Çocuk Meydanı-3 Meydan Alışveriş Merkezi – Ümraniye'de Kuruluyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 7368 defa incelendi
  • Puan : star star star 331 incelemede 3,39 puan almıştır.
Kendi parasını kazanmak isteyen, girişimci çocuklar Meydan'a...

Çocukların çocuklara satış yaptığı en özgün pazar yeri  "Çocuk Meydanı -3" 23-24 Nisan 2011 tarihlerinde Meydan Alışveriş Merkezi – Ümraniye'de kuruluyor...

Arya Sponsorluk ve İletişim Danışmanlığı tarafından geliştirilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “ÇOCUK MEYDANI”na  katılan çocuklar kullanmadıkları oyuncaklarını, kitap, CD ve DVD'lerini başka çocuklarla paylaşma, satış yapma fırsatı bulacaklar.

23-24 Nisan 2011, Cumartesi-Pazar günlerinde 13.00-18.00 arasında düzenlenecek etkinliğe özel ve devlet okullarından 7-14 yaş arasındaki çocuklar katılacaklar..
Çocukların satıştan elde ettikleri kazanç kendilerinin olacak. Ancak katılımcı her çocuk en az 2 oyuncağını\kitabını imkanı olmayan çocuklarla paylaşmak üzere Hediye Sandığı'na bağışlayacak. Hediye Sandığında toplanan bu oyuncaklar\kitaplar Çocuk Esirgeme Kurumlarına ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarına dağıtılacak.

Eğlenceli aktivitelerin de düzenlendiği Çocuk Meydanı'na katılan veliler Çocuk Meydanı etkinliğinin çocuklara sadece para kazanma deneyimi yaşatmadığını aynı zamanda paylaşmayı ve eski eşyalarını değerlendirmeyi öğrenttiğini, bu nedenle etkinliği  çok faydalı bulduklarını belirtiyorlar.

Doğa Koleji'nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek projenin amacı; hem çocukların özgüvenini oluşturma hem de Hediye Sandığına bırakacakları hediyelerle imkanı olmayan çocuklara destek olarak sosyal sorumluluk bilincini oluşturmaktır . Eğlendirirken bilinç arttırıcı bir aktivite olması hedeflenmektedir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, kontenjanlarla sınırlıdır.

Kayıt için aşağıdaki numarayı arayabilir ya da Meydan Ümraniye'deki Çocuk Meydanı-3 standlarına başvurabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için: 0212 277 24 24



İlgili etiketler : Çocuk Meydanı, M1 Meydan, Etkinlik, 23 Nisan,

Haber Sahibi

M1 Meydan Ümraniye
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Nisan 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Nisan 2011
  • Trafik

    : 7368

Diğer M1 Meydan Ümraniye Haberleri

Benzer Haberler