Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Rio Uzak Diye Üzülmeyin Bu Çoşkuyu İskece‘de Yaşayın!3 Günlük Selanik-Kavala-İskece-Gümülcine Turu Ulaşım ve Konaklama Dahil 160 TL Yerine 79,90 TL‘den Başlayan Fiyatlarla!

  • 10 yıl önce
  • 702 defa incelendi
  • starstar
                                                       20-22 Şubat Cuma -Pazar İskeçe Karnavalı 
RİO UZAK DİYE ÜZÜLMEYİN,BU COŞKUYU İSKEÇE’DE YAŞAYIN
Selanik,Kavala,İskeçe,Gümülcine

20-22 Şubat 2015 Tur Programı ( 2 gece 3 gün 1 gece otel konaklamalı)

1.Gün  Cuma Akşamı 20 ŞUBAT   İstanbul – İpsala – Kavala  – Selanik
Siz Konuklarımızı  21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi otoparkı önü, 21:45 Beşiktaş Yıldız Camii, 22:15 Bakırköy Ömür Plaza dan karşılayarak seyahatimize başlıyoruz. Tekirdağ,Keşan ,İpsala güzergahını takip ederek  İpsala Türk sınırına varış. 

2.Gün  Cumartesi       21 Şubat Kipi – Kavala –Selanik
Türk(İpsala) Ve Yunan ( Kipi) Sınır kapılarındaki pasaport ve gümrük işlemlerin sonrası Dedeağaç,Gümülcine otoyolu takip edilerek Kavala’ya yolculuk,sabah saatlerinde  dinlenme tesisinde kahvaltı molası (extra).Kahvaltı sonrası Kavala şehir turu Mehmet Ali Paşa'nın İmarethanesi, heykeli ve evinin anlatımı, resim çekim molası, Pargalı İbrahim Paşa tarafından yapılan dört köşe caminin ziyareti, Kanuni Sultan Süleyman zamanında yapılmış su kemerlerinin görülmesi sonrası kısa bir serbest zaman ve  Selanik’e hareket. 2-3 saatlik zevkli bir yolculuk ve rehberimizin anlatımları eşliğinde Selanik’e varış ve şehir turu. Makedonia Trakya & Bakanlık Binası, Ag. Dimitri Kilisesi,Helexpo International fuar alanı, Döner Kule,Liman, Beyaz Kule & Bizans Müzesi, Makedonia Tiyatro Binası, Bedesten, Panagia Calkeon, St. Athanasios, St. Nicholas, St. Harlambos Kiliseleri, Hamza Bey Camii, B.İskender, E. Venezelo, P. Konstantin Heykelleri, Vardar, Makedonia, Şadırvan, Aristoteles, Elefterios Meydanları panaromik olarak görülecektir.Şehir turu sonrası Atatürk’ün evi ziyareti ve otelimize yerleşme.Akşam dileyenler misafirlerimiz extra olarak taverna turuna katılabilirler.

3.Gün  Pazar           22 Şubat   Selanik-İskeçe Karnavalı-İstanbul
Sabah erken kahvaltı  sonrası rehberimizin belirleyeceği saatde İskeçe’ye hareket.  İskeçe kenti Avrupa Birliği tarafından verilmiş Yunanistan’ın en iyi korunmuş eski şehri ünvanına  sahiptir. Osmanlı’nın izlerine hakim olduğu tarih kokan sokaklarını gezdikten sonra İskeçe karnavalının geçit törenini izleyeceğiz.Brezilyanın Rio şehrinde düzenlenen uluslararası karnavalının aynısıdır. Ülke genelinden karnavalı izlemeye gelen her yıl 200 bin kişi ile birlikte coşkulu bir şekilde karnaval görüntülerini izleyip eğlenip akşam saatlerinde Gümülcine şehrine geçiyoruz.Tarihi Çukur Kahve de demleme çay, Türk Kahvesi içtikten sonra Dedeağaç yolu üzerinden Yunanistan sınır kapısı Kipi'ye oradan da Türk sınır kapısı İpsala'ya varıyoruz.Pasaport Ve gümrük işlemlerini takiben İstanbul’a varış gezimizin sonu ve misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.

Fırsat Seçenekleri;
  •  3* Promosyon Hotel Konaklamalı Selanik-Kavala Turu 160 TL yerine  79,90 TL
  •  3* Merkezi Hotel  Konaklamalı Selanik-Kavala Turu  180 TL yerine  89,90 TL
  •  4* Hotel  Konaklamalı Selanik-Kavala Turu  200 TL yerine  99,90 TL
  •  5* Holdiay Inn Hotel Konaklamalı Selanik-Kavala Turu  220 TL yerine 109,90 TL
Tek kişi ve çocuk üçretleri
Belirtilen ücretler iki kişilik odalar da kişi başı konaklamayı kapsar. Tek kişi kalacak misafirlerimiz 3* Promosyon Otel için 45 TL , 3* Otel için 55 TL ,4* otel için 65 TL ,5* otel için 90 TL farkı  acenteye ödemelidir.03-12 yaş çocuk ücreti iki büyük yanında konaklanması halinde 3* Otellerde  60 TL, 4* Otelde 75 TL ,5* otel de  85 TL + zorunlu ücretler olarak acenteye ödenir.Bir büyük + 1 çocuk konaklamaları için iki  kişilik ücret ödenmelidir.

