Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Sevgililer Günü‘ne Özel Logolu Çikolata‘dan Aşk Tadında Fotoğraflı Çikolata Paketleri Fırsata Koş‘ta!<br><span style="font-family: Geneva,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 15px;"><b>- Paket-1:</b> Kalp kutu içerisinde 48 adet 7 gr‘lık Size özel fotoğraf tasarımlı sütlü çikolata Fırsata Koş ayrıcalığı ile 60 TL yerine 30 TL!<br><b>- Paket-2:</b> Size özel fotoğraf tasarımlı plastik şişe içerisinde 20 adet kalpli sütlü çikolata Fırsata Koş ayrıcalığı ile 30 TL!</span>

  • 13 yıl önce
  • 938 defa incelendi
  • starstarstar

Aşkınızı ifade eden en romantik fotoğrafınızla, size özel hazırlanan çikolatalar sayesinde Sevgililer Gününüzü çikolata tadında yaşarsınız.
Farklı, bir o kadar da anlamlı bir hediye ile kelimelere dökemediğiniz sevginizi en iyi şekilde ifade etme fırsatı bulursunuz.
Aşkınıza, şaşırtıcı ve unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi verebilirsiniz.
Sevgililer günü, yıldönümü ve diğer tüm özel günlerinizde kullanabileceğiniz, size özel tasarımı ile kalp kutu ve şişe içerisindeki çikolata paketi ile sevdiklerinize verdiğiniz değeri en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.
"" Mabel marka çikolata kullanılmaktadır. Çikolataları tanımak için Mabel web sitesini ziyaret edebilir veya herhangi bir Mabel mağazasından ürünleri inceleyebilirsiniz.
"" Mabel marka çikolataların 1 sene kullanım tarihi vardır.

Seni seviyorum demenin en tatlı yolu. 


Sevgililer Günü için aşkınızı ifade edecek romantik ve tatlı bir hediye arıyorsanız bu fırsat sizi ilgilendiriyor. Logolu Çikolata‘dan size özel tasarımı ile Sevgililer Günü‘ne anlam katacak tatlı ve romantik çikolata paketleri sizi bekliyor.

 

""

 


Paketler ve içerikleri
Paket-1:
Kalp kutu içerisinde 48 adet 7 gr‘lık  Size özel fotoğraf tasarımlı sütlü çikolata Fırsata Koş ayrıcalığı ile 60 TL yerine 30 TL!


Kalp  çapı 19 cm yüksekliği  7cm ebatlarındadır. Kalp kutu içerisinde 48 adet 7 gr&#39;lık fotoğraflı sütlü çikolata bulunmaktadır.


Paket-2: Size özel fotoğraf tasarımlı plastik şişe içerisinde 20 adet kalpli sütlü çikolata Fırsata Koş ayrıcalığı ile 60 TL yerine 30 TL!
Şişe 28 cm uzunluğunda ve 24 cm çapındadır. Plastik Şişe içerisinde 20 adet Kalpli Sütlü Çikolata bulunmaktadır.

 

""

 


Logolu Çikolata Hakkında
 "En iyi reklam memnun müşteridir" bilinci ile tedarikten teslime kadar müşteri odaklı ve titiz bir çalışmayı prensip edinen Logolu Çikolatalar, alınan her siparişi doğru zamanda, doğru fiyatla ve tam zamanında teslim etmektir.


Logolucikolata.com adresinden de hizmet veren Logolu Çikolata daha çok kurumsal firmalara ve marka bilinirliğine hitap etmektedir.
"En tatlı reklam" sloganı ile kurulmuş olan bu site iki yıl içerisinde yaklaşık 3 ton çikolatayı markalaştırmıştır.


Bu süre içerisinde bireysel tüketici hariç 150 adet firmaya hizmet vermektedir. Yine gelen talepler doğrultusunda çok kısa bir süre önce "logolu lokum" ve "logolu şeker"i de  ürün portföyümüze almış bulunmaktadır.

Bu fırsat Logolu Çikolata&#39;da aşağıdaki seçenekler için geçerlidir:
Paket-1: Kalp kutu içerisinde 48 adet 7 gr‘lık  Size özel fotoğraf tasarımlı sütlü çikolata.
Paket-2: Size özel fotoğraf tasarımlı plastik şişe içerisinde 20 adet kalpli sütlü çikolata.
Bu fırsat için kuponlar 14 Şubat 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Dilediğiniz kadar fırsat kuponu satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
48 adet Çikolatanın her biri kişiye özel ambalajla kaplanır.
"" Kullanmak istediğiniz fotoğrafı, kargo için ad soyad, adres, telefon, rakamlardan oluşan kupon numaranız ile harflerden oluşan kupon şifrenizi info@logolucikolata.com e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.
"" Kargo ücreti, satın alma sırasında 5 TL olarak ödeyeceğiniz fiyata eklenecektir.
"" Hızlı teslimat yapılabilmesi için tasarımdan sonra onay alınmayacaktır.
"" Size özel tasarım çalışması yapılacağı için, fotoğraf, adres ve kupon bilgilerinizi Logolu Çikolata&#39;ya iletildikten sonra sipariş iptali veya iade yapılamaz.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 60 TL - İndirimli Fiyatı : 35 TL - İndirim Oranı : % 42
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Fırsata Koş Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 2 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Şubat 2012
  • Trafik

    : 938