Benetton'dan 23 Nisan Şenliği

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1284 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,79 puan almıştır.
United Colors of Benetton, 23 Nisan Pazar günü bomontiada işbirliğiyle gerçekleştireceği rengârenk etkinliklerle, çocukların bayram sevincine ortak olacak. Gün boyunca ücretsiz yapılacak “Keşfet, Hisset, Dans Et Çocuk” temalı etkinlikte, çocuklar yaratıcı, üretici ve eğlenceli aktivitelerle bir araya gelecek.

Günün ilk etkinliği Renklerle Yansıma Atölyesi, 13:00 – 14:00 saatleri arasında Alt Sanat Mekânı’nda gerçekleştirilecek. Atölyede sürrealist sanatçılar ve eserleriyle tanıştırılan çocuklardan, pastel boyalarla kendi portrelerini çizmeleri istenecek. Çocuklar, daha sonra dinledikleri bir La Fontaine hikâyesinden sevdikleri hayvanı, pastel boya ile resmedecek. Atölyede; sünger baskı, parmak boyası, keçeli kalem gibi malzemelerle belirlenen konseptlerde çalışmalar da yapılacak.

Çocuklar, Duvar Senin, Mekân Senin Atölyesi’nde ip, kumaş, bant ve tahtalar kullanarak Alt Sanat Mekânı’nı ele geçirecek. Saat 13:00’te başlayacak atölyede, çevremizde olup biteni anlamaya, düşünmeye, aktif cevap veren bir birey olmaya ve saygılı müdahale etmeye dair konuşulup kalıcı eserler üretecek.

İstanbul Lindy Hoppers eğitmenlerinin liderliğinde saat 14:30’da başlayacak Dans Atölyesi’nde, çocuklar, bomontiada avlusunda dans ve müzikle dolu bir saat geçirecek.

Program, 15:30 – 17:30 saatleri arasında ailelerin çocuklarıyla birlikte eğleneceği Swing Mama konseriyle sona erecek.


İlgili etiketler : Benetton, 23 Nisan Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Benetton
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Nisan 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1284

Diğer Benetton Haberleri