Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

İngilizce Bilmeyen Kalmasın! Number One English‘ten 5 adet DVD hediyesi ile tam 150 saatlik Türkçe destekli Online İngilizce eğitimi 95 TL yerine sadece 19.90 TL!

  • 13 yıl önce
  • 390 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Numberone English

Eşsiz Eğitim Hizmeti!

·    İngilizce bilerek yakalayacağınız fırsatları kaçırmayın.

·    Dünyada her gün, bir milyardan fazla insan; eğitimden iş dünyasına, turizmden tıp dünyasına ve uluslararası ilişkilere kadar pek çok alanda iletişim dili olarak İngilizce'yi kullanmakta.

·    Number One English'in interaktif eğitim fırsatı ile kariyeriniz ve okul hayatınızda kolayca yükselecek, çocuğunuz rakiplerini şimdiden geride bırakacağı bir eğitim şansı yakalayacak.

·    365 gün, 24 saat destek hizmeti ile Number One English yanınızda.

Kaçırmayız.com’un bugünkü fırsatı: İngilizce Konuşamayan Kalmasın! Number One English'ten 5 adet DVD hediyesi ile tam 150 saatlik Türkçe destekli Online İngilizce eğitimi 95 TL yerine sadece 19.90 TL!

İngilizce; dil yapısı olarak en kolay öğrenilebilecek dillerden biridir ve dünyada 2 milyara yakın insanın bu dili konuşabilmesi bunun göstergesidir.

Ancak ülkemizde onbinlerce kişi, değişik kurslara gittikleri veya değişik İngilizce öğretim sistemlerine sahip oldukları halde İngilizce'yi öğrenememekten ve anlayamamaktan  şikayetçi.

Çünkü ana dilimiz Türkçe, İngilizce'ye göre, gerek gramer yapısı gerekse mantık  açısından degişik  uygulamalara sahiptir.

Bugün Türkiye’de yüzbinlerce kişi İngilizce'yi öğrenme arzusu içinde olup, öğrenip öğrenemeyeceklerinin kuşkusunu taşımaktadır.

İngilizce biliyorum diyebilmek için:

Grameri iyi bilmek, Duyduklarımızı anlamak, Anlatmak istediğimizi  söyleyebilmek ve duyduklarımızı yazabilme özelliklerine sahip olmamız gerekir.

Bunlarda biri eksik ise İngilizce'yi iyi biliyorum diyemezsiniz.

Number One English İnteraktif İngilizce Eğitim Programı; derslerde ve sınavlarda başarılı olmak isteyen tüm öğrencilerin ve ikinci bir dili anadiline yakın derecede öğrenmeyi hedefleyen 7’den 70’e herkesin yararlanabileceği mükemmel bir sistemdir.

Number One English İnteraktif Eğitim Sistemi ile;

Görüntülü ve yazılı ders anlatımı, İngiliz öğretmenler tarafından seslendirme, Renklerle eşleştirilen İngilizce - Türkçe kelimeler, Başlıklarına göre konular,açıklamalı ve anlaşılır gramer, Tablolarla İngilizce, tablolarla cümle kurma tekniği, İngilizce yaz - dinle, 365 gün 24 saat kesintisiz İngilizce, Her konu sonunda kendinizi test edebilme, test sonuçlarını anında görebilme, Eğlenceli kelime öğrenme teknikleri, İngilizce kelime yazma tekniği, Ayrıntılı İngilizce - Türkçe sözlük imkanı,  Eğitim ve çalışma saatlerini kendiniz belirleme şansına sahipsiniz.

Number One English nasıl bir sistemdir?

Number One English ezber yapmadan İngilizceyi öğreten bir sistemdir.

Nasıl bir çalışma sistemi uyguluyor?

Number One English renkli, resimli, sesli ve bol bol örnek cümlelerle donatılmış Türkçe açıklamalı bir sistemdir.

Kimler yararlanabilir?

İngilizce öğrenmeyi hedefleyen 7’den 70’e herkes yararlanabilir.

Sisteminiz çalışmalarıma, yazışmalarıma destek olur mu?

Kesinlikle olur. İthalat - ihracat firma çalışanlarının, işadamlarının, sekreterlerin, doktor, avukat, muhasebeci ve tüm serbest meslek çalışanlarının yararını görecekleri bir sistemdir.

Orta öğretimde bir çocuğum var. Bu sistem ona yararlı olur mu?

Orta öğretim, lise ve üniversitede okuyan tüm öğrencilere büyük yararı olur ve öğrenim hayatları boyunca İngilizce dersleri sorunsuz geçer.

Number One English’i çalıştığım takdirde hazırlık sınıfını atlayabilir miyim?

Tamamını çalıştığınız takdirde hazırlık sınıfını atlamanızda kesinlikle etkili ve yardımcı olur.

İngilizce hazırlık okuyorum. Number One English derslerime destek olur mu?

Yapacağınız çalışma, derslerinize destek olur ve yabancı dil becerisi bakımından gözde öğrenciler arasında yer alırsınız. Ayrıca saate dayalı olmayan süresiz çalışabileceğiniz bedava programlarımızla yüzlerce saat çalışma yapabilirsiniz.

Yurt dışında düzenlenen İngilizce kurslarında İngilizce öğrenmek daha mı avantajlı olur?

Eğer iyi derecede genel İngilizce bilginiz varsa, yurt dışındaki kurslara İngilizcenizi pekiştirmek ve ilerletmek amacıyla katılabilirsiniz. Ama temel bilginiz sıfır ise ve ilk defa İngilizce öğrenmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız, hiçbir sonuç alamayacağınız kanısındayız. Uğrayacağınız hayal kırıklığı sizi tamamen İngilizce öğrenme arzusundan da soğutabilir.

İngilizce Eğitiminde 1990 yılından bu yana hizmet veren Number One English Türkiye''nin en iyi ve en çok tercih edilen Online Eğitim Sistemidir.

 





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 95.00 TL - İndirimli Fiyatı : 19.90 TL - İndirim Oranı : % 79
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Kaçırmayız Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Kasım 2011
  • Trafik

    : 390