Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Yeni Yılı Formda Karşılayın! Erenköy Bir-Ay Güzellik Salonu‘nda 6 Seans Kavitasyon, 6 Seans Lenf Drenaj, 6 Seans G5 Masajı, 6 Seans Enfraruj %95 ŞehriKeyif Fırsatıyla 800 TL Yerine Sadece 39 TL!

  • 13 yıl önce
  • 596 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar

Bir-Ay'da Zayıflayın

Zayıflamak için denediğiniz eski yöntemleri bir kenara bırakmanın vakti geldi!

Modern zayıflama yöntemleriyle sağlıklı bir şekilde hızla ve kolayca ideal ölçülerinize kavuşmanız için; Bir-Ay Güzellik Salonu, size mükemmel bir fırsat sunuyor.

Bir-Ay Güzellik Salonu; deneyimli uzman kadrosu, teknolojik donanımlı, modern ve konforlu salonu, profesyonel hizmetleri ile ''kaliteli hizmetin'' ayrıcalığını yaşamanız için sizi bu mükemmel fırsatla tanışmaya davet ediyor!

kavitasyon

Kavitasyon Uygulaması Hakkında:

Kavitasyon, cildin dış yüzeyine temas eden ses dalgaları ile yağlı dokudaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine dayanarak uygulanan bir yöntemdir.

Cerrahi işlem gerektirmeyen, bölgesel yağlanma ve selülitli görünümü ses dalgaları ile ortadan kaldıran bir uygulamadır. Kavitasyon uygulama sürecinde köpüklenme, genişleme ve patlama evreleri oluşur. Böylece hücre duvarları sıvılaşan yağ ile tahrip edilir. Açığa çıkan yağ asitleri, lenf yolları sayesinde sorunlu bölgeden uzaklaştırılır.

Kavitasyon; bel, karın, göbek, kol, kalça ve sırttaki çözülemeyen depo yağları parçalayıp, yerleşmiş bölgesel yağları öncelikle eritmek, selülitli bölgelerin görünümünü azaltmasına yardımcı olmak amacıyla kullanılan güçlü bir sistemdir.

Kimlere Uygulanamaz!

Böbrek, karaciğer, kalp-tansiyon, kan pıhtılaşması ve kanser gibi rahatsızlıkları olan kişiler, Amaçlanan uygulama bölgesinde yara veya dermatit bulunanlar, Amaçlanan uygulama bölgesinde metal protezi olanlar, Hamileler,

Akut veya kronik hastalıklar veya ciddi patolojik değişimler yaşamış kişiler bu uygulamalardan faydalanamazlar.

pasif jim

Lenf Drenaj Hava titreşimli masaj cihazının amacı lenfoid sıvının normal akışını uyarmak ve vücut artıklarının temizlenmesini sağlamaktır. Benzersiz titreşiminden önce sargıların basıncına dayanan bir basınç vasıtasıyla çalışır. Cihaz estetisyenlerin yaptığı gibi dairesel masajın temel tekniklerini yapmaktadır. Böylece kan dolaşımı gelişmekte ve toksinler uzaklaştırılarak capiller açılmaktadır. Hava aparatı zarasız ve rahatsız edici bir etki yapmadan doğal hava masajı sağlar. Karına etkisi 150 kez sırt üstü yatıp kalkmaya eş değerdir. Sağlıklı bölgesel incelme ve zararlı toksinlerden kurtulmanın ideal yollarından Lenf Drenaj, ideal bir vücut şekillendirme yöntemidir. Lenf sinirlerin yeteneğini harekete geçirerek kilolu insanların oksijen tüketimini artırır. Doğal hava masajı ile konforlu ve acısız uygulamayı gerçekleştirir. Cihaz 50 kg hava basıncını eşit şekilde paketlere dağıtarak uygular. İnfrared ışınlarını ısı dalgası ileten cihaz bölgesel dolaşımı sağlar. Doku içindeki ısı basınçla beraber arttıkça hücrelerde gelişme başlar dolaşım hızlı bir şekilde harekete geçer. Lenf Drenaj sonrası vücut sıkılaşır ve incelir.

g5

Enfraruj Uygulaması

Kavitasyon ve lenf drenaj ile başlatılan yağ dokusu yıkımının, enfraruj cihazı ile aynı bölgenin ısıtılması sonucu eriyen yağ dokusunun suya dönüştürülerek lenfatik sistem yoluyla vücuttan atılmasıdır.

Enfraruj, yani kızılötesi ışınlarla uygulanan zayıflama yönteminin en büyük özelliği ise genellikle karın, basen ve kalça gibi bölgelerde toplanan inatçı yağlarla savaşmaları. Ayrıca, bu ışınlarla çalışan cihazlarda selülit bakımı yaptırmanız da mümkün!

G5 Masajı Hakkında

G5 masajı kendi adını taşıyan aletle yapılır. Hızlı titreşimle ve iterek sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülitli bölgelerin yakılmasını sağlar ve uygulama bölgesinde zayıflama ürünlerinin kullanılması ile birlikte gözle görülür ciddi bir etki elde edilir. Gerginleşmiş noktaları ve spazmları yatıştırmaya, ödemlerin ve yorgunluk sonrası kaslarda biriken laktik asitin atılmasına yardımcı olur. Ritmik masaj ile kan dolaşımını hızlandırır, ciltte yaşlanma çizgilerini azaltır ve cilde esneklik sağlar.G5 masajı özellikle bölgesel zayıflamada kullanılan ve hızla yaygınlaşan yöntemlerden biridir. Aletle yapılan masaj sayesinde kan akışı hızlanır, damarlar açılır ve vücut toparlanır.

Erenköy Bir-Ay Güzellik Salonu'ndan 24 Seanslık Zayıflama Paketi

%95 İndirimle 800 TL Yerine Sadece 39 TL!

www.bir-ay.com





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 800.00 TL - İndirimli Fiyatı : 39.00 TL - İndirim Oranı : % 95
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Şehri Keyif Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Aralık 2011
  • Trafik

    : 596