Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Safranbolu ve Amasra‘yı keşfe çıkıyoruz! Paytur‘la 1 gece konaklama + kahvaltı + akşam yemeği dahil; Safranbolu - Amasra turu

  • 13 yıl önce
  • 956 defa incelendi
  • 8 kişi fırsata koştu!
  • starstar
Destanlara konu olmuş kültür birikimine sahip büyüleyici güzellikteki Safranbolu ve Amasra'yı keşfe çıkıyoruz! Paytur'la 1 gece konaklama + kahvaltı + akşam yemeği dahil; Safranbolu - Amasra turu 300 TL Yerine Ucuzhayat fırsatı ile Sadece 129 TL! Turumuz İzmit - Adapazarı Kalkışlıdır.

Destanlara konu olmuş, tarihe tanıklık etmiş

şehirlere unutulmaz bir yolculuk!

Safranbolu, Amasra'nın unutulmaz mekanlarını

gezerken adeta geçmişi bir daha yaşayacaksınız!

Kuleleriyle, camiileriyle, konak ve

müzeleriyle mutlaka gezip görülmesi gereken yerlerde muhteşem bir atmosferle

buluşun!

Batı Karadeniz bölgesi doğası ve tarihi ile her zaman merak edilen ve görülmeye

değer bir yer olmuştur.

Safranbolu'nun benzerine az rastlanan evleri, Amasra ve Devrek'in

kendine has kültür ve hayat tarzı göreceğimiz yerlerden sadece birkaçı.

Batı Karadeniz'in kültürünü tanıma fırsatı elde ederken doğal

güzelliklerimizi de bizzat yaşama fırsatımız olacak.

Tabi ki yöresel damak tadlarını da unutmayalım.

Bütün bu özellikleri aynı anda barındıran başka bir tur bulmanız pek mümkün

değil. O nedenle sizi bu turumuza davet ediyoruz.

Ülkemizin mutlaka görülmesi gereken bu eşsiz

diyarlarını Paytur'la ziyaret edin!


Hareket yeri ve saatleri (Her Cuma)

22:30 Bakırköy Boyner mağazası önü

22:45 Mecidiyeköy Halk Bankası önü

23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü



1. GÜN :

Sabah saat 06.30‘da hereket ile saat 12:00 civarında Safranbolu‘ya varış. Öğle yemeği akabinde UNESCU‘ nun Dünya mirası listesi‘ ne aldığı Safranbolu‘ yu geziyoruz. Geleneksel evlerinin yanında el emeği ürünlerinin satıldığı Yemeniciler Arastası, Demirciler, Bakırcılar, Kalaycılar, Semerciler Çarşılarının gezilmesi ardından, Büyük dedemiz Gazi Süleyman Paşa Medresesi, Baş Müderrisi müftü ve Müderris Ziya Efendi tarafından yaptırılmış olan Mümtazlar Konağı, 18 ve 19. Y.Y Türk toplumunun geçmişini, kültürünü ve yaşama biçimi ile teknolojinin yansıtan Safranbolu Evleri arasında önemli bir örnek olan Kaymakamlar Evi, Cinci Hanı, Hıdırlık Tepesi ve dar sokakları, Bahçelerini saran ahşap çitleri ve Cumbalı evleri ile Yörük Köyünün gezisinden sonra otele hareket, Akşam yemeği eğlence ve konaklama amasra sinan otel

2. GUN :

Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılış ve Amasraya hareket Kuruluşu antik çağlara uzanan ve en güzel manzarası ile görenleri büyüleyen Amasra‘ya varış. Amasra Kalesi ve çevre gezisi, öğle yemeğinde nefis balık ziyafeti ,yemek sonrası El oymalarından oluşan Amasra çarşısında alış - veriş imkanı akabinde İstanbul‘a hareket.


Paytur Hakkında:

Paytur Turizm Organizasyon ve Seyahat Acentesi, Tursab(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği)' a 4509 no'lu kayıtlı A grubu acente olarak 20 yılı aşan deneyimli kadrosuyla beş ayrı dalda hizmet veren Orfe Şirketler grubunun bir kuruluşudur. Acentemizin merkezi İstanbul Kadıköy'de olup ayrıca, Kalde Tur adına 3 Acente, 1 otel ile toplam 4 işletmeye sahiptir. Deneyimli kadrosuyla yedi ayır yerde hizmet vermekte olan şubeleri ve size yakın satış acenteleri bulunmaktadır. Gittikçe büyümekte olan ailemiz ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları göz ardı etmeksizin sizler için özenle seçtiği ve hazırladığı tesis ve tur programları ile günümüz toplumunda her zaman eksikliğini duyduğumuz ve yaşamaya değer güzellikleri en başarılı ve en iyi hizmet anlayışıyla sizin, ailenizin ve dostlarınızın acentası olmaktan mutluluk duyacaktır.

Adres : Söğütlüçeşme Cad. No:101/3

Kadıköy - İSTANBUL


Tel : 0216 550 48 05
www.paytur.com.tr


















· Fırsatı satın aldıktan sonra 7 gün içerisinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyon için lütfen Pay Tur : (216) 550 48 05‘ u arayınız. İZMİT ve ADAPAZARI kalkış yeri için lütfen Paytur'u arayıp bilgi alınız.

· Lütfen fırsat kuponunuzu rezervasyon yaptırırken Paytur yetkilisine iletiniz.

· Rezervasyon iptalleri en geç 1 hafta önce yapılmalıdır; aksi takdirde fırsat kuponu kullanılmış sayılacaktır.

· Fiyatlara dâhil olan hizmetler: Bu fırsat ile her Cuma gecesi hareketli Paytur tarafından düzenlenen lüks araçlarla ulaşım, 1 gece konaklama, 2 sabah kahvaltısı, 1 akşam yemeği, programda belirtilen tüm geziler, araç içi ikramları kapsayan 1 gece 2 günlük Safranbolu-Amasra turuna katılım hakkı elde edeceksiniz.

· Fiyatlara dâhil olmayan hizmetler: Kişisel harcamalarınız fiyatlarımıza dahil değildir. Öğle yemekleri (isteğe bağlı) - Ören Yeri Giriş Ücretleri + Müze Giriş Ücretleri + Sigorta Ücreti + Rehberlik Ücreti İçin Yetişkinlerden 35 TL, 17 Yaş ve altı, 65 Yaş ve Üstü TC Vatandaşı, Basın Kartı, Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanları ile Müze Kartı olan konuklarımızdan 25 TL alınacaktır.

· Fırsatımız, 31 Aralık 2011 ‘e kadar her Cuma akşamı İstanbul çıkışlıdır.

· Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

· Kupon kodunuzu "Fırsatlarım" bölümüne tıklayarak da satın aldığınız fırsat kuponlarınızı görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 300.00 TL - İndirimli Fiyatı : 129.00 TL - İndirim Oranı : % 57
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Ucuz Hayat Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 15 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Ocak 2012
  • Trafik

    : 956