Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

"Sony DSC-J10 Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi! (16.1 MP kamerası ve 4 farklı renk seçeneğiyle, kargo ücretsiz)"

  • 13 yıl önce
  • 1010 defa incelendi
  • 2 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
"Sony güvencesiyle 2 yıl boyunca ürününüz garanti kapsamında olacak. Şık tasarımlı ve renkli bir fotoğraf makinesine sahip olacaksınız. USB kolu ile kolay yükleme yapabilirsiniz. ""

 

Sony

Kolay kullanılan özellikleri ve bağlanabilirliğiyle eğlenceli, renkli Sony Cyber-shotâ„¢ J10 dijital kompakt fotoğraf makinesi ile tanışın!

16.1 megapiksel, 4x optik zoom, 6,7 cm LCD, Panoramik Çekim ve İAUTO özellikleriyle;

Sony DSC-J10 Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi 490 TL yerine sadece 260 TL!

Çekim yapmak ve paylaşmak artık çok kolay

Eğlenceli, modaya uygun ve renkli Cyber-shotâ„¢ J10 dijital fotoğraf makinesi, mükemmel görüntüler çekmeyi ve paylaşmayı kolaylaştırır. Tüm çekimlerinizi saklamaya yetecek genişlikteki belleğin yanı sıra, PC'nize bağlamanız için kullanışlı bir USB kolu bulunur. Yerleşik yazılımı, değerli anları zorlanmadan yüklemenize yardımcı olur

Tam resmi görün

Doğa veya şehir manzarasının nefes kesen görüntülerini yakalamak artık çok kolay. Cyber-shotâ„¢'ınızı bir yandan diğerine (veya yukarıdan aşağıya!) hareket ettirdiğinizde, yüksek hızda peş peşe çekilen kareleri birbirine ekleyerek tek bir muhteşem panoramik resim oluşturur.

Kullanımı kolay

Müthiş bir fotoğraf yakalamaya çalışırken düğmeler, menüler ve makine ayarlarıyla uğraşmayı kim ister? Net LCD ekran, ekran üzeri simgeleri ve basit menüleri ile doğru ayarları seçmenize yardım eder. Muhteşem sonuçlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Harika bağlantılar

Resim yüklemek istediğinizde etrafta bir USB kablosu arayarak vakit kaybetmeyin. Fotoğraf makinesinin içinde nazik bir biçimde, fazla yer kaplamadan duran bir dahili USB konnektörü bulunmaktadır. Bu konnektör aynı zamanda pilinizi de şarj eder.

Güzel resimler çekmek kolaylaştı

Belirli bir sahneye hangi fotoğraf makinesi ayarlarının uyacağından emin değil misiniz? Dert etmeyin; yardım yanı başınızda. Akıllı Otomatik Ayarlama (iAUTO) modu, farklı çekim şartlarında en iyi sonuçları elde etmek için pozlama ve diğer fotoğraf makinesi ayarlarını otomatik olarak yapar

Anı yükleyin

Yalnızca birkaç tıkla anılarınızı favori paylaşım sitelerinize yükleyin. Fotoğraf makinesinde bulunan PMB Portable yazılımı, istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçmenizi ve web'e bağlı bir PC'ye aktarmanızı sağlar. Seyahat ediyorsanız veya bir internet cafe‘ye uğramayı düşünüyorsanız harika bir özellik.

 

Özellikler:

*16.1 Efektif Megapiksel CCD Sensör: Görüntüleri ayrıntıları kaybetmeden büyütmenizi sağlayan son derece yüksek kaliteli çekimler yapar.

*4x Optik Zoom Objektifi: Tüm zoom ayarlarında berrak ve net görüntüler elde etmeniz için yüksek kaliteli optik özellikler.

*Panoramik Çekim: Yalnızca deklanşöre basın ve kamerayı döndürün: seri fotoğraf çekimlerini otomatik olarak birleştirerek, ekstra geniş panoramik resimler oluşturur.

*Akıllı Otomatik Mod: Fotoğraf makinesi, çok sayıda sık karşılaşılan çekim koşulunu tanır ve zahmetsiz bir şekilde net, doğal sonuçlar elde etmek için ayarları en uygun biçime getirir.

*6,7 cm/2,7 inç Clear Photo LCD: Clear Photo LCD ekran (230 bin nokta çözünürlük), mükemmel ayrıntı, yüksek kontrast ve geniş görüş açısı sunar.

*4 GB Dahili Bellek: Fotoğraf makinesinin içindeki geniş bellek alanı, tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı saklamanıza yetecek kadar çok yer sunar.

*Yüz Algılama: Daha net portreler için odak, pozlama ve beyaz dengesini otomatik olarak ayarlar: öncelik çocuklar/yetişkinler için ayarlanabilir.

*Smile Shutter: Fotoğrafı çekilen kişi gülümsediği anda deklanşöre otomatik olarak basar: gülümseme eşiği ayarlanabilir ve öncelik çocuklara/yetişkinlere göre seçilebilir.

*Kolay Çekim Modu: Ekran üzerinde yer alan ve kolay okunan talimatları, yeni başlayanlar için kullanımı kolaylaştırır.

*Makine İçi Rötuş: Kesme ve kırmızı göz düzeltmeyi içeren, eğlenceli makine içi görüntü rötuşlama işlevleri.

*PMB Portable: Dahili aktarım yazılımı, fotoğraf makinesi internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayara bağlandığında görüntü paylaşım sitelerine hızlı ve kolay yükleme yapılmasını sağlar.

*Kolay Aktarım için USB Kolu: Dahili USB konnektörü, fotoğraf makinesinin içinde nazik bir biçimde, fazla yer kaplamadan durur: ayrıca PC'ye bağlandığında fotoğraf makinesinin pilini şarj eder.

*PMB (Picture Motion Browser): Kullanımı kolay PC yazılımı, fotoğraflar ve video kliplerin aranması, yönetilmesi ve paylaşılmasını kolaylaştırır.

*Şimdi Çekin, Sonra Paylaşın: En iyi fotoğraflarınızı ve kliplerinizi hızla sosyal ağ sitelerine ya da kendi özel albümünüze yüklemek için kolayca işaretleyebilirsiniz.

 

"



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 490 TL - İndirimli Fiyatı : 260 TL - İndirim Oranı : % 46
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye, İzmir, Ankara, İstanbul,

Fırsat Sahibi

Markapon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 23 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2011
  • Trafik

    : 1010