Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Nişantaşı‘nda  Tüm Vücut 1 Yıl Boyunca Sınırsız İstenmeyen Tüy Uygulaması Şehriindirim Farkı İle 2000 TL Yerine Sadece 399 TL

  • 13 yıl önce
  • 1331 defa incelendi
  • starstar
Nişantaşı Estetik

Bütün bu istenmeyen tüy sorunlarınızdan kurtulup daha fazla batık oluşumunu engellemek ve özgürce bikininizi, şortunuzu, elbisenizi giyip dolaşmak istiyorsanız ve istenmediğiniz yerlerinizde çıkan tüylerle uğraşmaktan bıktıysanız kendinizi uzman ellerine bırakın.

İstenmeyen Tüylerinize Nişantaşı Estetik Kalitesi ile Veda Edin

Kadın erkek herkesin en büyük sorunlarından biri de istenmeyen tüylerdir. Kendisi küçük ama derdi bir o kadar büyüktür. Yazın havalar ısınır, bayanlar kısa kollu t-shirtlerini, elbiselerini giyip dışarı çıkmak isterler. Fakat istenmeyen tüy problemlerinden dolayı kendilerini huzursuz hissederler. Ya da tatile çıkmaya hazırlanırlar fakat bikinilerini giymek için hazır değildirler. Üstelik bir de bu dertlerinden kendi kendilerine kurtulmaya çalışırken oluşan batıklardan dolayı şortlarına da küserler. Baylar için de durum pek farklı değildir. Bayanlar kadar olmasa da kimi erkekler yüzlerinde, omuzlarında vb. bölgelerinde çıkan tüylerinden hiç de memnun değillerdir. İşte bu yüzden Nişantaşı Nişantaşı Estetik uzman elleri sizleri bekliyor.
Tüm Vücut 1 Yıl Boyunca Sınırsız İstenmeyen T...


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 2000.00 TL - İndirimli Fiyatı : 399.00 TL - İndirim Oranı : % 80
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Şehri İndirim Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Aralık 2011
  • Trafik

    : 1331