Cevahir Yeni Yılda Misafirlerine Mutluluk Dağıtıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1762 defa incelendi
  • Puan : star star star star 64 incelemede 3,91 puan almıştır.
Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir, 200’denfazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişine hazır!

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 200’den fazla mağazaya ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, ışıltılı bir dekorasyon ile de yeni yıla merhaba diyor. Birinci kat orta alanda kurulan dev çam ağacı ve eteklerindeki sevimli evlerinin yanı sıra Türkiye’nin en uzun seyir cam süslemesini de yılbaşına özel olarak hazırladı.

Mutluğu Paylaş!
Cevahir Alışveriş Merkezi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak yılbaşı alışverişine anlam katacak bir de sosyal sorumluluk çalışmasına imza attı. “Mutluluğu Paylaş” sloganından hareketle başlattığı kampanya çerçevesinde Cevahir,  özel olarak tasarladığı “Mutluluk Evi”ni,üçüncü katında hizmete açtı.  Burada kullanılabilir durumda olan ya da yeni alınan oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi ve çocuk kıyafetigibi bağışlarını kabul eden merkez, toplanan tüm hediyeleri dernek aracılığı ile çocuklara ulaştıracak. Ayrıca Mutluluk Evi’ne gelen çocuklar hem kendileri hem de ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak yapabilecek, yaratıcılıklarıve el becerilerinin ürünü bu oyuncaklar aracılığıylamutluluklarını hiç tanımadığı yaşıtları ile de paylaşmış olacaklar.

Bu Uygulama Hem Mutlu Ediyor Hem Hediye Kazandırıyor!
İstanbul Cevahir,  bol sürprizli ve keyifli bir diğer kampanyası olan  “Mutluluk İçinde” ile de ziyaretçilerinin günün stresini atarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı hedefliyor.
İstanbul Cevahir’in Facebook sayfasında, AVM içinde özel tasarlanmış dijital ekranda ve iPhone’dayer alan uygulama ile kullanıcılar; ekranda çıkan mutluluk kutusunu sallayarak hem günlerinin iyi geçirmelerini sağlayacak olumlu mesajlardan birini seçmiş oluyor hem de Cevahir tarafından belirlenen sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalamış oluyorlar.

 06-07 Aralık 2013 tarihlerinde, 100 TL ve üzerinde alışveriş yaparak AVM içindeki özel dijital ekranda uygulamayı kullanan ilk 350 ziyaretçi isesürpriz hediye çeklerikazanacak.

Ceren Aksan Konseri
Cevahir’in eğlenen, kazanan ziyaretçilerine bir diğer önerisi ise ünlü keman sanatçısı Ceren Aksan ve grubu Eva StringTrio’nun 13 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek konserleri...Eva StringTrio’nun dans şöleni ile renklenecek bu keyifli konserini sakın kaçırmayın.  

İstanbul Cevahir, yılbaşına özel hazırladığı dekorasyonu, sürpriz kampanyaları, eğlenceli etkinlikleri ile bu yılbaşı da sizi ağırlamaya hazır.



İlgili etiketler : Cevahir Avm, Cevahir Yeni Yıl Etkinlikleri, Yılbaşı 2014, Yıllbaşı Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Cevahir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1762

Diğer Cevahir AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Optimum Outlet İstanbul Optimum Outlet İstanbul Yeni Yıl Etkinlikleri

    Optimum Outlet İstanbul Yeni Yıl Etkinlikleri

    Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Optimum Outlet İstanbul, yeni yıl kutlamalarıyla tüm ziyaretçilerine eğlence ve heyecan dolu saatler armağan edecek. O...
    26 Aralık 20131923 defa incelendi
  • Cevahir AVM İstanbul Cevahir'den Yılbaşına Özel Süprizler ve Etkinlikler

    İstanbul Cevahir'den Yılbaşına Özel Süprizler ve Etkinlikler

    Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir, 200’den fazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişine ...
    5 Aralık 20132180 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM En Renkli Yılbaşı Kutlaması Bilkent Center'da

    En Renkli Yılbaşı Kutlaması Bilkent Center'da

    Ziyaretçilerinin yılbaşı alışverişlerine “15. Yıla Özel 15 Hediye” kampanyasıyla mutluluk katan Bilkent Center renkli etkinliklerine, 28-29 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği Yeni Yıl kutlama...
    27 Aralık 20131753 defa incelendi
  • Beylikdüzü Migros AVM Beylikdüzü Migros AVM'de Yeni Yıl Çok Canlı, Çok Heyacanlı!

    Beylikdüzü Migros AVM'de Yeni Yıl Çok Canlı, Çok Heyacanlı!

    Beylikdüzü Migros AVM Çocuk Kulübü’nde geri sayım başlıyor. 2013’ün son günlerini yeni yıl hazırlıklarıyla şenlendireceğiz. 29 Aralık tarihinde sanat kıvamında yeni yıl atölyelerinde bulunac...
    28 Aralık 20132283 defa incelendi
  • Forum İstanbul Forum İstanbul'da Yılbaşı Ağaçındaki Süsleri Yak, Hediyeni Kap!

    Forum İstanbul'da Yılbaşı Ağaçındaki Süsleri Yak, Hediyeni Kap!

    Forum İstanbul, yılbaşı heyecanını eğlenceli bir dijital oyunla ziyaretçileriyle paylaşıyor. Forum İstanbul’da 20 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında tek seferde en az 75 TL’lik alışveriş yap...
    19 Aralık 20131794 defa incelendi