Capacity AVM Anneler Günü Etkinlikleri 2014

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1622 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 2,5 puan almıştır.
Capacity AVM, Anneler Günü için de ilginç bir etkinliğe imza atıyor.

10 - 11 Mayıs tarihleri 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliklerle ziyaretçileri i bekleyen Capacity AVM, sürpriz hediyeleri ile misafirlerine unutulmaz bir Anneler Günü etkinliği yaşatacak.

Hafta sonu boyunca Anneler Günü'ne özel gerçekleştireceği atölyeleri ile ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatmaya hazırlanan Capacity AVM, etkinlik alanına kurulacak anne - çocuk takı atölyesinde çocuklar anneleri için birbirinden güzel ve özel takılar yaparken, el baskı uygulama atölyesinde beyaz kumaş ile çevrili dekor üzerine anneler çocukları ile birlikte el baskısı uygulaması yapabilecekler. Anneler Günü için özel olarak hazırlanan platformda anneler ve çocukları fotoğraf çektirerek, Capacity'de geçirdikleri bu keyifli günü ölümsüzleştirecekler. Çektirdikleri fotoğraflar günün anısına Capacity tarafından kendilerine hediye edilecek.

Capacity AVM, 10 - 11 Mayıs tarihlerinde el baskı uygulama atölyesine katılan ziyaretçilerine 11 Mayıs'ta yapılacak çekilişle birbirinden özel hediyeler kazanma şansı sunucak. Etkinlik süresince çiçek dağıtımı, çerçeve süsleme atölyesi ile bu anlamlı günde çocuklarıyla keyifli saatler geçirmek isteyen tüm anneler 10-11 Mayıs tarihleri arasında Capacity AVM'de çeşitli etkinliklere ücretsiz olarak katılabilirler.




İlgili etiketler : Capacity Avm, Anneler Günü, Anneler Günü Etkinlikleri, Etkinlik, Eğlence,

Haber Sahibi

Capacity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 1622

Diğer Capacity AVM Haberleri

Benzer Haberler