Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Terrace Ally Restaurant‘ta fasıl eşliğinde, çipura ya da levrek, 4 çeşit meze, mevsim salata, 1 yerli içecek ve meyveden oluşan leziz balık menüsü 50 TL yerine 19,90 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1280 defa incelendi
  • starstar
Terrace Restaurant
Akdeniz'e karşı balık yemenin tadı... - Yat limanından, Akdeniz'in muhteşem manzarasına karşı eşsiz bir akşam geçireceğiniz, - Fasıl eğlencesiyle, şarkılara eşlik edip neşenizi bulacağınız, - Birbirinden taze balık ve mezelerin tadının damağınızda kalacağı, harika bir akşam yemeğine davetlisiniz! Grupanya'nın bugünkü fırsatıyla, Terrace Ally Restaurant'ta fasıl eşliğinde, leziz balık menüsü 50 TL yerine 19,90 TL! Menüde neler var? - Seçeceğiniz bir balık - Çipura - Levrek - 4 çeşit meze - Acılı ezme - Humus - Barbunya pilaki - Haydari - Mevsim salata - 1 yerli içecek - Meyve
Öne Çıkanlar - Yat limanında bulunan Terrace Ally Restaurant'ın, muhteşem manzarası eşliğinde harika bir gece sizi bekliyor! - MENÜ: Çipura ya da levrek, 4 çeşit meze (acılı ezme, humus, barbunya pilaki, haydari), mevsim salata, 1 içecek ve meyve. - Terrace Ally Restaurant'ta Cuma ve Cumartesi geceleri fasıl bulunuyor!


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 50.00 TL - İndirimli Fiyatı : 19.90 TL - İndirim Oranı : % 60
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Antalya,

Fırsat Sahibi

Grupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Mart 2012
  • Trafik

    : 1280