Annenizin Kalbini Yetenekli HP Mini 210 Serisi İle Fethedin!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1780 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 2,96 puan almıştır.
HP’nin yetenekli Mini 210 serisi, şık tasarımı, hafifliği, kolay kullanımı ve görüntü kalitesi ile sevgili annenize gerçek bir Anneler Günü hediyesi olacak.

Trendleri takip eden, internette vakit geçirmeyi seven, üstelik teknolojiye tutkun bir anneniz var ise hafifliği ve şık tasarımı ile HP Mini 210 tam ona göre! Mini 210 teknolojiyi ve trendleri yakından takip eden teknolojik annelerin her an yanlarında bulundurmak isteyecekleri parçaları olacak.

HP Mini 210’lar, gün içerisinde pek çok işi aynı anda yapmak zorunda kalan ve zamanı kıymetli olan annelerinize, Quickweb özelliği ile işletim sistemini başlatmadan, müzik ve fotoğraf arşivlerine ulaşma ve anında internete bağlanma imkânı sunuyor.

Birbirinden farklı ve canlı renk seçenekleri ile Anneler Günü için farklı bir hediye alternatif olan HP Mini 210’un 6 farklı model ve 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Eğlenceli renkleri, incecik tasarımı ve hafifliği ile ön plana çıkan HP Mini 210,  ışıltılı dokusu ile tüm gözleri üzerine çekiyor. Çoklu hareket algılamalı dokunmatik yüzeyi ve aralıklı tuş tasarımına sahip ‘chiclet’ klavyesi ile HP Mini 210, annelere kişisel stillerini ifade etme olanağı sağlıyor.

LED HP Bright View Infinity çerçevesiz ekranı ile görüntüyü görsel zevke dönüştüren HP Mini 210, yüksek tanımlı video ve dijital ses özelliklerinin yanısıra harici Blu-ray DVD sürücüsü ile annenizle evde başbaşa yapacağınız sinema keyfini ikiye katlayacak.

Gerek işte, gerek evde, gerekse hareket halindeyken rahatlıkla kullanabileceğiniz HP Mini 210, size kesintisiz bağlantı olanağı sunarak sürekli çevrimiçi kalmaya, eğlenceden ve bilgiden uzak kalmadan hayata bağlanmanızı sağlıyor.




İlgili etiketler : Hp, Hp Mini 210, Bilgisayar, Anneler Günü, Anneler Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

HP Hewlett-Packard
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 1780

Diğer HP Hewlett-Packard Haberleri

Benzer Haberler