Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu 69 TL! (Ulaşım, Açık Büfe Kahvaltı, Zengin İkramlar, Öğle ve Akşam Yemeği, Rehberlik Hizmeti, Seyahat Sigortası Dahil)

  • 13 yıl önce
  • 783 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstar
Maison Turizm
Gururu ve zaferi bizlere yaşatan atalarımızı, şehitlerimizi anmak için kutsal topraklara Çanakkale'ye gidiyoruz. 04 Mart - 11 Mart - 18 Mart - 25 Mart 2012 tarihlerinde kalkışlı seçenekleri ile tatil prgramınızı şimdiden planlayın. Ulaşım, açık büfe kahvaltı, zengin ikramlar, öğle ve akşam yemeği, rehberlik hizmeti, seyahat sigortası tura dahildir.

Bu fırsat; 04 Mart - 11 Mart - 18 Mart - 25 Mart 2012 tarihlerinde kalkışlı Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu için geçerlidir. Ulaşım sırasında müze ve ören yeri girişleri için ekstra kişi başı 20 TL toplanacaktır. Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alıp sevdikleriniz ile beraber katılabilir, müthiş bir keyif yaşayabilirsiniz. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize mail yoluyla ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz ile 0216 700 14 64 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra, otel girişinizden 72 saat öncesine kadar tarih değişikliği yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra iptal işlemi yapılamaz.

Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu 69 TL! (Ulaşım, Açık Büfe Kahvaltı, Zengin İkramlar, Öğle ve Akşam Yemeği, Rehberlik Hizmeti, Seyahat Sigortası Dahil)

Kalkış Noktalarımız;

00.00 Kadıköy evlendirme00.30 Beşiktaş Yıldız parkı önü01.00 İncirli Boyner Önü

Fiyata Dahil Olan Hizmetlerimiz;

Sabah Gelibolu’da açık büfe kahvaltı Gidiş- dönüş ulaşım Araç içi zengin ikramlar Alçıtepe’de öğle yemeği (ekmek arası köfte, yeşillik, patates ve içecek) Akşam yemeği Tekirdağ’da meşhur Tekirdağ köftesi (porsiyon servisi) Profesyonel rehberlik hizmeti Seyahat Sigortası

ÇANAKKALE ŞEHİTLİK TURU;

Gece buluşma noktalarından alınan misafirlerimiz ile araç içi ikramlarımız eşliğinde 325 km.olan yolculuğumuz başlıyor.

Gelibolu’da vereceğimiz mola sonrasında açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra sabah saatlerinde Ecebat’a varmış olacağız.

Sabah kahvaltımızı araçta yaptıktan sonra, İlk durağımız Çanakkale Boğazı’nın tam karşısında muhteşem Kilitbahir Kalesidir.

Çanakkale’deki Çimenlik Kalesi gibi Kilitbahir Kalesi de, 1452’de Fatih Sultan II. Mehmet tarafından yaptırılmıştır. Bu iki kale, Fatih’in o zaman kuşattığı İstanbul’a yardım etmek için Avrupa’dan gelen donanmalara karşı Boğaz’ı savunmuştur.Şeyit onbaşı anıtı, 1889-1939 yılları arasında Çanakkale cephesinde savaşan Osmanlı askeri şeyit onbaşı anıtında rehberimizden bilgi alıp fotoğraf molası verdikten sonra şahindere şehitliği, morto koyu, Çanakkale şehitleri abidesi,seddülbahir Yahya çavuş şehitliği ve anıtı gezilerimizi yaptıktan sonra öğle yemeğimizi alıyoruz.

Öğle yemeğimizi aldıktan sonra salim mutlu müzesi, anzak koyu, tören alanı, kanlısırt, Avustralya anıtı, 57.alay şehitliği, conk bayırı, yeni Zelanda ve Atatürk anıtı gezilerimizi yaptıktık tan sonra dönüş yoluna geçiyoruz. Tekirdağ’da vereceğimiz mola ile anlaşmalı restoranımızda lezzetli akşam yemeğimizi alıyoruz.

Günümüzün sonunda Tatilnerde ikramları eşliğinde istanbul’a doğru hareket ediyoruz ve bir başka kültür doğa gezilerimizde buluşmak ümidiyle sizlerden ayrılıyoruz. İstanbul’a varış saatimiz tahminen gece 23.00 dolaylarında olacaktır..Tüm misafirlerimiz kalkış noktalarına bırakılacaktır.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 140.00 TL - İndirimli Fiyatı : 69.00 TL - İndirim Oranı : % 50
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Gezex Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Trafik

    : 783