Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Güzelliğinizle Göz Kamaştırın! Bağdat Caddesi Pink Güzellik‘te Seçilecek Bir Bölgeye Kalıcı Makyaj Uygulaması %75 ŞehriKeyif Fırsatıyla 300 TL Yerine Sadece 75 TL!

  • 13 yıl önce
  • 779 defa incelendi
  • starstarstar

Güzelliğinize Kalıcı Kılacak Profesyonel Dokunuş Pink Güzellik'ten

İfadesini daha çekici kılmak isteyenler, her gün makyaj tazeleme derdinden bıkanlar,güzel ve canlı bakışlara, çekici dudaklara sahip olmak isteyenler... Bu fırsat tam size göre!

Gündelik hayatın yoğun temposundan sıyrılıp kendinize kalıcı bir güzellik paketi hediye edin!

Siz de kalıcı makyaj uygulamasıyla güzelliğinizi vurgulayabilir, etkileyici bakışlara ve dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.

Pink Güzellik, size eşsiz bir fırsat sunuyor.

1

Sabah uyandığınızda, denizden çıktığınızda ya da makyaj yapmaya fırsatınız olmadığı anlarda kısacası her zaman güzel görünmek istemez misiniz?

Kalıcı güzelliğe kalıcı makyajla kavuşun!

2

Kalıcı Makyaj Uygulaması:

Kalıcı makyaj mikro pigment uygulamasıdır. Kalıcı makyajda kişiye özel tek kullanımlık steril iğneler kullanıldığı için son derece güvenlidir.Kullanılan ürün bitki özlü olup alerjik reaksiyon yaratmaz. Bu ürünler yüz bölgesi için özel tasarlanmıştır.Kalıcı makyaj ürünleri katkı ve koku maddeleri içermez. Kalıcı makyajı dövme işlemiyle karıştırmamak gerekir.Dövmeden en büyük farkı ciltteki kalıcılık süresidir.Kalıcı makyaj ürünleri bitkisel olduğu için zaman içerisinde yavaş yavaş ciltten silinerek kaybolur. Bağdat Caddesi Pink Güzellik'te Seçilecek Bir Bölgeye Kalıcı Makyaj Uygulaması %75 ŞehriKeyif Fırsatıyla 300 TL Yerine Sadece 75 TL!





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 300.00 TL - İndirimli Fiyatı : 75.00 TL - İndirim Oranı : % 75
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Şehri Keyif Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Aralık 2011
  • Trafik

    : 779