Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

"Philips GoGear RaGa SA3RGA02/97 2GB FM Radyo + FullSound MP3 Player!"

  • 13 yıl önce
  • 1171 defa incelendi
  • 2 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
"Philips'in yenilikçi FullSound teknolojisi ile CD kalitesinde müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Tek bir şarj ile 22 saate kadar sürekli müzik dinleyebilirsiniz. 20 hafızalı FM Radyo özelliği ile her yerde radyo dinleyebilirsiniz. ""

 

Philips

Philips GoGear MP3 Player ile müziğe farklı bir açıdan bakın! Üstün ses kalitesi, 22 saate kadar pil ömrü, hızlı şarj olma özelliği ve 20 hafızalı FM Radyosu ile Philips GoGear RaGa SA3RGA02/97 2GB FM Radyo + FullSound MP3 Player sizi bekliyor!

Philips GoGear RaGa SA3RGA02PN/97 Pembe&Siyah 2GB FM Radyo + FullSound MP3 Player 130 TL yerine 78 TL!

Philips GoGear RaGa SA3RGA02K/97 Siyah 2GB FM Radyo + FullSound MP3 Player 140 TL yerine 85 TL!

 

Mükemmel ses kalitesi

*MP3 müziğe hayat veren FullSoundâ„¢

Yaşamınızı tamamlar

*Kolay taşıma sağlayan yumuşak ve pürüzsüz kaplama

*Tam renkli ekran ile sezgisel ve keyifli gezinme

*22 saate kadar müzik çalma

*Daha fazla müzik seçeneği için RDS özellikli ve 20 hafızalı FM radyo

Kolay ve sezgisel

*Philips Songbird: keşfetmek, oynatmak ve senkronize etmek için tek bir basit program

*Uyumlu şarkılardan oluşan çalma listeleri için LikeMusic

*90 dakikalık çalma için sadece 5 dakikada hızlı şarj

*Ortam dosyalarını bilgisayarınızdaki gibi düzenlemek ve görüntülemek için klasör görünümü

 

MP3 müziğe hayat veren FullSoundâ„¢

Philips'in yenilikçi FullSound teknolojisi, ses ayrıntılarını sıkıştırılmış MP3 müzikte aynen oluşturarak müziği önemli ölçüde zenginleştirir ve genişletir, böylece hiçbir bozulma olmadan CD müziği deneyimi yaşayabilirsiniz. Ses işleme algoritmasına dayalı FullSound, Philips'in müzik yayını konusunda bilinen uzmanlığı ile en yeni nesil Dijital Sinyal İşlemcisini (DSP) bir araya getirir. Sonuç, daha fazla derinlik ve etkiye sahip tam bas, enstrüman zenginliği ve zengin ayrıntılardır. Sıkıştırılmış MP3 müziğinizi, ruhunuza dokunacak ve ayaklarınızı harekete geçirecek gerçek ses ile yeniden keşfedin!

Daha fazla müzik seçeneği için RDS özellikli ve 20 hafızalı FM radyo

RDS (Radyo Veri Sistemi), dijital bilgilerin FM radyo yayınları üzerinden aktarılmasına olanak veren bir iletişim protokolü standardıdır. RDS özellikli FM radyo alıcıları, istasyon adı, program bilgileri, şarkı adı ve sanatçı gibi yararlı bilgileri görüntüleyebilir. Bir radyo istasyonunu istediğiniz zaman, GoGear cihazının kanal hafızasına kaydedebilirsiniz. Saklanabilen 20 hazır ayarlı radyo istasyonu ile, her seferinde frekansı manuel olarak ayarlamak zorunda kalmadan en sevdiğiniz radyo istasyonuna hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Philips Songbird: Keşfetmek, oynatmak ve senkronize etmek için tek bir basit program

GoGear müzik çalarınızla birlikte gelen basit, kullanımı kolay bir program olan Philips Songbird sayesinde ortam dosyalarını keşfedin, oynatın ve Philips GoGear'ınız ile zahmetsizce senkronize edin. Sezgisel ve güçlü müzik yönetim özelliği sayesinde yeni sanatçıları ve müzik tarzlarını doğrudan program üzerinden bağlanacağınız müzik ve ortam mağazaları, servisler ve web sitelerinden keşfedin. Kendi kitaplığınızdan veya Internet'ten ortam dosyalarını oynatın ve hepsini bilgisayarınız ile Philips GoGear'ınız arasında senkronize edin.

Uyumlu şarkılardan oluşan çalma listeleri için LikeMusic

LikeMusic, tek tıklamayla müzik keyfinizi artırır! Müzik kitaplığınızı düzenlemek veya işi şansa bırakmak yok. LikeMusic, Philips'e ait patentli bir algoritma olup, kitaplığınızdaki şarkıları analiz ederek müzikal özellikleri benzer şarkıları bulur. Bu özellikler sayesinde LikeMusic, birbirine uyumlu şarkılardan oluşan akıllı çalma listeleri oluşturur. Sevdiğiniz bir şarkıyı seçin ve LikeMusic simgesini tıklatın: anında bir çalma listesi oluşur. Çalma listesine bir ad verip keyfini çıkarın ya da bilgisayarınızda veya GoGear çalarınızda bulunan şarkıları yeniden keşfedin.

90 dakikalık çalma için sadece 5 dakikada hızlı şarj

Bazen GoGear çalarınızı evden işe ya da işten eve yanınızda taşımanız gerekir ancak şarj etmeyi unutmuş olabilirsiniz. Hayal kırıklığına ve sıkıntıya, sessiz yolculuklara Hızlı Şarj ile son verin. Philips‘in akıllı ve kullanışlı çözümü sayesinde GoGear'ınızı bilgisayara veya USB şarj cihazına bağlayarak 5 dakikada hızlı şarj edebilir ve bu sayede 90 dakika müzik dinleyebilirsiniz! Hızlı Şarj, lityum iyon pilinizle aynı gücü vererek müzik dinlemeye devam etmenizi sağlamak için çok daha yüksek akım düzeylerinde çalışır.

Ortam dosyalarını bilgisayarınızdaki gibi düzenlemek ve görüntülemek için klasör görünümü
Klasör görünümü, sanki bir bilgisayarmış gibi cihazınızdaki tüm dosyaları görüntülemenize olanak veren opsiyonel bir GoGear çalar dizin görünümüdür. Klasör görünümünü seçtiğinizde, desteklenen herhangi bir dosyayı (örn. müzik, fotoğraf veya video) açmak dosyayı seçmek ve Çalma tuşuna basmak kadar kolay.

 

Ürün Özellikleri
Bluetooth Özelliği
Yok
Desteklediği Sesler
MP3
Var
Ogg Vorbis
Yok
WAV
Var
WMA
Var
Desteklediği Videolar
AVI
Yok
Divx
Yok
Motion JPEG
Yok
MPEG1
Yok
MPEG2
Yok
MPEG4
Yok
MPEG5
Yok
Video Oynatma
Yok
WMV9
Yok
XviD5
Yok
Genel Özellikler
Arttırılabilir Hafıza
Yok
Bellek Kapasitesi
2 GB
Fm Radyo
Var
Marka
Philips
Radyodan Kayıt
Var
Diğer Özellikler
Garanti Süresi
2 Yıl

 

"



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 130 TL - İndirimli Fiyatı : 78 TL - İndirim Oranı : % 40
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye, İzmir, Ankara, İstanbul,

Fırsat Sahibi

Markapon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 1171