Tur Ücretine Dahil olan hizmetler
  • Otobüs ile Ulaşım ve Otobüs içi ikramlar.
  • Belirtilen otellerde iki-üç kişilik odalar  da  1 gece oda kahvaltı konaklama.
  • 3* Promosyon Hotel Vergina veya benzeri,3* Hotel Park veya Abc hotel ,4* Tobacco veya Capsis Hotel 5* Holiday Inn Hotel veya benzeri.
Tur Ücretine Dahil olmayan hizmetler
  • Rehberlik,acente asistanlık bedeli,sınır geçiş,ayakbastı ve konaklama vergileri için  40 €  toplanacak olup zorunludur, kayıt işleminiz ile birlikte  acenteye ödenmelidi.
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Extra ve Program dışı geziler,kişisel harcamalar.
  • Sigorta Bedeli 10 €,65 yaş üzeri için 20 € zorunludur ve kayıt sırasında acenteye ödenir.
  • Yurt dışı çıkış vergisi 15 TL ( tur hareketinden önce bankaya yatırılması tavsiye edilir)
  • Schengen vize ve hizmet bedeli 110 € dur.


Bu fırsat Leggo Tur tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasındaki tur programı için geçerlidir.

Kod alım işleminizi takiben info@alibabatour.com.tr veya 0212 234 32 11 / 12 Numaralı Telefonu Arayarak Kupon Kodlarınız ile Rezervasyon Yaptırabilirsiniz. Yaptırmış olduğunuz rezervasyon  sonucunda kişisel mail adresinize Tur Kayıt formunuz gönderilecektir.Tur Kayıt formu tarafınıza ulaştıktan sonra çıktısını alarak  0212 234 32 04 nolu faks numarasına imzalanarak gönderilmek zorundadır. Tarafımıza imzalı olarak ulaşmayan sözleşme sahibi turumuza katılım sağlayamaz.

Tarafınıza gönderilen Tur Kayıt formunun  çıktısını tur esnasında yanınızda bulundurmanız zorunludur.

Rezervasyon yaptırılan kişi için gerekli irtibat bilgilerinin verilmesi zorunludur. Tarafımıza bu bilgiler eksik verildiği takdirde oluşabilecek olası aksiliklerde Leggo Tur Sorumlu tutulamaz.

Rezervasyon esnasında T.C Kimlik numaranızı, doğum tarihinizi gün ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.

Rezervasyon iptali , değişiklik ve tur programının uygulanması
Misafirler, İptal ve değişiklik taleplerini Yurt içi turlarda hareket tarihinden -7-  gün öncesinden Yurt dışı turlar da ise 10 Gün öncesinden acenteye yazılı olarak bildirmekle ve acentenin onayını almakla yükümlüdür aksi takdirde fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.Bayram ve Resmi tatil dönemi turlarında ise bu süre Yurt içi ve Yurt dışı turlar da  14 gündür. Uçaklı

Turlarda ise rezervasyon sonrası iptal  ve değişiklik talepleri kabul edilmeyip fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.

Tur programında yer alan güzergah üzerinde oluşabilecek tüm mücbir sebeplerde araç rehberi güzergahta ve tur programda değişiklik yapabilir ve acente bu durumdan sorumlu tutulamaz.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde acente geziyi bir sonraki doluluk tarihine kaydırma hakkını saklı tutar.Konaklamalı turlar da hareket tarihinden  3 gün önce , günübirlik turlar da ise 2 gün önceden acente misafirlerine bildirimde bulunur.

Acente  Ve Acente rehberi gerek duyulan hallerde ve katılımcı sayısında oluşabilecek değişiklikler sebebi ile  tur programının akışını daha verimli hale getirebilmek amacı ile gezilecek yerlerin güzergahında,konaklama yapılacak Otellerde ve kullanılacak araç tiplerinde (Otobüs,minibüs,midibüs)  ve geçilmesi planlanan sınır kapılarında değişikliğe gidebilir.Turu satın alan misafirler kendileri ve refakatçileri adına bunu kabul etmiş sayılırlar.

Yeşil Pasaporta vizesizdir

Pasaportunda KKTC girişi olanlar Yunanistan’a giriş yapamaz.

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

E posta adresinize 8 haneli Fırsat Kodunuz gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz

Rezervasyonu yapılıp onay verilen kodlar için iptal ve iade yapılamamaktadır...




Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 160,00 TL - İndirimli Fiyatı : 79,90 TL - İndirim Oranı : % 50
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Birlikte Alalım Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 24 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Şubat 2015
  • Trafik

    : 702