Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

"Sürmeli İstanbul‘da sauna, kese ve köpük masajından oluşan hamam kullanımı ve ardından sıcak veya soğuk içecek ikramı!"

  • 13 yıl önce
  • 1700 defa incelendi
  • starstarstar
"Sürmeli Otel‘in yüzyıllara damgasını vurmuş Türk Hamamı‘nda huzur ve keyif dolu bir gün geçireceksiniz. Kese ve köpük masajıyla cildiniz dinlenirken, ölü deri tabakanız vücudunuzdan atılacak. Saunayla vücudunuzdaki zararlı toksinlerden kurtulacaksınız. ""

Sürmeli İstanbul

İstanbul‘un en güzel otellerinden Sürmeli İstanbul sizleri huzur ve mutluluk dolu bir güne davet ediyor. Sürmeli‘nin profesyonel bay ve bayan ekibiyle sunduğu bu geleneksel hamam keyfi sizlere huzur dolu bir gün yaşatacak!

Sürmeli İstanbul‘da sauna, kese ve köpük masajından oluşan hamam keyfi, ardından sıcak veya soğuk içecek ikramı 150 TL yerine sadece 69 TL!

Yorgunluğunuzu atıp enerji toplayacağınız mükemmel bir fırsatı sizlerle buluşturan Sürmeli İstanbul, yüzyıllara damgasını vurmuş Türk Hamamı‘nın dinlendirici atmosferiyle sizleri keyif dolu bir güne davet ediyor. Keseyle ölü deri tabakanızı vücudunuzdan atılarak temizlenecek, köpük masajıyla da hem sizi hem cildinizi dinleneceksiniz. Ter atıp, vücudunuzdaki zararlı toksinlerden kurtulmak ve fazla kilolarla mücadele için olmazsa olmazlardan sauna da, Sürmeli İstanbul‘da yaşayacağınız konforlardan bir başkası.

"



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 150 TL - İndirimli Fiyatı : 69 TL - İndirim Oranı : % 54
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Markapon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Ekim 2011
  • Trafik

    : 1700