Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Ünlülerin Güzellik Sırrı Pembe Maske İle Cildinizdeki Lekelerden ve Pürüzlerden Kurtulun! Cosmetic Institute Markalı Orjinal Pembe Maske 79 TL. Yerine Sadece 29,90 TL! (Üstelik Kargo Bizden!)

  • 13 yıl önce
  • 886 defa incelendi
  • 7 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Hey Sen, OOPSKUPON'lu!.. Bu OOPSKUPON, "www.destekurunleri.com’dan Cildinizdeki Lekelerden ve Pürüzlerden Kurtulmak İçin Orjinal Pembe Maske" fırsatı sunuyor. Bu OOPSKUPON Fırsatı İçin Kargo Bizden! OOPSKUPON fırsat indirimi başka indirim ve/veya kampanyalarla birleştirilemiyor. İstersen bol bol OOPSKUPON alabilir, satınaldığın OOPSKUPON'ları sevdiklerine hediye edebilir, bu özel üründen faydalanmalarını sağlayabilirsin! (OOPSKUPON KODU'nu hediye ettiğin kişiye bildirmen yeterli.)
Hey Sen, OOPSKUPON'lu! Bu fırsattan yararlanmak istiyorsan ilk işin bu fırsatı almak!.. Fırsatı aldın mı?.. Çok güzel!.. Artık sende OOPSKUPON ayrıcalıklarından faydalanabilir, hayatını tatil tadında yaşamaya başlayabilirsin! Hemen şimdi kaç adet Orjinal Pembe Maske sipariş etmek istediğini belirle! Şimdi lütfen OOPSKUPON KODUNU / KODLARINI, kaç adet Orjinal Pembe Maske sipariş ettiğini, ürününün / ürünlerinin teslim edilmesini istediğin adresi ve telefonunu belirterek oops@oopskupon.com 'a bir e-posta gönder ve gerisini bize bırak! OOPSKUPON Fırsatıyla aldığın Orjinal Pembe Maske ürününü sevdiklerine hediye edebilir, aldığın ürünün hediye ettiğin kişinin adresine gönderilmesini sağlayabilirsin. OOPSKUPON KODU, sistemde kayıtlı e-posta adresine ve/veya cep telefonuna sms olarak gönderilecek (Notun var! Bazı e-posta gönderileri spam kısmına düşüyor, lütfen ilgili kısımları kontrol etmeyi unutma!). E-posta adresine ve cep telefonuna sana özel gelen OOPSKUPON KODU'na, resmi web adresimiz www.oopskupon.com adresinden sistemimize giriş yaparak ulaşabilirsin!.. Bu arada, bu OOPSKUPON Fırsatını almakla 3,12 OOPSPUAN KAZANDIN!.. "Bu ne demek?" diyeceksin!.. Puanları topla, paraya dönüşsün demek... Arkadaşlarına da TAVSİYE ET! Çünkü onların alışverişleri de aynı oranda puan kazanman demek!.. Örneğin, ay içinde 300 OOPSPUAN topladın. Bu HARİKA!!! Çünkü 50 TL. üzerinde para kazandın. Daha çok OOPSPUAN TOPLADIN, DAHA ÇOK KAZANDIN... Hayır, hayır puan değil; GERÇEK PARA KAZANDIN! Haydi, ne duruyorsun; HEMEN TAVSİYE ETMEYE BAŞLA!.. Bol OOPSKUPON'lu günler OOPSKUPON'lu...


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 79.00 TL - İndirimli Fiyatı : 29.90 TL - İndirim Oranı : % 62
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Oops Kupon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 5 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2011
  • Trafik

    : 886