Annelere En güzel Hediye Fırsatları Orion'da

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1604 defa incelendi
  • Puan : star star star 66 incelemede 2,82 puan almıştır.
Annesine en güzel, en seveceği hediyeyi almak isteyenler Orion mağazalarında aradıklarını buluyor. Markaların Anneler Günü'ne özel düzenledikleri birbirinden cazip kampanyalar ve indirimler, hediye arayışındaki herkese kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Boyner, Derimod, Atasun Optik, Bernardo, Atasay, Kervan, U.S. Polo, Herry, Teknosa gibi gözde markaları bir arada bulabileceğiniz Orion'da, hem anneniz hem de kendiniz için yüzlerce fırsat ürünü sizi bekliyor.  Üstelik 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü'nde, Orion'a gelen annelere çiçek hediye edilecek.

Türkiye'nin önde gelen markalarını bir arada bulabileceğiniz Orion'da, Anneler Günü alışverişi heyecanı başladı. Annesine en güzel, en seveceği, en iyi hediyeyi almak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam eden Orion, mağaza kampanyalarının yanı sıra düzenlediği Orioncard kampanyasıyla da anneleri mutlu edecek. 14 Mayıs günü düzenlenecek Orioncard kampanyası ile belirlenen saatlerde Orion'da bulunan annelere çiçek hediye edilecek. Hiçbir alışveriş şartı olmadan etkinlik saatinde Orioncard'ıyla kampanyaya başvuran anneler hediye çiçeklerini alabilecek.

Orion'da Anneler Günü fırsatları
Annesine ne hediye alacağına karar veremeyenler için Orion'un ünlü markalarının Anneler Günü'ne özel kampanyaları oldukça cazip fırsatlar sunuyor.

Boyner – Anneler Günü'ne özel pek çok kampanya hazırlayan Boyner'de, kozmetik reyonundan yapacağınız 250 TL'lik alışverişinize hem 75 TL indirim hem de 100 TL değerinde alışveriş çeki kazanıyorsunuz.  Boyner'deki tüm giyim ve ayakkabı ürünlerinden yapacağınız 300 TL'lik alışverişiniz de size 100 TL değerinde çek kazandırıyor.

Kervan – Tüm tekstil ve aksesuarlarda geçerli "1 alana 1 bedava" kampanyası 14 Mayıs'a kadar devam ediyor.

Derimod – Renkli yeni sezon koleksiyonuyla dikkat çeken Derimod'da ayakkabı ve çantalarda %40 indirim, ikinci ürüne ise indirim üzerinden ekstra yüzde 40 indirim daha uygulanıyor. Hem annesine hem kendisine bir Derimod almak isteyenler, ikinci ürüne ekstra indirim fırsatıyla karlı çıkıyor.

Atasun Optik
– Yaz sezonuna damgasını vuracak, dünyaca ünlü gözlük markalarında onlarca model seçeneğini indirimli fiyatlarla beğeninize sunan Atasun Optik, 14 Mayıs'a kadar mevcut indirimlere ek olarak %10 indirim daha uyguluyor.

Atasay – Annelere yakışır modellerin vitrini süslediği Atasay Orion mağazasında pırlanta ürünler %15, altın ürünler %10 indirimle satışa sunuluyor. 15 Mayıs'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmak istemeyenler, Atasay'ın en yeni ve Anneler Günü'ne özel ürünlerini görmek için Orion'a gelebilirler.

Herry – Şıklığına önem veren kadınların markası Herry'de indirimler başladı. 300 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL, 500 TL üzerine 100 TL ve 1.000 TL üzeri alışverişinize 250 TL indirim kazanacağınız Herry'ye gelerek annenize şık bir kombin hediye edebilirsiniz.

Bernardo – Sofra tasarım uzmanı Bernardo'da Anneler Günü’ne özel %50 indirim fırsatı var. Annenizin çok beğendiği yemek takımını, kahvaltı takımını veya kahve takımı avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Desa – Anneler Günü'ne özel ilk üründe %50, ikinci üründe ise ekstra %40 indirim daha Orion Desa mağazasında. Üstelik kampanya ay sonuna kadar devam edecek.

