Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Şık ve Modern Tasarım ile Evlerinizi Renklendirin.. Aynam.net‘ten Dekoratif Aynalar 70 TL Yerine %72 İndirimle SADECE 19.9 TL ÜSTELİK KARGO DAHİL. BONUS, AXESS ve WORLD CARD‘a Peşin Fiyatına 12 taksit (20 Kasım‘a kadar geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 348 defa incelendi
  • starstarstar

Modern ve ayrıcalıklı tasarımlar ile siz de duvarlarınızda şıklığın ve zarafetin farklı çizgilerini yakalayın.. Şık ve Modern Tasarım ile Evlerinizi Renklendirin.. 

 

Dekoratif duvar aynaları istenen şekilde kesilebilen, kırılmayan 3mm akrilik malzemeden üretilen tamamen cam aynalar gibi yansıma özelliğine sahip, kırılmaz özelliği sebebi ile sizler ve çocuklarınız için %100 güvenli olan malzemeden üretilmiştir.  İstendiğinde uygulandığı yerden çıkartılarak tekrar farklı bir yerde uygulanabilir.  Çift taraflı bant ile duvara kolayca uygulanır.

Dekoratif ayna modellerimizin diğer aynalardan farklılıkları şu şekildedir. 

Öncelikle cam aynalar gibi kırılmaz yapıda olmadıklarından güvenlidirler.  Cam aynalar gibi çatlama veya zamanla sır atması gibi şeyler söz konusu değildir. Sunumlarda kullanılan ebatlar temsilidir.  Ürünle birlikte tarafınıza köpüklü çift taraflı bant gönderilecektir.

A1 Numaralı Ayna

 

Toplam 11 Parçalı Dekoratif Ayna.  Resimdeki tasarıma göre duvarınızda 62 cm x 21 cm’lik bir alan kaplar,  Çok parçalı olduğu için desen aralıklarını açarak çok daha büyük bir alanda kullanabilirsiniz.   A2 Numaralı Ayna   Toplam 4 Parçalı Dekoratif Ayna.  Resimdeki tasarıma göre duvarınızda 68 cm x 23 cm’lik bir alan kaplar,  çok parçalı olduğu için desen aralıklarını açarak çok daha büyük bir alanda kullanabilirsiniz.   A3 Numaralı Ayna   Toplam 7 Parçalı Dekoratif Ayna.  Resimdeki tasarıma göre duvarınızda 53 cm x 55 cm’lik bir alan kaplar,  çok parçalı olduğu için desen aralıklarını açarak çok daha büyük bir alanda kullanabilirsiniz.   A4 Numaralı Ayna   Toplam 9 Parçalı Dekoratif Ayna.  Resimdeki tasarıma göre duvarınızda 48 cm x 38 cm’lik bir alan kaplar,  çok parçalı olduğu için desen aralıklarını açarak çok daha büyük bir alanda kullanabilirsiniz.   Fırsat 1 adet ayna için geçerlidir.   Tüm Türkiye'ye kargo ücretsizdir.   Fırsattan yararlanmak için sipariş vermeniz gerekmektedir.   Fırsat 20 Kasım 2011 tarihine kadar geçerlidir.   Fırsattan istediğiniz kadar satın alabilir, dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 70.00 TL - İndirimli Fiyatı : 19.90 TL - İndirim Oranı : % 72
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Fırsatları Takip Et Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 21 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Eylül 2011
  • Trafik

    : 348