Aşk Dolu Günler Forum Erzurum'da

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1294 defa incelendi
  • Puan : star star star 79 incelemede 3,04 puan almıştır.
Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un ziyaretçileri bu yıl Şubat ayını aşkla dolu geçirecek! 4 Şubat'ta başlayan Sevgi Yolu'nun sürprizleriyle şaşırmak, 9 Şubat'ta başlayacak özel kampanyayla anında kazanmak, 16 Şubat'ta Aşkım Kapışmak'la sohbet etmek, 17 Şubat'ta Retrobüs'ü canlı dinlemek isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum, bu yıl Şubat ayını aşk ayı ilan ediyor, ziyaretçilerini birbirinden keyifli etkinlikler ve kazançlı kampanyalarla karşılıyor.

Sevgi Yolu'nun sürprizlerine hazır olun!
4 Şubat'ta Forum Erzurum'a kurulan “Sevgi Yolu”, 28 Şubat'a dek pek çok sürpriz etkinliğe ve kampanyaya ev sahipliği yapacak, en keyifli fotoğraflar için çiftler Sevgi Yolu'nda buluşacak.

Forum Erzurum'da yemek yiyenlere, sinema bileti hediye!
4 – 28 Şubat tarihleri arasında pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri Forum Erzurum yemek katından tek seferde 25 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, anında sinema bileti hediyesini kazanacak.

Param Forum Erzurum Card'tan daha güzel tek şey aşk!
9-17 Şubat tarihleri arasında Forum Erzurum'dan aynı günde tek seferde yapılacak 250 TL'lik alışverişler 25 TL, 500 TL'lik alışverişler ise anında 50 TL yüklü Forum Erzurum Param Card kazandıracak!

16-17 Şubat'ta kimseye söz vermeyin!
Forum Erzurum bu yıl Sevgililer Günü şerefine iki özel etkinliğe ev sahipliği yapacak. 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15.00'te Aşkım Kapışmak Forum Erzurum ziyaretçileriyle buluşacak, 17 Şubat 2019 Pazar günü ise tüm ziyaretçiler saat 15.00'te gerçekleştirilecek Retrobüs konseriyle coşacak.


İlgili etiketler : Forum Erzurum, Forum Erzurum Etkinlikleri, Sevgililer Günü, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Erzurum Avm
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Şubat 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Şubat 2019
  • Trafik

    : 1294

Diğer Erzurum Avm Haberleri

Benzer Haberler