Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Yılbaşını Muhteşem Güzellikleriyle Ayvalık‘ta Geçirin! CRN Tur‘dan Yılbaşında Grand Milano Otel‘de Limitsiz İçkili Yılbaşı Balosu Dahil 2 Günlük Ayvalık-Cunda Adası Turu 299 TL Yerine %42 İndirimle 175 TL! BONUS, AXESS ve WORLD CARD‘a Peşin Fiyatına

  • 13 yıl önce
  • 653 defa incelendi
  • starstarstar

Yılbaşını şehrin gürültüsünde değil, Ayvalık'ın huzurunda geçirin.. Limitsiz içki ve zengin menü, Cunda Adası'nda huzur dolu bir gün, Canlı müzik eşliğinde eğlence ve Yeni yılın ilk günü açık büfe brunch.. Yılbaşında keyifli bir alternatif arıyor, bu çok özel günü her zamankinden farklı geçirmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın..

TUR PROGRAMI :    1.GÜN İSTANBUL AYVALIK ULAŞIM :  BAKIRKÖY REGATA OTOPARKI : 22 : 30  BEŞİKTAŞ YILDIZ CAMİSİ ÖNÜ : 23 : 15 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ OTOPARKI : 24 : 00 Belirlenen kalkış noktalarından belirlenen saatlerde hareketle yaklaşık 7 saatlik yolculuk ile eşsiz adalar kenti Ayvalık’ a varış.    2.GÜN CUNDA ADASI – AYVALIK RUM EVLERİ – CENNET TEPESİ & YILBAŞI BALOSU :  Ayvalık’ a varışımızın ardından yolda verilen ekstra sabah kahvaltı molası sonrası otele yerleşip yaklaşık 4 saat dinleniyoruz. Dinlenme sonrası serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Relax Effective Ayvalık gezimize başlıyoruz. Gezimiz esnasında eşsiz manzaralar, eşsiz doğa, tarihi Rum Evleri, eski Kilise kalıntıları, yel değirmenleri gibi manzaralar sizleri şehir yaşantısından sonra ayrı bir dünyaya götürmüş olacak. Ayvalık gezimiz esnasında gezilecek yerler : Cunda Adası, Tarihi Rum Evleri, Cunda Adası Kordonu, Taksiyarhis Kilisesi, Taş Kahve , Aşıklar Tepesi, Ayvalık Mekez Rum evleri gezisi, Çınarlı Cami, Cennet Tepesi gezileri sonrası otele dönüş. Limitsiz içkili canlı müzik eşliğinde yılbaşı balosu ve konaklama Grand Milano Otelde.    Saat 19 : 30 itibariyle Balo Programı Başlangıcı , Fasıl ekibi ve bayan solist eşliğinde gecenin ilerleyen saatleirne kadar sınırsız eğlence.  Limitsiz İçkili Balo Menüsü : Açık büfe zengin çeşitli Gala Yemeği, Ana yemek Olarak Hindi Sarması, Tatlı, Gece Çorbası, Limitsiz Yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, Meyve İkramları.   3.GÜN ŞEYTAN SOFRASI – HAREKETLİ MÜZE  İSTANBUL’ A DÖNÜŞ :  Yılın ilk gününde otelde alınan açık büfe brunch ( geç kahvaltı ) sonrası saat 12 : 00 ‘da otelden hareketle mucizevi güzellikteki Şeytan Sofrası’na gidiyoruz. Şeytan sofrası gezimiz sonrasında zeytin ve zeytinyağlarıyla ünlü bu bölgede zeytinyağı fabrikası gezisi yapıyoruz. Fabrika gezimiz sonrasında Burhaniye ‘de bulunan, köy yaşamını maket ünitelerle bizlere sunan Bizimköy Hareketli Müzesi gezimiz sonrasında turumuza başlangıç noktamız olan İstanbul’ a hareket ediyoruz.  Varışımız sonrasında sizlerle aldığımız duraklarda vedalaşıyoruz.    ÜCRETE DAHİL OLANLAR : Gidiş dönüş ulaşım, otel konaklaması, otelde sabah kahvaltısı ( açık büfe brunch ) , otobüsteki ikramlar , limitsiz içkili yılbaşı balosu  ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR : Müze ören yeri girişleri, öğlen yemekleri, yemeklerde alınan içecekler, özel harcamalarınız   ÖNEMLİ : Turumuzda tüm müze ören yeri, milli park girişleri, seyahat sigortası , aratransferler, rehberlik hizmetleri, ekstra çevre turları, feribot geçişleri , aratransferler için kişibaşı 50 TL ücret otobüse binerken rehbere ödenecek olup zorunludur. Turu satın alan misafirlerimiz bu unsuru kabul etmiş sayılır.    Fırsat 1 kişiliktir.   Rezervasyon gerekmektedir.   Fırsat Yılbaşında geçerlidir.   Fırsattan istediğiniz kadar satın alabilir, dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 299.00 TL - İndirimli Fiyatı : 175.00 TL - İndirim Oranı : % 42
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Fırsatları Takip Et Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 17 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Aralık 2011
  • Trafik

    : 653