Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Teksas usulü, lezzet şöleni! Chicken Rush Çengelköy ve Bakırköy Carousel AVM şubelerinde 9 farklı menü arasından dilediğiniz bir tanesi 12,50 TL yerine %50 indirimle 6,25 TL. (2 ay geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 1624 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstar
Chicken Rush Çengelköy ve Bakırköy Carousel AVM şubelerinde ve paket serviste, 9 farklı menü arasından dilediğiniz bir menü 12,50 TL yerine 6,25 TL
Chicken Rush Çıtır tavuk parçalarının bağımlısıyım diyenlerdenseniz, enfes çıtır kaplamanın, son teknoloji ürünü yöntemlerle özsuyunu kaybetmeden pişen tavuk etini sarmaladığı unutulmaz lezzetler Chicken Rush’da sizleri bekliyor! Sizi tavuğun lezzetine bir de Chicken Rush farkıyla varmaya davet ediyoruz! Chicken Rush neden özel? Çünkü ; Teksas usulü, özel çeşnilerle lezzetlendirilmiş kızartma ve çevirme tavukları Amerika’nın en iyi markalarına ait ekipmanlar ile pişiriyor. Gıda sektöründeki son teknoloji ürünü olan basınçlı fritözlerde kızartılan özel kaplamalı tavuk parçaları bu sayede özsuyunu muhafaza edebiliyor, daha sağlıklı ve lezzetli olarak size sunuluyor. Sizin için hazırlanan özel lezzetleri, mısır ekmeği, özel çeşnili patatesi, nefis salataları ve sosları ile Chicken Rush sizleri eşsiz bir lezzet şölenine davet ediyor!
Teksas usulü, lezzet şöleni! Chicken Rush
Çengelköy ve Bakırköy Carousel AVM
şubelerinde 9 farklı menü arasından

Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 12,50 TL - İndirimli Fiyatı : 6,25 TL - İndirim Oranı : % 50
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Devir Fırsat Devri Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Kasım 2011
  • Trafik

    : 1624