Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Selülit Problemlerinden ve İstenmeyen Tüylerden Aynı Anda Kurtulun! Derma Seta Depilasyon ve Güzellik Seti 89 TL Yerine 24,90 TL!

  • 13 yıl önce
  • 687 defa incelendi
  • 10 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Yörükoğlu Medikal

 

·         Bu fırsat size farklı aparatlara sahip, çok işlevli, son teknoloji, selülit giderici, tüy dökücü ve masaj başlıklı Derma Seta depilasyon ve güzellik seti sunar.

·         Derma Seta'nın özel pedindeki minik kristaller ile istenmeyen tüylerden kurtulma, ponza taşı aparatıyla ayak bölgesindeki nasır ve ölü derilerden arınma, masaj başlığıyla kan dolaşımını harekete geçiren cilt yenileme özelliği sayesinde selülit problemlerine veda etme olanağı veren mükemmel tasarımı vazgeçilmeziniz olacak!

·         Pürüzsüz bir vücuda kavuşmanın yanı sıra zahmetsiz ve acısız depilasyon keyfi yaşatacak Derma Seta'ya sahip olmak için fırsatınızı kaçırmayın!

 

-----------------------------------------------------------------------------

Selülit Problemlerinden ve İstenmeyen Tüylerden Aynı Anda Kurtulun! Derma Seta Depilasyon ve Güzellik Seti 89 TL Yerine 24,90 TL!

Tek tıkla ve tek tuşla aynı anda istenmeyen tüylerden, selülit problemlerinden kurtulmak ve vücudunuza masaj yapabilmek istemez misiniz? Bugünün fırsatıyla Derma Seta depilasyon ve güzellik seti evinize geliyor. Dakikada 550 devirde çalışan pedi ve bu pedindeki minik kristalleri ile öncelikli olarak istenmeyen tüylerden acısız, hızlı ve çok kolay bir şekilde kurtulmanın en etkin yollarından biri olan Derma Seta birden farklı işleve ve özelliğe sahip. Tüy foliküllerinin açılmasını sağlayan dizaynıyla zahmetsiz ve açısız depilasyon imkanı veren Derma Seta, masaj başlığıyla da selülitli bölgenin kan dolaşımını harekete geçirerek cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. Topuk bölgesinde yoğunlaşan sertleşmeler ve ölü derilere karşı ponza taşı aparatı bulanan Derma Seta, başta nasır olmak üzere ayak bölgesindeki birçok şikayete çözüm sunuyor.

Pratik kullanımı ve müthiş özellikleri sayesinde aynı anda kişisel bakımınızın birden fazla ihtiyacına cevap veren Derma Seta depilasyon ve güzellik seti vazgeçilmeziniz olacak!

Her yere kolayca taşıyabileceğiniz Derma Seta ile istenmeyen tüylerinizden kurtulacak, pürüzsüz bir vücuda sahip olacak, selülit problemlerinize veda edeceksiniz. Dünyada sayısız kadın tarafından büyük ilgiyle karşılanmış, sihirli dokunuşlar sunan Derma Seta'nın kolay kullanımı kendinize daha fazla zaman ayırmanızı sağlıyor. Derma Seta Özellikleri:

·         Kollar, bacaklar, bikini çizgileri, göğüs ve sırttaki istenmeyen tüylerden hızlı ve acısız bir şekilde kurtulmayı sağlar.

·         Her cilt  tipine uygundur.

·         Nasır ve ölü derilerden kurtulmanız için özel olarak tasarlanmıştır.

·         Kompakt ve kolay taşınır.

·         Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik farklı aparata sahiptir.

·         Çok amaçlı kullanım imkanı sunar.

·         Hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

·         Ayak bakımı ve peeling yapar.

·         Topuk çatlaklarını ve nasırları giderir.

·         Yüz bölgesindeki tüyler içinde kullanılabilir.

·         Vücut nemlendirici başlığıyla cilde bakım yapar.

Kişisel bakımınızda kusursuzluk için bu fırsatı kaçırmayın!

İsim Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi hangisini istediğiniz not düşerek "info@kacirmayiz.com" adresine mail atmanız gerekmektedir. Ayrıca bu bilgileri bize, 0533 557 58 13 no.lu telefon ile de ulaştırabilirsiniz.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 89.00 TL - İndirimli Fiyatı : 24.90 TL - İndirim Oranı : % 72
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Kaçırmayız Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 8 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Mart 2012
  • Trafik

    : 687