Banana Republic Sonbahar 2014 Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1363 defa incelendi
  • Puan : star star star star 20 incelemede 3,9 puan almıştır.
Banana Republic yeni görünümü ile Sonbahar 2014 Sezonu’nda da gerçek hayattan özgün moda hikayeleri anlatmaya devam ederken, markanın koleksiyonlarındaki güçlü değişimini vurguluyor. Yeni Kreatif Direktör’ü Marissa Webb liderliğinde, sonbahar sezonundaki bu köklü değişim,çabasız şıklık ve gerçek stil mesajını veriyor. Rahat giyilen ve cool gözüken parçalar; deri kullanımları, chambray ve kaşmir dokuların yarattığı  cazibe ile şuana kadarkinden daha cesur detaylarla dikkat çekici bir stil yaratıyor. Kampanyalarında gerçek hayattan çiftler kullananan Banana Republic, sonbahar 2014 kampanyasında Amerikalı şarkı sözü yazarı ve şarkıcı Aloe Blacc ve eşi şarkıcı Maya Jüpiter’in gerçek stillerini yansıtıyor.

Banana Republic 2014 Sonbahar Kadın Koleksiyonu “True to Form” slogan ile geliyor. Koleksiyon şık ve yumuşak kumaşlar ile kıvrımları vurgularken rahat bir tarzı hedefliyor. Banana Republic True to Form Koleksiyonu sonbahar gardrobunuz için hem kendi başına parlayan hem de rahatça kombinleye bileceğiniz parçalar sunuyor. Çift kat kumaşlardan hazırlananan ve lop ve bisiklet yaka elbiseler, drape detayları ve kısa etek boyları ile vücudu sararak hem rahat hem de çekici bir stil oluşturuyor. Suni deri detaylı ve mix media parçalar, bordo ve siyah renkler ile öne çıkıyor.

Banana Republic2014 Sonbahar Koleksiyonu’nda ayrıca, çok yönlü giyilebilecek parçaları ile “Sloan Koleksiyonu” gündüzden geceye kullanabileceğiniz muhteşem seçenekler sunuyor.

Banana Republic 2014 Sonbahar Koleksiyonu; gri, lacivert, fume ve siyah tonların ağırlıklı kullanıldığı elbise, etek, pantolon ve üstlerden oluşuyor. Koleksiyonun en çarpıcı parçaları Ağustos ayından itibaren Banana Republic mağazalarında satışa sunuluyor.

Banana Republic’in bu sonbaharda erkekler için hazırladığı Modern Slim Fit Suit Koleksiyonu; havalı, çekici ve stil sahibi parçalardan oluşuyor. Avrupa esintileri barındıran bu parçalar, her zaman kökenlerine bağlıkalan tasarımları ile Banana Republic’in vazgeçilmez Amerikan stilini yansıtıyor. Modern Slim Fit Suit Koleksiyonu vintage esintilerini modernize ederek, klasik fakat yenilikçi bir gardrop oluşturuyor.

Banana Republic, sonbahar koleksiyonunda yüksek kalite kumaşları ve İtalyan kesimleri ile erkek modasını bir adım ileri götürürken, özgünlüğünden ve yaratıcılığından ödün vermiyor. Modern Slim Fit Suit Koleksiyonu’nda erkekler için ikonik stiller ile ofisten akşam yemeğine geçilebilecek çok yönlü seçenekler sunuyor.

Bu sonbaharda Banana Republic, vintage esintili blazer ceketleri basic ve Heritage Koleksiyonu’nda sunuyor. Koleksiyonda öne çıkan tasarım detayları desenler, kapitone dikişler, dokulu kumaş kullanımı, deri parçalar ve iç cepler oluyor.  Jakar, ince çizgiler, balık kılçığı ve kuş gözü baskılar sıklıkla kullanılıyor.

Banana Republic 2014 Sonbahar Koleksiyonu; gri, lacivert, fume ve siyah tonların ağırlıklı kullanıldığı pantolon, ceket, gömlek, montve kazaklardan oluşuyor. Koleksiyonun en çarpıcı parçaları Ağusto sayından itibaren  Banana Republic mağazalarında satışa sunuluyor.




 Banana Republic - 1

Banana Republic - 1

 Banana Republic - 2

Banana Republic - 2

 Banana Republic - 3

Banana Republic - 3

 Banana Republic - 4

Banana Republic - 4

 Banana Republic - 5

Banana Republic - 5

 Banana Republic - 6

Banana Republic - 6

 Banana Republic - 7

Banana Republic - 7

 Banana Republic - 8

Banana Republic - 8

 Banana Republic - 9

Banana Republic - 9

 Banana Republic - 10

Banana Republic - 10

 Banana Republic - 11

Banana Republic - 11

 Banana Republic - 12

Banana Republic - 12

 Banana Republic - 13

Banana Republic - 13

 Banana Republic - 14

Banana Republic - 14

 Banana Republic - 15

Banana Republic - 15

 Banana Republic - 16

Banana Republic - 16

İlgili etiketler : Banana Republic, Banana Republic Koleksiyonu, Giyim, Sonbahar Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Banana Republic
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1363

Diğer Banana Republic Haberleri

Benzer Haberler

  • Banana Republic Banana Republic 2017 Sonbahar Koleksiyonu

    Banana Republic 2017 Sonbahar Koleksiyonu

    Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yeni sezon sonbahar kadın ve erkek koleksiyonlarıyla yine şıklığı garanti ediyor. Banana Republic'in gardıro...
    11 Ekim 20171332 defa incelendi
  • Banana Republic Banana Republic & Roland Mouret Koleksiyonu

    Banana Republic & Roland Mouret Koleksiyonu

    Roland Mouret işbirliği ile Sonbahar 2014’te Banana Republic Sloan Koleksiyonu her zamankinden daha çok parlıyor. Banana Republic ve Fransız tasarımcı Roland Mouret’yi bir araya getiren ve...
    11 Ağustos 20141466 defa incelendi
  • Banana Republic Banana Republic 2017 Yaz Koleksiyonu

    Banana Republic 2017 Yaz Koleksiyonu

    Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, Yaz Koleksiyonu'nda yer alan birbirinden seçkin parçalarıyla, yaz günlerinin keşfetme büyüsünü kıyafetlere taş...
    9 Haziran 20171285 defa incelendi
  • Banana Republic Banana Republic 2015 Yaz Koleksiyonu

    Banana Republic 2015 Yaz Koleksiyonu

    Banana Republic modern kadın ve erkeğin tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir koleksiyonla 2015 yazına damgasını vuruyor. Yaşam tarzının stilde en belirleyici nokta olduğunu savunan Banana Repub...
    13 Nisan 20152303 defa incelendi
  • Banana Republic Yeni Yılı Banana Republic'in Zarif Stiliyle Karşılayın

    Yeni Yılı Banana Republic'in Zarif Stiliyle Karşılayın

    Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yılbaşına şıklığıyla damgasını vurmak isteyenlere sesleniyor. Banana Republic'in kadın ve erkek koleksiyonları...
    10 Kasım 20171330 defa incelendi