Atasay Sonbahar-Kış 2013/14 Koleksiyonunu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2242 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,7 puan almıştır.
Her yaşam biçimine uygun altın ve mücevherat tasarımlarıyla tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel günleri değerli kılan Atasay’ın, şehirli kadının mücevher markası “Belle” koleksiyonuna ait2013/14 Sonbahar-Kış konseptleri ile yeni sezon mücevher trendleri Kuruçeşme HUQQA Restoran’da basına özel bir davetle tanıtıldı.

Dünya mücevher trenlerini takip eden her yaşam biçimine uygun ve herkesin kendinden bir parça bulacağı heyecanlı ve şık tasarımlarıyla Atasay Sonbahar-Kış 2013/14koleksiyonu, Atasay yetkililerinin yanı sıra Moda Tasarımcısı Özlem Süer’in katılımıyla düzenlenen bir davetle basına tanıtıldı. Davette, şehirli kadının mücevher markası Belle Atasay’ın Ambiance, Aura, Juicy ve Empathy olmak üzere öne çıkan dört koleksiyonu davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Kokteylle başlayan davette, Atasay Tasarım Koordinatörü Özgül Sokullu koleksiyonların tasarım aşamasındaki ilham kaynakları hakkında bilgiler verirken, Moda Tasarımcısı Özlem Süer de 2013/14 Sonbahar-Kış sezonu mücevher trendleri hakkında bilgiler verdi. Davetliler Belle Atasay’ın Sonbahar-Kış 2013/14koleksiyonunda yer alan bu dört konseptin yanı sıra Atasay’ın diğer koleksiyonlarında yer alan çok özel parçaları da yakından inceleme fırsatı buldular.

Belle Atasay, Sonbahar-Kış 2013/14 konseptleri:

Dünya trendleriyle mücevher gardırobunu oluşturan, kadınların iş hayatından spor şıklığa kadar günün her diliminde anı yakalamaları için tasarlanan Belle Atasay, Sonbahar-Kış2013/14 koleksiyonu; Ambiance, Aura, Juicy ve Empathy olmak üzere dört konseptten oluşuyor.

Ambiance: Zamanı durdurmayı başaran, romantik, hayalperest ve yeniliklerden korkmayan kadınlar için tasarlanan bu konsept, zamansız detayların modern formlarla iç içe geçmiş tasarımlarını yansıtıyor. Barok etkilerin ön planda olduğu konseptte; pastel tonlar, pembe, ten rengi, vizon, somon, açık gri, buğulu beyaz, inci, smoky tonları ön planda tutuluyor.

Aura: Enerjisini taşlardan alan, yalın bir görünüme sahip entellektüel şehirli kadınlar için tasarlanan bu konseptte ise üç boyutlu geometrik formlar ön plana çıkıyor. Dinginliğin ve yalın güzelliğin vurgulandığı konseptte; gri, beyaz, deniz ve günbatımı tonları ile calsedon, “sea to sky”, mint yeşili tonları ön planda tutuluyor.

Empati: Üreten, şehirli, çalışma ve kişisel hayatı pratik, konfora önem veren kadınlar için tasarlanan bu konseptte kafes formlu tasarımlar ön plana çıkarken simetri etkisi de göze çarpıyor. Hacimli, parlak ve dikkat çeken mücevherlerin vurgulandığı konseptte günün her saati kusursuz ve parlak görünmek isteyen kadınlara özel beyaz, siyah, gri, kırmızı, kiremit, bordo, mor, smoky ve zümrüt yeşili tonları tasarıma yansıyor.

Juicy: Hayatın tadını çıkarmayı bilen, eğlenceli, neşeli, enerjisi ile ortamları canlandıran kadınların teması Juicy, küçük espriler taşıyan enerjik ve iddialı aynı zamanda ikonikleşen tasarımlarıyla renkli bir kışın habercisi. Gündüz şıklığını geceye taşıyan kadınlar için tasarlanan bu konseptte; canlı renklerin, soğuk grilerle kombinasyonları, London blue, fuşya, ve mint yeşili ön plana çıkıyor.

Altında günümüz trendlerini yansıtan ve şıklığı tamamlayan eğlenceli tasarımlar, şımartılmayı seven, altının eğlenceli tasarımlarını takmaktan keyif alan ve güncel modayı takip eden kadınlar içinse Asgold Jou, yeni sezonda sıcak trendlerin görüleceği bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda; lades kemiği motifli kolyeler, barışı çağrıştıran mesajlar, şans kolyeleri ön planda olacak.

Gün her anında şık ve trendy yaşam süren kendini değerli taş ve farklı tasarımlarla farklılaştırmayı seven kadınlar ile değerli ve şık hediyeler vermeyi/almayı seven kadın ve erkek tüketiciler içinse, Asgold Gifty tasarımları arasında yer alan kişiselleştirilmiş takılar, yılan motifleri ve kuru kafa ile işaret parmağında kullanılacak minimalist parçalar ön planda olacak.

