Colin's 2014 İlkbahar/ Yaz Erkek Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2615 defa incelendi
  • Puan : star star star 115 incelemede 3,03 puan almıştır.
Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’yla erkekleri daha fit gösteren ürünleri ön plana çıkarıyor. Hem jeanlerhem de tamamlayıcı ürünlerle kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz bir koleksiyon sunanCOLIN’S, günün her saatinde şıklığınızı korumanızı vadediyor.

COLIN’S, 2014 İlkbahar/ Yaz Erkek Koleksiyonu’yla yine tarzınızı yansıtıyor.Hem jeanlerinde hem de tamamlayıcı ürünlerinde slim fitleri koleksiyonun merkezine taşıyan COLIN’S, normal kesimlerle de tüm erkeklerin zevkine hitap ediyor. Renk ve kumaş kalitesiyle yaza yüzde yüz uyum sağlamanıza da yardımcı olan COLIN’S,  rahat ve şık bir sezon için tüm detayları gardırobunuza taşıyor.
COLIN’S, benzersiz bir jean deneyimi sunuyor

2014 İlkbahar/ Yaz Erkek Denim Koleksiyonu’yla genel olarak slim fitlere yer veren COLIN’S, normal kesim jean tutkunlarını da unutmuyor. Likralı kumaşları slim fitler ile harmanlayarak kullanan COLIN’S, daha rahat ve konforlu pantolonlar ile yazı hafif geçirmenizi sağlıyor. Kaplamalı, farklı dokumalı ve renkli denimlerin yanı sıra yeşil, sarı, kırmızı renkleri de koleksiyonunda bolca kullanarak yazın tüm renklerini üzerinize taşıyor.

COLIN’S, koyudan açığa indigonun tüm renkleri, yıpratmasız temiz görünümlü yıkamalar,hafif yıpratmalı, geniş bir yıkama ve renk koleksiyonuna sahip jeanler,yaz sezonuna uygun açık tonlardaki yıkamalar ile dikkat çekici bir jean koleksiyonu sunuyor. Detaylardaki şıklığını bu sezon da sürdüren COLIN’S, cep dikişlerinde kullanılan farklı dikiş ve ip kalınlıklarıyla,kumaşın tersinden biyelerle, kırmızı selvag şeritlerle, farklı kumaşlı kombinlerle,parlak ve kalın iplerle her detayı ince ince işliyor. Jean gömlek ve ceket koleksiyonunda da yumuşak kumaşlar, farklı etiket ve düğmelere yer veren COLIN’S, tüm jean özelliklerini diğer jeangömlek ve ceketlerine de taşıyor.

Rahat bir yazın bütün şifreleri COLIN’S’te yazılıyor
COLIN’S her sezon olduğu gibi bu sezon da yeni temalarıyla her zevke hitap ediyor. COLIN’S,  Campus, City Smart, Holiday Shop, Newport, Simplicity ve Urban temalarıyla 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nu şekillendiriyor.

COLIN’S’in vazgeçilmez temalarından olan Campus ile Kolej ve üniversiteli 17-25 yaş arasındaki gençlere tarzlarını yansıtma fırsatı sunuyor. Gençlerin rahat ve özgür hissedeceği bu seneki Campus temasında doğayaözlem temanın merkezini oluşturuyor. Natural orman ve çöl görüntülerinin, şehir görüntüleriyle kontrast oluşturduğu temada haki ve yeşil renkler önemli bir rol oynuyor. Yeşil, lacivert ve kırık beyaz renklerinin de sıkça kullanıldığı Campus, ekose desen gömlekler, parça boya düz gömlekler, bitki, hayvan ve orman grafikli tişörtlerle şehir hayatında bir soluk almanıza olanak sağlıyor. Temada ayrıca floral desenli şortlar, haki,  camel ve indigo rengi parça boya 5 cep pantolonlar ve yıpratılmış denimler kombin olarak kullanılabiliyor.

Metropol yaşantısını kolaylaştırmak için hazırlanan City Smart teması, işten çıkıp akşam yemeğine gidebilecek,aynı zamandaşehrin hızına ve enerjisine ayak uydurmak için tasarlanmış bir koleksiyon. Cool ve şık duruşuyla öne çıkan City Smart, siyah, beyaz, lacivert ve gri tonları ön plana çıkararak vurgu rengi olarak kırmızıyı kullanıyor. Likralı ve pamuklu kumaşları slim fitler ile harmanlayan tema, ufak detaylarla cool görünüşü sağlıyor. Gömleklerde mini pötikareler, mini jakarlar, t-shirtlerde şehir baskıları ve parlak jel baskı detaylarıyla ön plana çıkıyor.

