Anneler Günü'ne Özel Bir Vakko Hediyesi

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1716 defa incelendi
  • Puan : star star 54 incelemede 1,52 puan almıştır.
Farklı zevklere hitap eden zengin ürün çeşidi ile özel gün hediyeleri için en çok tercih edilen markalardan Vakko, Anneler Günü için de giyimden dekorasyona, çanta ve ayakkabıdan aksesuara, eşarptan çikolataya uzanan sayısız hediye seçeneği sunuyor. Birbirinden şık, renkli ve ince detaylara sahip Vakko 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, Anneler Günü hediye arayışında olanlar için sayısız alternatif içeriyor. Vakko, ayrıca, 8-9 Mayıs tarihlerinde Vakko Zorlu’da kişiye özel hediye alternatiflerini artizanlar ile yaratmak üzere tasarladığı bölümler ile  Anneler Günü alışverişini bir şölene dönüştürüyor.

Vakko; göz alıcı elbiseler, desenli üstler, rengarenk çanta ve ayakkabılar veya Vakko Home’dan birbirinden farklı dekoratif objeler ile  her şeyin en güzelini hak eden anneler için tüm hediye arayışlarına cevap veriyor. Rafine şıklık ve zarafeti bir araya getiren Vakko, bu zengin seçeneklerinin yanı sıra kişiye özel hazırlanabilen Anneler Günü hediyeleri ile de fark yaratıyor.

Hediyelerin en güzeli kişiye özel olandır...
Hayatımızdaki en kutsal varlıklar olan annelerimize dair her ayrıntıyı düşünen Vakko, kişiye özel hazırlanan Anneler Günü hediyeleri ile bu özel günü unutulmaz kılıyor.

Vakko’nun kişiye özel hazırlanan hediyelerinden biri annenizin isim ve soyadının baş harflerinin yer alacağı Vakko Eşarp. Annesine kişiye özel bir hediye sunmak isteyenler için tasarlanan eşarbın dört farklı rengi bulunuyor.

Vakko Monogram, çanta tutkunu anneler için, isim ve soyadının baş harflerinin yer alacağı özel deri etiketiyle kişiye özel hazırlanacak diğer bir seçenek.

Vakko Zorlu, Anneler Günü alışverişini şölene dönüştürüyor
Vakko, Vakko Zorlu’da 8-9 Mayıs tarihlerinde yurtdışından gelen artizanlar ile sizin seçimlerinize göre kişiselleştirilecek hediyeler ile Anneler Günü alışverişini ayrı bir keyfe dönüştürecek.

Dünyaca ünlü takı tasarımcısı Orly Zucker, Anneler Günü için Vakko’nun misafiri oluyor. 8-9 Mayıs tarihlerinde tüm gün boyunca Vakko Zorlu’da olacak Orly Zucker, tamamen annenizin tarzına uygun ve sevdiği malzemeler ile yaz boyunca takmaktan keyif alacağı bileklikler tasarlayacak.

El yapımı ayakkabıları ile ünlü İtalyan Santoni’nin artizanları da annenize özel ayakkabı siparişlerini almak üzere Vakko Zorlu’da olacak.

Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzetinden vazgeçmeyenler ve sevgilerini çikolata ile ifade etmek isteyenler ise 8-9 Mayıs tarihlerinde, Vakko Zorlu’da bulunacak çikolata ustasına, üç boyutlu kalp çikolatalar üstüne anneleri için kalbinden geçen mesajı yazdırabilecek. 



İlgili etiketler : Anneler Günü, Zorlu Center, Vakko, Anneler Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

Vakko
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1716

Diğer Vakko Haberleri

Benzer Haberler

  • Vakko Berta Bridal Trunk Show Vakko Wedding'te

    Berta Bridal Trunk Show Vakko Wedding'te

    Türkiye’de yalnızca Vakko Wedding House’da satışa sunulan dünyaca ünlü gelinlik markası Berta Bridal, 4-5-6 Aralık tarihinde Vakko Wedding House Zorlu’da gerçekleştireceği Trunk Show ile zen...
    6 Kasım 20151988 defa incelendi
  • Vakko Annenize Vakko Eşarp ile Sürpriz Yapın

    Annenize Vakko Eşarp ile Sürpriz Yapın

    Bu Anneler Günü’nde annenize ya da anneniz kadar yakın olan sevdiklerinize, adının baş harfleri ile sadece ona özel tasarlanan bir Vakko Eşarp hediye edin! Farklı zevklere hitap eden zengin...
    9 Nisan 20151962 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Zorlu Center Stevie International Business Awards'tan 4 Ödül ile Döndü

    Zorlu Center Stevie International Business Awards'tan 4 Ödül ile

    Zorlu Center, bu sene 12.’si düzenlenen Stevie International Business Awards’tan (Uluslararası İş Ödülleri) 4 ödül ile döndü. Stevie International Business Awards ödül töreni 23 Ekim 2015 Cu...
    28 Ekim 20152099 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Zorlu Center Yaz Konserleri Başlıyor

    Zorlu Center Yaz Konserleri Başlıyor

    Zorlu Center, yazı birbirinden coşkulu konserlerle karşılıyor. Yaz konserleri kapsamında; Kerem Görsev, Ceylan Ertem, İncesaz ve Ahmet Özhan, Haziran ayında Zorlu Center Meydan Katı Park Ala...
    3 Haziran 20152354 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Çöps Çetesi Zorlu Center AVM'de Çocuklarla Buluşacak

    Çöps Çetesi Zorlu Center AVM'de Çocuklarla Buluşacak

    İstanbul’un yeni çekim merkezi Zorlu Center AVM, çocuklar için hazırladığı etkinlikleriyle de öne çıkıyor. 4-10 yaş arası çocuklar arasında çok sevilen bir oyuncak serisi olan “Çöps Çetesi” ...
    20 Şubat 20142241 defa incelendi