Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Ürgüp Kaya Hotel`de 1 Gece Çift Kişilik Kaya Odalarda Açık Büfe Organik Kahvaltı Konaklama 99 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1312 defa incelendi
  • starstar
Ürgüp Kaya Hotel
Tarihin kokusunu burham burham size hissettirecek bu romantik otel, şehir hayatından biraz uzaklaşmak isteyen herkese Ürgüp Kaya Hotel kapılarını açtı! Geniş ve lüks kaya odalarıyla huzuru bulacak, sabah size özel olarak sunulan geleneksel organik kahvaltısı ile güne zinde başlayacaksınız. Yaz kış popülaritesini kaybetmeyen Ürgüp tarihi, kültürel değeri ve uçsuz bucaksız doğanın şekillendirdiği kaya oluşumları ile hem gözünüze hitap edecek hem de ruhunuza işleyecek! Bu fırsat; 23 Şubat 2012 - 01 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Dilediğiniz kadar fırsat kodu alıp sevdikleriniz ile beraber katılabilir, müthiş bir keyif yaşayabilirsiniz. Fırsat kodları birleştirilebilir. 0-6 yaş arası ücretsizdir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize mail yoluyla ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz ile 0 (384) 341 84 52 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra, otel girişinizden 72 saat öncesine kadar tarih değişikliği yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra iptal işlemi yapılamaz.

Kaya Hotel Hakkında;

Hotelimiz Ürgüp merkezde olup 15 odalı 5 kaya oda 6 osmanlı konak odası 4 standart odamız bulunmaktadır, hotelimizde ingilizce,japonca ve flemenkçe bilen elemanlarımızla bir aile sıcaklığını siz missafirlerimize aktarmak için 24 saat hizmet ve memnuniyetinizi sağlamak için görevbaşındayız. Odalar;

4-5 yıldız klasında her odamızda küvet veya jakuzi bulunmaktadır. Otelimiz 1959 yılından bu yana işlev haldedir hotel 2002 yılında birinci restorasyon 2011 yılında 2. restorasyonu bitmiştir, odalarımızda yöresel halılar bölgeye özel 4000 yıllık hitit mimarisinden tabak testi ve seramikler bulunmaktadır otelimizde bir adet kayadan oyma restaurant sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri için kullanılmaktadır. ayrıca gece aktiviteleri için karaoke bar, film ve müzik dinlerken kaya barımızdan her türlü içecek ( alkollü veya alkolsüz ) tedarik edebilirsiniz,kış sezonlarında sıcak şarap bulundurmaktayız. Hotelimizde 3 ayrı bahçe bölümü bulunmaktadır,konak bahçe,kaya bahçesi ve teras bahçe olmak üzere 3 ayrı bahçemiz bulunmaktadır. Mevki;Hotelden şehir merkezine ulaşmak sadece 400 metre postahane 600 m. bankalar sokağı 500 m dir. Aktiviteler;Hotelimizden günlük regular veya özel kapadokya turları düzenlenmektedir. Sıcak hava balonu satışnoktasıyız ingilizce japonca ve flemenkçe dillerinde lisanslı rehberlerimizle isterseniz tüm Türkiye’yi gezme olanağı sağlamaktayız Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 190.00 TL - İndirimli Fiyatı : 99.00 TL - İndirim Oranı : % 47
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Gezex Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 25 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Trafik

    : 1312