Yazın tüm enerjisini ön plana çıkarmak için tasarlanan Holiday Shop, cıvıl cıvıl renkleri gardıroplara taşıyor. Tatile çıkarken bavulunuzda olması gereken kıyafetlerin tümünü bulabileceğiniz bir tema olan Holiday Shop, su renkleri; su yeşili, su mavisi, neon pembe ve turuncuları bir renk cümbüşüyle sunuyor. T-shirtlerde etnik, eğlenceli ve tropikal baskılarla karşımıza çıkan Holiday Shop, batik boyalar ile vazgeçilmezi sunuyor.

Spor duruşu Amerikan tarz kolej görüntüsüyle sunan Newport, modelleri ve renkleri ile canlı, hareketli ve enerjik bir tema olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı, lacivert, beyaz ana renklerin ekseninde mercan ve turkuaz rengini de kullanan tema, klasik lacivert çizgiler, kırmızı ve beyaz t-shirtler, sörf deniz ve marin tarzı baskılarla marin tarzının tüm özelliklerini üzerinize taşıyor. Her türlü ekoselerin yanı sıra gömleklerde kullanılan nakış ve aplikeler spor bir görüntü sağlarken, slim kesimler ön plana çıkıyor.
Olgun erkeklerin vazgeçilmez tarzı haline gelen Simplicity, casual ve elegan görünümü bir arada sunuyor. Rahat ve gündelik kullanıma uygun ürünler aynı zamanda olgun ve ağırbaşlı bir tarz ile harmanlanıyor. Regular ve rahat tarzıyla, sofistike kumaşlarla bakımlı, ütülü bir görüntü vadeden Simplicity, bu yıl Afrika’nın otantik görüntüsünden etkileniyor. Baharat ve çöl renklerinin etrafında oluşturulan tema,  kum rengi, tarçın tonları, lacivert ve yeşillerle karşımıza çıkıyor. Gömlekler, chino pantolonlar ve fit denimlerin yer aldığı tema rahatlık merkeziyle şıklığa şıklık katıyor.

Gençlerin müzik tarzlarını giyimlerine de taşımalarıyla şekillenen Urban teması, 17-25 yaş grubunda asibir tarz ile karşımıza çıkıyor. Koyu ve kirli efekti verilmiş ürünlerle siyah, kırık beyaz, anthrasit, petrol mavisi ana renkleriyle şekillenen tema, vurgu rengi olarak da kırmızıyı kullanıyor. Müzik, motosiklet ve dövme grafikleriyle şekillenen tişörtler, vücuda oturan fitlerle kullanılıyor. Kirli efekti verilmiş, eskitilmiş denimler ise temanın merkezini oluşturuyor.

COLIN’S erkeklerin şıklığını aksesuarlar ile tamamlıyor
COLIN’S her sezonun olmazsa olmazlarından olan aksesuar koleksiyonuyla da erkek grubunda ayakkabı, çanta, kemer, plaj ürünleri, saat ve gözlükleri ön plana çıkarıyor.

Ayakkabı koleksiyonunda cesur bir duruş sergileyen COLIN’S, bordo, saks mavisi gibi renkleri ön plana çıkarıyor. Özellikle jean kumaştan ve lacivert tonlara bu yıl daha çok yer verenCOLIN’S, bu sezon da keten ayakkabılara oldukça önem veriyor.

Çanta koleksiyonunda postacı tarzını devam ettiren COLIN’S, ayrıca orta boy omuz çantaları ve fötr şapkalarla erkekler için vazgeçilmezi sunuyor.

Erkeğin en temel aksesuarı olan kemerlerdekalın kare tokalı,fırfır tokalı ve doğal kaplamalı malzemeleri kullanan marka, siyahın yanında koyu taba ve koyu kahve renkleriyle de göz dolduruyor.
Plaj ürünleri grubunda flip flop terliklerde büyük yazılı ya da rakamlı baskılar,tropikalgrafikler,stripe ve çift renk kontrast kullanımı ön plana çıkıyor.

Saat grubunda dijital modeller ve büyük kadran modası devam ederken özellikle silikon kayışlı modeller de COLIN’S saat koleksiyonunda büyük bir yer tutuyor. Lacivert,yeşil ve kırmızı kayışlı saatler de bu sezon erkeklerin kollarını süslüyor.

Gözlükte çerçevesiz damla modeli ve kemik saplı modeller ön plana çıkarken şeffaf ve ayna camlı modeller de erkeklerin tercihleri arasında yerini alıyor.




 Colin's - 1

Colin's - 1

 Colin's - 2

Colin's - 2

 Colin's - 3

Colin's - 3

 Colin's - 4

Colin's - 4

İlgili etiketler : Colin's, Colin's Koleksiyonu, Colin's Erkek Giyim, İlkbahar Koleksiyonu, Yaz Koleksiyonu, Colin's 2014 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Colin's
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Şubat 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2615

Diğer Colin's Haberleri

Benzer Haberler