Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Sihirli, Dönen Küp Çerçeveyle Anılarınız Canlandırın! Tek Köşesi Üzerinde Dönen Çerçeve Photo Galeria 40TL yerine 17,90TL!

  • 13 yıl önce
  • 1139 defa incelendi
  • starstarstar
Kaçırmayız.com

Çerçevelerin en büyük derdi ya çok yer kaplaması ya da sadece tek seferde bir resmi gösterebilmesidir. Dönen Küp Resim Çerçevesi ile tüm bu sorunlar aynı anda yok olacak.

Siz de tüm gün aynı resme bakmaktan sıkılmadınız mı? Bir resimden fazlasını görebilsem ne iyi olurdu diye mi düşünüyorsunuz? Zaten daha önce birkaç resim koymadı denediniz ancak masanızda yer kalmadığı için bundan vaz mı geçmek zorunda kaldınız? İşte tüm bu sebeplerden dolayı Dönen Küp Resim Çerçevesi tüm sorunlarınıza çare olacak!

Bu küp çerçeveye 10 cm * 10 cm boyutundaki 6 farklı resminizi koyup arkanıza yaslanıp büyüleyici şekilde dönmesini izleyeceksiniz.

Dijital resim çerçeveleri güzeldir ancak tüm o kabloları yüzünden bir de bakmışsınız ki masanızın etrafında kablolardan yer kalmamıştır, masanızın üzeri karmakarışık olmuştur. Dönen Küp Resim Çerçevesi bu sorunu da aynı anda çözüyor olacak çünkü onu kullanmanız için kabloya ihticaınız yok. İçindeki özel dizayn edilmiş küçük motoru sayesinde 1 AA kalem pille onu 1 ay boyunca çalıştırabileceksiniz. Böylelikle ne etrafta kablo derdi olacak ne de tek resme bakmaya mahkum kalacaksınız.

Üstelik küp çerçevenin dönüşüyle her göreni şaşkına uğratan nefis görüntüsü de cabası!

Tüm bu muhteşem özelliklerinin dışında bu dönen küp çerçevenin çok büyük bir yararı daha var. Eminiz ki hepiniz evin baş köşesine anneniz tarafından koyulan sizin 14 yaşındaki sivilceli resminizden nefret ediyor ve onu çıkarıp çöpe atmak istiyorsunuzdur ama anneniz istediği için hep o resim evin baş köşesinde durmaya devam ediyordur.

Anneniz kendisi belki bu dönen küp çerçeveyi alamayabilir ama bu resimden kurtulmak isteyen siz ona bu harika resim çerçevesini hediye edebilirsiniz. Böylelikle küpün 6 yüzeyine sizin diğer resimlerinizi koymasını sağlatabilir ve bu çerçeveyi gören herkesin sizin nasıl o hallerden bu yakışıklı ya da güzel hale dönüştüğünüzü gösterebilirsiniz!

Belki bu durumda 14 yaşındaki sivilceli resminiz sizin bu hallere nerelerden geldiğinizi göstererek size yararlı bile olabilir, ne dersiniz?

 

Dönen Küp Resim Çerçevesini saat yönünde ya da saatin tersi yönünde dönebilmesini siz belirleyebilirsiniz.

Aynı anda 6 resmi tek bir çerçeve üzerinde göstererek optimum yer çözümü sunmasının yanısıra, 360 derece dönen yapısı ile bir çok resmi aynı anda görebileceksiniz. Masanızın üzerinde yer açabilirsiniz. Bu küp çerçeveye 10 cm x 10 cm boyutundaki 6 farklı resminizi koyup arkanıza yaslanıp büyüleyici şekilde dönmesini izleyeceksiniz. Kullanmanız için kabloya ihtiyacınız yok. İçindeki özel dizayn edilmiş küçük motoru sayesinde 1 AA kalem pille onu 1 ay boyunca çalıştırabileceksiniz. Ne etrafta kablo derdi olacak ne de tek resme bakmaya mahkum kalacaksınız.

 

 

Özellikler:

Kübün her bir kenar ölçüsü 11 cm dir.

6 adet resim eklenebilir.

10x10 cm boyutlarında resimlerinizi ekleyebilirsiniz

Kendi etrafında dönebilir.

 

Satın alımın ardından gelen kodunuz satın alım işlemini tamamladığınız anlamına gelmektedir. Başka bir işlem yapmanıza veya aramanıza gerek kalmamaktadır.

Ürün/Ürünleriniz satın alım sayfasında belirttiğiniz adrese kargolanacaktır.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 40.00 TL - İndirimli Fiyatı : 17.90 TL - İndirim Oranı : % 55
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Kaçırmayız Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Mart 2012
  • Trafik

    : 1139