Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

İzmit - Gölkay Park‘ta 2 saatlik wakeboard (su kayağı) kullanımı + serpme kahvaltı + sınırsız çay + ulaşım + wakeboard malzemeleri

  • 13 yıl önce
  • 1836 defa incelendi
  • 2 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Paytur Turizm ve Kalde Tur‘dan su sporlarının en zevkli eğlencesi! Gölkay Wakeboard‘ın tek satış yetkilisi Paytur Turizm ve Kalde Tur‘dan İzmit - Gölkay Park'ta 2 saatlik wakeboard (su kayağı) kullanımı + serpme kahvaltı + sınırsız çay + ulaşım + wakeboard malzemeleri 150 TL yerine sadece 65 TL!

Paytur Turizm ve Kalde Tur‘dan su sporlarının en zevkli eğlencesi! Gölkay Wakeboard‘ın tek satış yetkilisi Paytur Turizm ve Kalde Tur‘dan İzmit - Gölkay Park'ta 2 saatlik wakeboard (su kayağı) kullanımı + serpme kahvaltı + sınırsız çay + ulaşım + wakeboard malzemeleri 150 TL yerine sadece 65 TL!


Günlerinize keyifle başlamak ve sonrasında vücudunuzdaki adrenalin oranını yükseltecek bir aktiviteye katılmak, belki de bizim olduğu gibi sizin de hayalinizdeki günlerden birini anlatmaktadır.


  • Board'da duruş

2 çeşit duruş şekli vardır. Sol ayağın önde olduğu "Regular" yada sağ ayağın önde olduğu "Goofy". Daha önce snowboard veya kaykay yapmış olanlar hangi ayağın öndeki denge için kullanıldığını iyi bilir. Yoksa daha önceden yapmadınız mı?! Panik yok! Karada şu deneyi yapın; Ayağa kalkın, ayaklarınızı birleştirin ve birine sizi aniden itmesini söyleyin. İtildiğinizde hangi ayağınızla öne gitmişseniz, denge ayağınız o olur.

  • Kalkmayı öğrenmek

Kalkmayı öğrenmek hem kolay hem de zordur. Buradaki en önemli olay sabretmesini bilmektir. Siz kalkmaya çalışmayın, bırakın "Cable" sizi kaldırsın. Can yeleğiyle, board'unuz önde oturur vaziyette bekleyin. Cable sizi çekmeye başladığında hissedin ve sanki merdiven çıkarmış gibi hafif bir eforla denge ayağınızı öne verin... İşte kalktınız! Şimdi dik durun ve rahat olun. Hemen ters ayak önde gitmeyi de öğrenin.



Wakeboard nedir?

1985 yılında Tony Finn adlı bir çılgın, 'Skurfer' adında enteresan bir board icat edip, bu garip görünümlü sörfün suda neler yapabileceğini kanıtlamasıyla tüm dünya Wakeboard ile tanıştı. 80‘lerin sonunda ise Herb O'Brien'ın dahiyane tasarımıyla ile şekil bulan Wakeboard, suların çılgın sporu olarak tarihe adını yazdırdı. Denizlerin snowboard'u olarak adlandırılan wakeboard, kişinin bu kısa ve geniş tahtaya ayağını bağlamasıyla, denizin üzerinde tekne yardımı ile gitmesidir.

Su Kayağı nedir?

1922 yılında Ralph Samuelson tarafından icat edilen su kayağı, dalgasız deniz ve nehirlerde kullanım kolaylığı ile yıllar içerisinde popüler bir spor dalı haline geldi. Önceleri ağaçtan yapılan su kayakları, ilerleyen zamanlarda teknolojinin de etkisiyle cam elyaftan yapılmaya başlandı. Bu sporda amaç, sürat teknesinin arkasından ipe tutunarak, kayakçının bu kayaklara ayağını yerleştirmesi ile su üzerinde gitmesidir.

ucuzhayat bugün sizlere ilk önce enfes lezzetlerden oluşan bir kahvaltı sonrasında da suyun üzerinde keyifle yapacağınız, belki de yeni hobiniz olacak sporları sunuyor!



Su tutkunu adrenalin severlerin uğrak merkezi olan Gölkay Park Wakeboard, ülkemizde bulunan sayılı su tesislerinden. Özellikle hafta sonlarında bir çok sporcu ve eğlence meraklısının doldurduğu Gölkay Park Wakeboard, kısa sürede geniş bir kitleye adını duyurmuş hatta 2010'da Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası İzmit etabına ev sahipliği yapmıştır.



