Colin’s Jean ve Montlar Her Zevke Uyar

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2092 defa incelendi
  • Puan : star star star 99 incelemede 3,49 puan almıştır.
Colin’s Sonbahar – Kış 2015 sezonuna olmazsa olmaz jeanleriyle damga vuracak. Farklı dokuma özelliklerini farklı kumaşlarla birleştiren koleksiyonla erkekler kendi tarzını yaratacak.

Yeşilin tonları, indigo, kahverengi gibi özel renk paletine sahip hareket özgürlüğünü sınırlamayan jeanler giyenlerde hafif bir his yaratırken dışarıya elegant bir görüntü yansıtıyor. Denim görünümlü indigo kumaşlar ve kıvrılınca ters renk çıkan paçalar ise erkeklere kombinde çeşitlilik sağlıyor.

Vintage grubunda doğal yıpratma detayları ve Black - Blue&Black efektli jeanler öne çıkarken, enine boyuna esneyen B-stretch kumaşa sahip Jeanler slim fit sevenlerin favorisi olacak.

Kışa özel örme denimler
Colin’s’in yeni Jean grubu olan “örme denim” koleksiyonu örme kumaşın rahatlığı ve Jean pantolonun şıklığını buluşturuyor. Özel olarak indigo ve gri renklerde üretilen örme denimler bu kış değişiklik arayanlara sesleniyor.

Sonbahar sabahları için Jean gömlek
Üst giyimde vintage gömlekler, ince kumaş kaplamalı slim fit gömlekler ve koyu yıkamalı ceketler Colin’s kış koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında.

Colin’s montlarla bu sonbahar asi geçecek
Sonbahar – Kış 2015 koleksiyonundaki PU montlar deri görünümüyle asi tarzı seven erkeklerin favorisi olmaya aday.

Kendine özgü giyinmeyi seven Colin’s erkeği motosiklet ve rock müziğin esin kaynağı olduğu “Urban” koleksiyonun dikkat çeken parçası PU montlarıyla kendine özgün bir imaj çiziyor. Motorcu deri ceketleri eskitilmiş görüntü, kapitone detaylar ve kapüşonlu modelleriyle metropol sonbaharına tarz katıyor.

Siyah, kahverengi, lacivert ve gri gibi kışın cool renklerine sahip Colin’s PU mont koleksiyonu ile erkekler serin havalarda tarzını koruyacak.



 Colin’s - 1

Colin’s - 1

 Colin’s - 2

Colin’s - 2

 Colin’s - 3

Colin’s - 3

 Colin’s - 4

Colin’s - 4

 Colin’s - 5

Colin’s - 5

 Colin’s - 6

Colin’s - 6

 Colin’s - 7

Colin’s - 7

 Colin’s - 8

Colin’s - 8

 Colin’s - 9

Colin’s - 9

 Colin’s - 10

Colin’s - 10

 Colin’s - 11

Colin’s - 11

İlgili etiketler : Colin's, Jean, Mont, Giyim,

Haber Sahibi

Colin's
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Eylül 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 2092

Diğer Colin's Haberleri

Benzer Haberler