Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Paytur‘dan 2 gece 3 gün konaklamalı İonya ve Pamukkale turu

  • 13 yıl önce
  • 1878 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstar
Paytur‘dan 2 gece 3 gün konaklamalı İonya ve Pamukkale turu! Tarih ve Doğal güzellikleri gezeceğiniz muhteşem bir Ege turu Ucuzhayat fırsatı ile sadece 299.00 TL!

Tarih ve Doğa güzelliğini kaçırmayın!



Tur Programı


27 EKİM VE 05 KASIM 2011 HAREKETLİ

1 GECE : Bursa Manisa İzmir güzergahında gece yolculuğu.

2.GÜN : Sabah SELÇUK ULUSOY tesislerinde alınacak extra kahvaltı sonrasında eski bir Rum köyü olan Şirince Köyü‘ ne hareket köydeki gezi sonrası Piriene ve Milet Antik Kenti‘ ne varış. Kale , Tiyatro, Athena Tapınağı gezi sonrası DİDİM‘ e hareket. , Apollon Tapınağını gezdikten sonra, otele dönüş akşam yemeği

3.GÜN ;Kahvaltı sonrası Bülbül Dağında bulunan Meryemana Evi Gezisi sonrasında Antik Kent Efes‘ e hareket .Burada Odeon, Parlemento, Bazilika, Şehir Agorası, Dometion Anıtı, Kuretler Caddesi, Herakles Kapısı, Adrianus Tapınağı,Trajan Çeşmesi, Skolastika Hamamı, Mozaikli Kaldırım, Celcus Kitaplığı Liman Agorası Aşk Evi, Mermerli Cadde, Antik Tiyatro gezileri sonrası otele dönüş ve akşam yemeği,

4.GÜN : Sabah kahvaltı sonrası Pamukkaleye hareket Yol güzergahında Selçuk'ta Efes Kalesi, Artemis tapınağı,İsa Bey Cami, Ayasoluk Tepesi St. Jaen Kilisesi gezilerini yapıyoruz. Pamukkala köy içindeki restaronutta öğlen yemeği ardından KARAHAYIT (KIRMIZI SU)ören yeri,Hierapolis, Travertenlerin görülmesi ve İstanbul‘ a dönüş tur sonu...



Kalkış Noktaları :


21:00 Bakırköy Boyner önü,

22:00 Beşiktaş Yıldız Camii önü,

23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü,


Kurallar


Genel Bilgiler :
* Çocuk fiyatları iki yetişkin yanında konakladığı taktirde geçerlidir.
* Üç kişilik odalarda üçüncü yatak diğer yataklar ile aynı standartlarda olmayabilir.
* 3 yaş ve üzeri çocukların koltuk almaları zorunludur.
* Gezi hareket tarihinden 30 gün önce yapılan iptallerde alınan ücret nakitse kesinti yapılmadan geri iade edilir, kredi kartı ile ödeme yapıldıysa banka komisyonu kesilip kalan bakiye iade edilir, 15 gün önce yapılan iptallerde gezi bedelinin % 25‘ i kesilip gerisi iade edilir veya başka bir gezi için saklanır, 7 gün kala yapılacak iptallerde herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. Kayıt yaptıran misafirlerimiz bu şartları kabul etmiş sayılır..
* Acente, yeterli kişi sayısı oluşmadığı taktirde haber vermek koşulu ile turu iptal etme hakkını saklı tutar.
* Otellerden hareket saatleri ve program akışında meydana gelebilecek değişiklikler tur rehberi tarafından ayarlanacaktır.
* Turlarımız, Tura kayıt yaptıran kişi sayısına göre; 10-15 kişi arası özel dizayn minibüsle, 15-29 kişi arası lüks küçük otobüs (midibas), 29 kişi üzeri ise 46 veya 55 kişilik özel Turizm araçlarıyla yapılacaktır. Büyük araç garantisi verilmez.
* Turlarımızda; cam kenarı veya koridor, ön veya arka koltuk garantisi verilmez. Koltuk numaraları kesin kayıt sırasına göre verilir.
* Acente, aynı standartta veya üst standartta olmak koşuluyla otel değiştirme hakkını saklı tutar.
* Bilindiği gibi müze ve ören yeri giriş ücretleri; öğrenci, öğretmen ve emekliler için farklıdır. Ayrıca bazı yaşlı konuklarımız her ören yerini gezememektedir. Dolayısıyla bu ücretler tur bedeline yansıtılmamakta ve konuklarımızın statülerine veya yaşlarına göre ödeme yapmaları uygun görülmektedir.


