Carrefour İçerenköy AVM'de Babalar Günü'nde Slotcar Yarışı Heyecanı Yaşanacak

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1629 defa incelendi
  • Puan : star star star star 27 incelemede 3,74 puan almıştır.
CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi‘nde düzenleyeceği slotcar etkinliği ile ziyaretçilerine heyecanlı bir Babalar Günü yaşatmaya hazırlanıyor.

14-15 Haziran tarihleri, 12:00-20.00 saatleri arasında Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek slotcar yarışında, babalar çocuklarıyla hem keyifli hem de heyecanlı bir Babalar Günü yaşayacak.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde Babalar Günü’nde, aktivite için özel hazırlanan etkinlik alanında gerçekleştirilecek slotcar yarışında; slotcar pisti yanında yer alan bisikletleri kullanan yarışmacıların pedal çevirim hızına göre süratlenecek olan slotcar araçları birinci olmak için yarışacak.

Turnuva birincilerinin sürpriz hediyeler kazanacağı slotcar yarışına, keyifli bir Babalar Günü yaşamak isteyen tüm Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi ziyaretçileri devetlidir.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi rahat alışveriş ve eğlenceyi de biraraya getiriyor. Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy AVM, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 3.750 araç kapasiteli ücretsiz otopark, kablosuz internet ve bebek bakım odasıyla güvenli ve rahat alışveriş ortamını ziyaretçilerine sunuyor.



İlgili etiketler : Carrefour İçerenköy Avm, Babalar Günü, Babalar Günü 2014,

Haber Sahibi

CarrefourSA İçerenköy
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1629

Diğer CarrefourSA İçerenköy Haberleri

Benzer Haberler