Bind – Orion üst kattaki Bind Chocolatte standında tüm ürünler fabrika satış fiyatından %20 indirimli.  Kaliteli enfes çikolatalarıyla Bind, anneniz için tatlı bir hediye.

Adidas – Spor seven anneler için Adidas'ın yeni sezon ürünlerinden yapacağınız 450 TL ve üzeri alışverişinize %10, 800 TL ve üzeri alışverişinize %15 indirim uygulanıyor. Kampanya 21 Mayıs'a kadar devam edecek.

Karaca – Dördü bir arada set Blendfit'i mutfakta yeni ve farklı sunumlar yapmak isteyen annelerin beğenisine sunan Karaca'da, bu çok fonksiyonlu ürün 398 TL yerine 249,95 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca çay makineları, kahve makineları, granit setler, düdüklü tencerelerde de cazip indirimler var.

Elze Saat&Gümüş –  Gümüş takılar ve saatlerde %25 indirim fırsatı, Orion giriş kattaki Elze standında.

Kendim Seçtim – Annenize kişiselleştirilmiş bir hediye vermek, kendi tasarımınızla özel bir anı bırakmak istiyorsanız Orion alt kattaki Kendim Seçtim standında onlarca farklı seçenek sunuluyor. Tasarım ürünlerde ikinci ürüne %25 indirim Anneler Günü'ne kadar sürecek.

İnci Deri - 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'ndan yapacağınız her 400 TL'lik alışverişe 100 TL, her 200 TL'lik alışverişe 50 TL indirim Orion İnci mağazasında.

Teknosa – Saç düzleştiricilerden elektrikli süpürgelere, ütülerden kahve ve çay makinelerine birçok küçük ev aletinin yanı sıra notebook, akıllı cep telefonu, tablet ve saatlere kadar onlarca üründe 14 Mayıs'a kadar yüzde 25’e varan indirim kampanyası Orion Teknosa'da başladı.

Flormar – Anneler Günü dolayısıyla 10-14 Mayıs günlerinde tüm ürünler net %40 indirimli.

Ayrıca English Home, Madame Coco, Chima, Qice, Koton, Mavi, Ayakkabı Dünyası, Suwen, Alya Optik, U.S.Polo, LC Waikiki, Defacto gibi ünlü markaların Orion mağazalarındaki kampanya fırsatlarıyla annenizi mutlu edebilirsiniz.


İlgili etiketler : Orion Avm, Anneler Günü, Anneler Günü Fırsatları,

Haber Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 1604

Diğer Orion AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Sur Yapı Marka AVM Behzat Gerceker & Enbe Orkestrası Anneler Günü Konseri Marka AVM'de

    Behzat Gerceker & Enbe Orkestrası Anneler Günü Konseri Marka AVM'

    Behzat Gerceker & Enbe Orkestrası Anneler Günü’nde Sur Yapı Marka AVM’de! Bursa’nın gelişen ilçesi Nilüfer’de bulunan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, 13 Mayıs Anneler Günü'nde Behzat ...
    30 Nisan 20181685 defa incelendi
  • Kozzy AVM Ayşe Özgün, Yapıcı Anneliğin Sırlarını  Paylaşmak İçin Kozzy'de

    Ayşe Özgün, Yapıcı Anneliğin Sırlarını Paylaşmak İçin Kozzy'de

    Kozzy AVM, Anneler Günü için düzenlediği özel sohbette, milyonların sevdiği ve güven duyduğu isim Ayşe Özgün’ü ağırlıyor. Ayşe Özgün,     12 Mayıs 2013 Pazar günü Kozzy A...
    30 Nisan 20132089 defa incelendi
  • DeFacto Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, Anneler Günü'nde annesini mutlu etmek is teyenler için yüzlerce seçenek sunuyor. ANKAmall De Facto'ya gelin, 2012 İlkbahar Yaz kadın ve aksesuar k...
    3 Mayıs 20128607 defa incelendi
  • Koton Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Stil sahibi ve özgün tasarımları ile keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Koton, 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel bir birinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Elbise en çok benim annem...
    3 Mayıs 20206094 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133208 defa incelendi