Aslan Max 23 Nisan Ödülleri Dağıtıldı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4512 defa incelendi
  • Puan : star star star star 75 incelemede 3,52 puan almıştır.
19 Nisan'da Haliç Kongre Merkezi’nde dördüncüsü düzenlenen “Aslan Max 23 Nisan Ödülleri Töreni”, Demet Akalın, Murat Boz, Grup Hepsi, Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Osman rolüyle gönülleri fetheden Emir Berke Zincidi, rakiplerinin arasından sıyrılarak “En Sevilen Çocuk Oyuncu” ödülünü aldı. Bu yıl ilk defa verilen “Aslan Max Onur Ödülü” ise çocukların nesillerdir sevmekten vazgeçmediği sanatçı Münir Özkul’un oldu.
Algida Max’ın, 400 bin üyeye sahip web sitesi www.aslanmax.com’da gerçekleştirilen ve çocuklara 23 Nisan’da kendilerini ifade etmeleri için söz hakkı veren “Aslan Max 23 Nisan Ödülleri” anketi 50.000 çocuğun katılımıyla sona erdi. Şubat ayında başlayan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen ankette çocuklar müzikten sinemaya, sokak oyunundan dansa, dergiden televizyon programına kadar birbirinden farklı birçok alanda “en sevdiklerini” seçti. Çocukların en sevdiği tanınmış isimler ise 19 Nisan günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 23 Nisan Ödül Töreni’nde, Aslan Max Ödülleri’nin sahibi oldu. Yahşi Cazibe’nin beğenilen oyuncusu Hande Katipoğlu ve çocukların sevdiği isim Serhan Arslan’ın sunuculuğunu üstlendiği tören, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. Bisiklet performansının ve salsa gösterilerinin sergilendiği ödül töreninde kazanan isimler açıklanırken heyecan doruğa ulaştı.

Bugünün çocukları Demet Akalın’ı, Murat Boz’u ve Grup Hepsi’yi Seviyor
Anket sonucunda “En Sevilen Kadın Şarkıcı” Demet Akalın, “En Sevilen Erkek Şarkıcı” Murat Boz, “En Sevilen Müzik Grubu” ise Grup Hepsi oldu. Bu kategoride 2010 yılında ödül alan isimler sırasıyla Atiye, Ceza ve Pinhani’ydi. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Osman’ı Ödülün Sahibi Oldu
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda “En Sevilen Çocuk Oyuncu”yu da seçti. Sevimli mimikleri ve başarılı oyunculuğuyla yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman’ı Emir Berke Zincidi, çocukların en sevdiği çocuk oyuncu seçildi.

Eyvah Eyvah’a Üç Ödül Birden
Hakan Aygül’ün yönetmenliğini üstlendiği, Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı Eyvah Eyvah 2, üç ödül birden kazandı. “En Sevilen Yerli Sinema Filmi” kategorisinde ödülü rakiplerine kaptırmayan Eyvah Eyvah 2, “En Sevilen Kadın Sinema Oyuncusu” kategorisinde Demet Akbağ’ın, “En Sevilen Erkek Sinema Oyuncusu” kategorisinde ise Ata Demirer’in performansıyla üç farklı dalda da Aslan Max’ın sahibi oldu.

Aslan Max’dan Onur Ödülü Münir Özkul’a
Bu yıl bir ilke imza atarak Aslan Max Onur Ödülü’nü veren Algida Max, bu ödül için nesiller boyu çocukların kalbinde taht kurmayı başarmış, filmleriyle hem ağlatıp hem güldürmüş Türk sinema sanatçısı olan Münir Özkul’u seçti.

Aslan Max Özel Ödülleri
“Çocuklar Gülsün Diye” projesiyle çocuklara verdiği değeri ortaya koyan üç çocuk annesi Gülben Ergen, “Aslan Max Özel Ödülü”nün sahibi oldu. Türkiye’nin altı ilinde altı tane ana okul kurmayı hedefleyen proje, çocukların hayatında değişiklik yaratmayı ve onların hayatına umut getirmeyi hedefliyor.

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, Türkiye’nin dört bir yanındaki ailelerin evine neşe getirmenin yanı sıra aileleri bilinçlendiren senaryolarıyla da çocuklara ilişkin pek çok mesajın ebeveynlere iletilmesinde büyük rol oynuyor. Bu çerçevede “Aslan Max Özel Ödülü”nü alan Çocuklar Duymasın’ın ödülünü, ekibi temsilen, Havuç karakteriyle tanınan Furkan Kızılay ve Beton Orçun karakteriyle herkesin sevdiği Alp Eren Khamis teslim aldı.

Sevilenler Belli Oldu
İddialı isimlerin yarıştığı diğer kategorilerde ise: “En Sevilen Erkek Dizi Oyuncusu” Yahşi Cazibe ile Hakan Yılmaz, “En Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu” Yahşi Cazibe ile Aslıhan Gürbüz, “En Sevilen Televizyon Programı” Çok Güzel Hareketler Bunlar, “En Sevilen Çocuk Dergisi” Bilim Çocuk, “En Sevilen Sokak Oyunu” Saklambaç, “En Sevilen Dans” Salsa, “En Görmek İstenilen Ülke” ise Amerika oldu.

Aslan Max 23 Nisan Ödülleri Kazananları:
1- Aslan Max Onur Ödülü / Münir Özkul
2- Aslan Max Özel Ödülü / Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye
3- Aslan Max Özel Ödülü / Çocuklar Duymasın
4- En Sevdiğin Kadın Şarkıcı / Demet Akalın
5- En Sevdiğin Erkek Şarkıcı / Murat Boz
6- En Sevdiğin Müzik Grubu / Grup Hepsi
7- En Sevdiğin Yerli Sinema Filmi / Eyvah Eyvah 2
8- En Sevdiğin Kadın Sinema Oyuncusu / Demet Akbağ
9- En Sevdiğin Erkek Sinema Oyuncusu / Ata Demirer
10- En Sevdiğin Kadın Dizi Oyuncu / Aslıhan Gürbüz
11- En Sevdiğin Erkek Dizi Oyuncu / Hakan Yılmaz
12- En Sevdiğin Çocuk Oyuncu / Emir Berke Zincidi
13- En Sevdiğin Tv Programı / Çok Güzel Hareketler Bunlar
14- En Sevdiğin Çocuk Dergisi / Bilim Çocuk
15- En Sevdiğin Sokak Oyunu / Saklambaç
16- En Sevdiğin Dans / Salsa
17- En Çok Görmek İstediğin Ülke / Amerika







İlgili etiketler : Aslan Max, 23 Nisan Ödülleri Kazananlar, Ödül Töreni,

Haber Sahibi

Algida
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4512

Diğer Algida Haberleri

Benzer Haberler