Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Son 3 gün! Kalıcı Makyaj ile hergün kendinizi görmek istediğiniz gibi güne başlayın! Kalıcı eyeliner, Kaş veya dudak konturu, dudak renklendirme uygulamalarından biri ve kaş tasramı 300 TL yerine sadece 89 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1362 defa incelendi
  • starstar

Kalıcı makyaj, derinin altına kalıcı makyaj makinası ile doğal mineral ve bitkipigmentlerinin tek kullanımlık mikro steril igne ile enjekte edilmesiyle yapılır. Kalici makyaj yapildiktan sonra  uygulamanın yapıldığı alanda kurumuş ve sertleşmiş  hissi olur. Bu nedenle, renk  uygulanan renkten daha koyu görunur. Bu  koyuluk bir hafta sonra açilmaya başlar ve  tam anlamiyla 4-6 haftadan sonra renk ortaya çıkar. Kalıcı makyaj ortalama 3-5 yıl görünümünü korur.

Doğal, sade ve kalıcı bir güzelliğe sahip olacaksınız. Daha bakımlı ve genç bir görünüm sizi bekliyor. Sürekli makyaj ınızı kontrol etmeye, tazelemeye ihtiyaç duymayacaksınız. Sabah uyandığınızda ayna karşısında çok fazla zaman harcadığınız için zamanınız size kalacak. Dudak konturu ile, dudak çizgisini belirginleştirmenin yanı sıra daha dolgun veya ince bir dudağa sahip olabilirsiniz. İnce çizgilerin görünümü  azalır, asimetrik sorunları giderilir. Daha dolgun ve çekici dudaklara sahip olabilirsiniz. Seyrek veya dökülen kaşlar için ,yara ve ameliyat nedeni ile kaş boşlukları için , kaş şeklini beğenmeyen kişiler için kaş konturu ile belirgin ve kalıcı güzellik sağlayarak  ifadenizi değiştirebilirsiniz. Kalıcı eyeliner ile, istediğiniz renk uygulaması ile gözlerinize daha anlamlı bir ifade verebilirsiniz.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 300.00 TL - İndirimli Fiyatı : 89.00 TL - İndirim Oranı : % 70
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mart 2012
  • Trafik

    : 1362