UNUTMAYIN !! Nüfus cüzdanı, sağlık karnesi, düzenli alınan ilaçlar, ağrı kesici, mide hapları, güneş gözlüğü, yağmurluk, fotoğraf makinesi, kamera, diş macunu, diş fırçası, şampuan, yürüyüş ayakkabısı, mevsimlik giyecekler, güneş kremi, güneş gözlüğü, mayo, havlu-terlik, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil ve film bulundurmanız önerilir.

Turlarımıza katılan tüm konuklarımız TÜRSAB SEYAHAT GÜVENCE POLİÇESİ kapsamında sigortalanmaktadır.


ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER : Ulaşım + Konaklama (2) + Sabah kahvaltısı (2) + Akşam yemekleri (2) + Çevre Gezileri + Rehberlik Hizmeti + Araç içi ikramlar + Paytur Turizm refakati + Müze ve Ören yeri girişleri+Zorunlu Sigorta Poliçesi


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER : Öğle yemekleri + Yemeklerdeki içecekler + Tekne Turları + ücretleri + Gezi kapsamında tanımlanmayan hizmetler + Ekstra harcamalar + Oteldeki ekstralar + Son günkü akşam yemeği + Mola yerlerindeki yiyecek ve içecekler



Paytur Hakkında:

Paytur Turizm Organizasyon ve Seyahat Acentesi, Tursab(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği)' a 4509 no'lu kayıtlı A grubu acente olarak 20 yılı aşan deneyimli kadrosuyla beş ayrı dalda hizmet veren Orfe Şirketler grubunun bir kuruluşudur. Acentemizin merkezi İstanbul Kadıköy'de olup ayrıca, Kalde Tur adına 3 Acente, 1 otel ile toplam 4 işletmeye sahiptir. Deneyimli kadrosuyla yedi ayır yerde hizmet vermekte olan şubeleri ve size yakın satış acenteleri bulunmaktadır. Gittikçe büyümekte olan ailemiz ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları göz ardı etmeksizin sizler için özenle seçtiği ve hazırladığı tesis ve tur programları ile günümüz toplumunda her zaman eksikliğini duyduğumuz ve yaşamaya değer güzellikleri en başarılı ve en iyi hizmet anlayışıyla sizin, ailenizin ve dostlarınızın acentası olmaktan mutluluk duyacaktır.

Adres : Söğütlüçeşme Cad. No:101/3

Kadıköy - İSTANBUL




· Fırsatı kullanmadan 7 gün önce (216) 550 48 05 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

· Rezervasyon iptallerinin 3 gün önceden yaptırılması gerekmektedir.

· Müze Kartı - Ören Yeri Giriş Ücretleri + Milli Park Giriş Ücretleri + Rehberlik Ücreti İçin Yetişkinlerden 40 TL, 17 Yaş ve altı, 65 Yaş ve Üstü TC Vatandaşı, Basın Kartı, Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanları ile Müze Kartı olan konuklarımızdan 25 TL alınacaktır.

· Araç kalkış yer ve saatleri
21:00 Bakırköy Boyner mağazası önü
22:00 Beşiktaş Yıldız Camii önü
23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü

· Fiyatlara dâhil olan hizmetler: Bu fırsat ile her Cuma hareketli Paytur tarafından düzenlenen lüks araçlarla ulaşım, 2 gece konaklama, programda belirtilen tüm geziler, araç içi ikramları kapsayan 2 gece 3 günlük YP konaklamalı (2 kahvaltı, 2 Akşam yemeği ) İonya-Pamukkale turuna katılım hakkı elde edeceksiniz.

· Fiyatlara dâhil olmayan hizmetler: Öğle yemekleri, Yemeklerdeki içecekler, Ekstra harcamalar, Son günkü yolda alınan akşam yemeği

· Kupon kodunuzu "Fırsatlarım" bölümüne tıklayarak da satın aldığınız fırsat kuponlarınızı görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

· Fırsatı kullanmak için fırsat kodunuzu Paytur yetkililerine göstermeniz gerekmektedir.

HAVALE & EFT ile satın almak isteyen müşterilerimize:

Satın almak istediğiniz fırsatımız için aşağıdaki banka hesabımıza fırsat tutarı ve ad soyadınız ile birlikte ücretinizi yatırıp fırsat kodunuzu almak için lütfen bizi arayınız. Tel : 0216 548 26 26

AKBANK

1024 BATI ATAŞEHİR

HESAP NO : 0012425

IBAN : TR89 0004 6010 2488 8000 0124 25

UCUZHAYAT İNTERNET HİZMETLERİ TUR. ORG. LTD. ŞTİ.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 400.00 TL - İndirimli Fiyatı : 299.00 TL - İndirim Oranı : % 25
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Ucuz Hayat Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Ocak 2012
  • Trafik

    : 1878