Columbia Minx Botlar ile Kış Sıcacık Geçecek

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1847 defa incelendi
  • Puan : star star star 63 incelemede 2,79 puan almıştır.
Columbia’nın sıcak tutma teknolojisi Omni-Heat izolasyonlu Minx botları ile şıklıktan ödün vermeden konforlu ve sıcak bir kış geçireceksiniz.

Columbia patentli en son teknoloji ile üretilen botlar ister şehirde ister açık hava aktivitelerinde kışın tadını çıkarmak isteyenlerin gözde ürünü olacak. Omni-Heat teknolojisine sahip Minx botlar sahip olduğu yüksek ısı izolasyonlu katmanları ve su geçirmez yapısıyla ayaklarınızı gün boyu sıcak ve kuru tutacak.

Columbia Omni-Heat teknolojisine sahip botlar, yüksek ısı yalıtımı sağlayan özel kumaşları ve Columbia’ya özgü alüminyum noktaları sayesinde kışın zorlu şartlarında ısı kaybını engelliyor. Nefes alabilir membranları ve üstün tutuş sağlayan Omni-Grip teknolojisi ile Minx botlar yüksek performans ve konforun anahtarını sunuyor.

Başta Columbia Yönetim Kurulu başkanı Gert Boyle ve oğlu CEO Tim böyle olmak üzere tüm Columbia çalışanları, Columbia ürünlerini, yaşadıkları bölge olan Amerika’nın Pasifik Kuzeybatı bölgesinde yer alan Portland,Oregon’da yağmur altında, kar fırtınasında ya da şiddetli rüzgârda bizzat kullanarak test ediyor, kalitesini bire bir sınıyorlar.

Columbia çalışanları tarafından bizzat test edilip onaylanan ve şık tasarımlarına feminen dokunuşlar eklenen Minx botlara Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



 Columbia Minx Bot - 1

Columbia Minx Bot - 1

 Columbia Minx Bot - 2

Columbia Minx Bot - 2

 Columbia Minx Bot - 3

Columbia Minx Bot - 3

Columbia Adresine Git!

İlgili etiketler : Columbia, Columbia Minx Bot, Bot,

Haber Sahibi

Columbia
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2016
  • Trafik

    : 1847

Diğer Columbia Haberleri

Benzer Haberler