Her kadının sahip olmak istediği tektaş, beştaş, fantezi, yüzük, küpe, kolye ucu veya gerdanlık seçenekleriyle görüntüsüne uygun çok daha ekonomik fiyatlarla tüketiciyi buluşturan Coronet sonbahar şıklığına gösterişli etkisini yansıtmayı sürdürüyor. Yeni sezonda sokak trendleriyle buluşuyor. Coronet tasarımlarındaki ikonik “love” yazıları hem daha gösterişli hem de daha hesaplı!

Özel anları taçlandıracak büyülü mücevherler sunan Fantezi Pırlanta, gösterişli ya da sade, modern ya da klasik her stilde kadın için ideal mücevher seçimleri arasında yer alıyor. Fantezi Pırlanta’nın yeni sezon koleksiyonunda yine dünya pırlanta trendleriyle paralel özel kesim taşlar ön planda.

Mücevher tutkusuna sahip tüketicileri heyecanlandıracak tasarımlarıyla, kaliteyi seven ve farklılaşmak isteyen mücevher severler, Fantezi Pırlanta’nın kusursuz işçiliğinde gizli büyülü dünyasında sonsuz ışıltılarla buluşacaklar.

Kültürel takılarda ise Myras yine büyülü tarihsel serüvene moda etkisi yaşatıyor..

Myras ''Bir Devrin Mirası: Mimar Sinan'' koleksiyonuyla tarihe gizemli bir yolculuk
Osmanlı İmparatorluğu döneminde yarım yüzyıl boyunca Baş Mimarlık etmiş ve imparatorluğun gücünü simgeleyen başyapıtların uygulanmasında birinci derecede rol alan Mimar Sinan’ın tasarım izlerini yansıtan Myras “Bir Devrin Mirası: Mimar Sinan” koleksiyonundaki özgün tasarımlar da Atasay Sonbahar-Kış 2013/14 koleksiyonundaki yerini alıyor. Myras koleksiyonundaki çok özel parçalar; yeşil altın, pembe (kırmızı) altının kullanıldığı  yüzük, bilezik, takım, gerdanlık, derili bileklik gibi ürün gruplarından oluşuyor.

Moda Tasarımcısı Özlem Süer’in danışmanlığında ve Özgül Sokullu koordinatörlüğünde geliştirilen Atasay 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki tasarımlar, birbirinden şık ve ikonik mücevherlerle bu sezon modern, romantik, geleneksel ve gösterişli her kadının ışıltısını yansıtacak.



İlgili etiketler : Atasay, Mücevher, Takı, Aksesuar,

Haber Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2013
  • Trafik

    : 2242

Diğer Atasay Haberleri

Benzer Haberler

  • Gimora Gimora.com Ayrıcalığı İle Satışa Sunulan

    Gimora.com Ayrıcalığı İle Satışa Sunulan

    Kişiye özel ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken “Jour Du Nil” markası www.gimora.com ev sahipliğinde kadınların beğenisine sunuluyor. Kendisine has ve değişken mücevher seçimleriyle hem kl...
    3 Eylül 20124987 defa incelendi
  • Euromoda Euromoda 2011 Koleksiyonu Göz Kamaştırıyor..

    Euromoda 2011 Koleksiyonu Göz Kamaştırıyor..

    Kocaman küpeler, upuzun kolyeler, taşlı geniş bilezikler… Göz alıcı renkler… Şık tasarımlar… Takıda dünya trendini Türkiye’ye taşıyan Euromoda’nın 2011 koleksiyonu başınızı döndürecek. İ...
    8 Mart 20119843 defa incelendi
  • Boybeyi Mücevher Boybeyi'nin Özel Tasarım Mücevherleri İle  Gelinler Daha Da Güzel

    Boybeyi'nin Özel Tasarım Mücevherleri İle Gelinler Daha Da Güzel

    Boybeyi’nin değerli mücevherleri düğününüzde zarafetinize zarafet, güzelliğinize güzellik katıyor. Sınırlı sayıda üretilen özel tasarım ürünü bu mücevherler en özel gününüz için ideal seçim....
    16 Nisan 20123742 defa incelendi
  • Boybeyi Mücevher Boybeyi'nden Alev Gibi Bir Mücevher

    Boybeyi'nden Alev Gibi Bir Mücevher

    İlk bakışta aşık olacağınız bir mücevher mi arıyorsunuz? Öyleyse Boybeyi’nin bu benzersiz kolyesi tam size göre. Kolye, yakıcılığını aşkın sembolü olan ‘Ateş Opali’nden alıyor. Cennetten gel...
    13 Mart 20122559 defa incelendi
  • Pandora Jewelry PANDORA Yaz 2015 Koleksiyonu

    PANDORA Yaz 2015 Koleksiyonu

    Çağdaş tasarımları, kişisel hikayeler anlatan mücevherleriyle farklı hediye alternatifleri sunan PANDORA, bu yazı göz alıcı bir stille karşılıyor. PANDORA’nın Yaz 2015 koleksiyonu, canlı re...
    2 Haziran 20151425 defa incelendi