Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Sevgililer günü özel bakım paketi 285 TL yerine sadece 69,90 TL Cilt Bakımı + DekolteBakımı + Vücut Bakımı + El ve Ayak Bakımı ! Sevgililer gününde sevgilinize özel bakım paketi hediye ederek fark yaratmaya ve onu şımartmaya ne dersiniz? Cildinizi ve

  • 13 yıl önce
  • 777 defa incelendi
  • starstarstar

Özel Bakım Paketi Bayanlar için olup,

Cilt Bakımı Dekolte bakımı Vücut Bakımı El ve Ayak Bakımından oluşmaktadır.

Cilt bakımı

Cilt gün boyu  egzoz, hava kirliliği, makyaj, sigara dumanı gibi  çevre koşullarına maruz kaldığından cilt üzerindeki gözenekler zamanla kapanır ve cilt nefes alamaz. Cildin üst tabakasındaki hücreler  yenilenip atılamaz ise zamanla pürüzlü, nemsiz , ışıltı ve parlaklığını kaybetmiş bir cilde dönüşür.  Cilt bakımı  uygulamamızda; Cilt temizlenir Peeling ile ölü hücreler ciltten uzaklaştırılır Kan dolaşımı hızlandırıcı maske ile cilt ısıtılarak dolaşım hızlandırılır Ozon buharı ile gözenekler açılır Somon ve kollajen serum ile cildin yenilenmesine yardımcı olunur. Serum ile beraber uygulanan masajla cildin toparlanmasına destek olunur.

Dekolte bakımı  

Yüz bakımı yaparken boyun ve dekolte bakımı genelde atlanılmaktadır.  Oysa yaşlanma etkilerinin en çok görüldüğü bölgedir.  Boyun ve dekolte bölgesi ince bir deri ile kaplı olup göğüs bölgesinde kas dokusu olmadığı için bütün yükü boyun ve dekolte bölgesi çekmektedir. Erken yaşlar da  gerekli bakım ve özen gösterilmediğinde ilerleyen yaşlarda ne yazık ki çok geç kalınmış olur. Dekolte bakımın da, cilt temizlenerek, yumuşak peeling uygulaması yapıldıktan sonra dekolte bölgesinin ihtiyacına uygun serum ile özel dekolte masajı yapılır. Dekolte bölgesinde gerginliğin ve elastikiyet kaybının engellenmesi, dolaşımın hızlanması  sağlanır.

Vücut bakımı

Yüzümüze gösterdiğimiz önemi vücudumuza da göstermeliyiz ki uzun yıllar diri, canlı ve parlak bir cilde sahip olalım. Vücudun üst tabakasında oluşan ölü hücreler yeterli oksijen alımını engellediğinden vücut zamanla parlaklığını yitirir.  Vücut bakımında uygulanacak peeling ve  dolaşım hızlandırıcı masaj ile vücut, ölü hücrelerden kurtularak rahat nefes almaya başlar. Daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşur. Uygulamadan sonra vücudun cezbedici yumuşaklığı ve kokusuna hayran kalacaksınız. Siz cildinize ve vücudunuza  gereken özeni gösterirseniz,  oda sizin uzun yıllar sağlıklı, canlı ve genç  görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

El ve Ayak Bakımı

Bir bayanın cazibesinin göstergesi olan el ve ayaklarımıza tüm vücudumuza gösterdiğimiz kadar önem gösterilmeliyiz. En çok kullandığımız ellerimiz kötü hava şartları, güneş ışınları, detarjanlar, evde kullandığımız temizlik ürünleri gibi birçok nedenden dolayı yüzümüzden daha çabuk yıpranır. Hergün bizi bir yerden bir yere taşıyan ayaklarımız bütün gün çorap ve ayakkabanın için terleyerek, soğuk kış aylarında kuruyup çatlarak yıpranırlar. Bakım sonrası ve ayaklarınızın cezbedici kokusu ve yumşaklığına hayran kalacaksınız.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 285.00 TL - İndirimli Fiyatı : 69.90 TL - İndirim Oranı : % 75
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Trafik

    : 777