Bugünkü ucuzhayat fırsatı ile siz de tatil günlerinizden birine keyif ve lezzet dolu bir başlangıç yaptıktan sonra, kendinize yeni bir hobi edinebilir, gününüzü su üzerinde yapacağınız keyifli sporlar ile renklendirebilirsiniz.




Paytur Hakkında:

Paytur Turizm Organizasyon ve Seyahat Acentesi, Tursab(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği)' a 4509 no'lu kayıtlı A grubu acente olarak 20 yılı aşan deneyimli kadrosuyla beş ayrı dalda hizmet veren Orfe Şirketler grubunun bir kuruluşudur. Acentemizin merkezi İstanbul Kadıköy'de olup ayrıca, Kalde Tur adına 3 Acente, 1 otel ile toplam 4 işletmeye sahiptir. Deneyimli kadrosuyla yedi ayır yerde hizmet vermekte olan şubeleri ve size yakın satış acenteleri bulunmaktadır. Gittikçe büyümekte olan ailemiz ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları göz ardı etmeksizin sizler için özenle seçtiği ve hazırladığı tesis ve tur programları ile günümüz toplumunda her zaman eksikliğini duyduğumuz ve yaşamaya değer güzellikleri en başarılı ve en iyi hizmet anlayışıyla sizin, ailenizin ve dostlarınızın acentası olmaktan mutluluk duyacaktır.

Adres : Söğütlüçeşme Cad. No:101/3

Kadıköy - İSTANBUL


Tel : 0216 550 48 05
http://www.paytur.com.tr

Kalde Tur :

Cumhuriyet cad. No: 98 K: 2

İZMİT

(Mc donalds üstü)


v Fırsatı satın aldıktan sonra 7 gün içerisinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyon için lütfen Pay Tur : 0216 550 48 05 Kalde Tur : 0262 325 721 72 10 - 11 arayınız.

v Bu fırsat 10 Eylül 2011 - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerlidir.

v Lütfen fırsat kuponunuzu rezervasyon yaptırırken Paytur yetkilisine iletiniz.

v Dilediğiniz kadar fırsat kuponu alabilir, sevdiklerinizi de hediye edebilirsiniz.

v Rezervasyon iptalleri en geç 1 hafta önce yapılmalıdır; aksi takdirde fırsat kuponu kullanılmış sayılacaktır.

v Hava ve yol durumu ile kişi sayısına göre 17-27-46 kişilik olarak Turizm mevzuatına uygun araçlar kullanılmaktadır.

v Fiyatlara dâhil olan hizmetler: Gidiş dönüş lüks araçlarla ulaşım, çevre gezileri, serpme kahvaltı, sınırsız çay, 2 saatlik Wakeboard (su kayağı) kullanımı, Wakeboard malzemeleri,

v Fiyatlara dâhil olmayan hizmetler: Kişisel harcamalarınız, öğle yemekleri (Balık burger 4 TL, Çıtır balık 6 TL, Hamburger 4 , Piliç pane 6 TL, Sucuk servis 6 TL, Pizza 6 TL, Sosisli sandviç 3 TL, İnegöl köfte 6 TL, Menemen 4 TL), Wakeboard eğitimi almak isteyenler 2 saat Wakeboard eğitim ücreti 20 TL vererek yararlanabilirler.

v Kalkış saatleri ve yerleri:

· 07.00 Bakırköy İncirli,

· 07.15 Beşiktaş,

· 07.30 Kadıköy‘den siz değerli misafirlerimizi alıyoruz.

v Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

v Kupon kodunuzu "Fırsatlarım" bölümüne tıklayarak da satın aldığınız fırsat kuponlarınızı görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

HAVALE & EFT ile satın almak isteyen müşterilerimize:

Satın almak istediğiniz fırsatımız için aşağıdaki banka hesabımıza fırsat tutarı ve ad soyadınız ile birlikte ücretinizi yatırıp fırsat kodunuzu almak için lütfen bizi arayınız. Tel : 0216 548 26 26

AKBANK

1024 BATI ATAŞEHİR

HESAP NO : 0012425

IBAN : TR89 0004 6010 2488 8000 0124 25

UCUZHAYAT İNTERNET HİZMETLERİ TUR. ORG. LTD. ŞTİ.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 150.00 TL - İndirimli Fiyatı : 65.00 TL - İndirim Oranı : % 56
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Ucuz Hayat Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Ekim 2011
  • Trafik

    : 1836