dikkat çeken DeFacto, ye...
    26 Kasım 20142512 defa incelendi
  • DeFacto DeFacto Home Wear 2014 Koleksiyonu

    DeFacto Home Wear 2014 Koleksiyonu

    DeFacto, evde de şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyenler için "homewear" koleksiyonunu sunuyor. Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, evinde de şıklık ve rahatlıktan vazgeçm...
    22 Nisan 20141896 defa incelendi
  • DeFacto DeFacto 2015 Plaj Koleksiyonu

    DeFacto 2015 Plaj Koleksiyonu

    Rahatlığından vazgeçmeyenlerin markası DeFacto, ‘2015 Plaj Koleksiyonu’ ile bu yaz plajları renklendirmeye hazırlanıyor. Yaz aylarının yüksek enerjisini plajlara taşıyacak olan marka, yeni k...
    11 Mayıs 20152964 defa incelendi