Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği dahil, Kartepe Maşukiye Sapanca günübirlik turu 80 TL yerine 29 TL! (Şubat ayı boyunca her Pazar geçerlidir)

  • 13 yıl önce
  • 904 defa incelendi
  • starstar
Sapanca Maşukiye Kartepe Sabah belirtilen noktalarda misafirlerimizi alıp, son noktamız olan Kadıköy’den sonra yaklaşık 1:30 saat süren yolculuk sonrası sapanca gölüne varış. Dünyanın sayılı güzelliklerinden olan sapanca gölü, Tamamen dağlardan gelen kaynak suları ile beslenen sapanca gölü çok geniş bir alana yayılıp sakinliği ile sabah saatlerinde büyük huzur veren yapısı ile yaklaşık bir saatlik serbest zamanımız olacaktır. Dileyen misafirlerimiz gölün kenarından kahve çay yudumlayabilir, deniz bisikletine binebilir, resimler çekinebilir Gölün etrafında gezinebilir at binebilir. Sonra araçlarımıza geçip sonraki durağımız olan Kartepe’nin eteklerinde bulunan kaynak suları ile beslenen harika bir doğal ortam olan Maşukiye’ye geçiyoruz. Burada yapılacak yürüyüş alışveriş çevresindeki güzellik keşfetme sonrası harika bir tesiste öğle yemeğimizi almak için restaurantmıza geçiyoruz. Burada kremitte alabalık salata ve içecek eşliğinde güzel manzarada yemeğimizi aldıktan sonra çayımızı yudumlayıp otobüslerimize geçip en tepeye kartepeye doğru yol almaya başlıyoruz. Yaklaşık yarım saat süren yolculuk sonrası kartepe varış. Burada grubumuzu değişik alternatifler sunulmaktadır. İsteyen misafirlerimiz telesiyejle en tepeye çıkıp burada sapanca gölüne maşukiye bir çok noktaya kuş bakışı izleyebilir. Sıcak cafede çayını içebilir. Burada kar ve doğanın içinde yürüyüş yapılabilir. Dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir. Yada kartepe merkezde oturup sıcak içeceklerini manzara eşliğinde içebilirler. Buradaki serbest zaman sonrası akşam belirtilen saatte otobüsümüze geçip İstanbul’a doğru hareket ediyoruz. Bir başka SVDTOUR organizasyonunda sizlerle buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizden ayrılıyoruz.

Hareket saatleri

Sabah 07.00 İncirli Boyner Sabah 07.30 Beşiktaş Yıldız Camii önü Sabah 08.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü

Ücrete dahil olanlar

Gidişdönüş ulaşım Araç içi ikramlar Sabah ikramı ( poğaçam.suyu, çay kahve ) Öğle yemeği (Kiremitte alabalık veya köfte, seçeneklerinden oluşan, salata ve bir adet içecek) SVDTOUR güvencesi ile Lüks araçlarla ulaşım

Ücrete dahil olmayanlar

Milli park giriş ücretleri, rehberlik hizmeti (15TL Araçta Toplanacaktır. ) Molalarda alınan yiyecek ve içecekler Öğle yemeğinde alınan menü harici ekstra yiyecek ve içecekler Telesiyej,Kayak Takımları,ATV gibi yapılan her türlü aktiviteler.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 80.00 TL - İndirimli Fiyatı : 29.00 TL - İndirim Oranı : % 64
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Şubat 2012
  • Trafik

    : 904