Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Gecelerinizi Renklendirecek Güneş Enerjili Cam Kavanoz Solar Sun Jar 70 TL Yerine %65 İndirimle SADECE 24.5 TL AXESS ve WORLD CARD‘a Peşin Fiyatına 12 taksit (1 ay geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 498 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar

Sun Jar "gökyüzünden güneş toplama" gibi ütopik bir fikri gerçeğe dönüştürüyor. Gün boyu güneş ışığını depolayan bu olağanüstü kavanoz, gece olunca ışığı size geri veriyor. Güneş enerjisini gece için stoklayın..

 

Arabada, yazlıkta, dağda, kampta, çadırda, yıldızların altında kullanabileceği benzersiz bir Güneş enerjili Sensörlü Kavanoz Lamba. 2 Farklı modda sunduğu ışık ile buzlu cam kavanozla benzersiz ışık şöleni.

Hiç elektrik olmayan ortamlarda bile Güneş Enerjisi ile şarj olabilen ve tamamen izole edilmiş yüksek kalite  güneş enerji paneli ihtiva eden son tekneloji bir ürün! 

 

Evde, arabada, yazlıkta, dağda, kampta, çadırda, yıldızların altında ışık gereken heryerde!

Elektrik bağlantısı olmadan çalışır.

İçinde solar enerji hücresi, şarj edilebilir pil ve 2 tane enerji tasarruflu LED ampul olup güneş ışığı alabileceği bir yere konulduğunda içindeki solar panel, pili şarj eder ve sensörlü yapı gece olduğunda LED ampullerini yakar.

İstendiğinde kavanozun içindeki düğme sayesinde ışığın rengini (Turuncu/Mavi) değiştirebilir, isterseniz de ışığı kapatabilirsiniz.

Tamamen şarj olması 3 saat sürer ve bu size 5 saatlik çok hoş bir ışıklandırma sağlar.

Klasik görünümüyle evlerinize nostaljik bir hava katarken loş ışığıyla gecelerinizi sizi rahatsız etmeden aydınlatır.

Yumuşak LED ampullerinin verdiği sıcak ışık sayesinde yatak odanızdan salonunuza kadar birçok ortamda gece lambası ya da partilerinizde mood-light olarak da kullanabilirsiniz.

Özel klipsli kilitleme mekanizması ile su geçirmez. Böylelikle sadece iç alanlarda değil, bahçenizde de  kullanabilirsiniz. 2 Fonksiyonlu LED aydınlatma (Turuncu-Mavi).

Ürün Ölçüleri :

Kapak Çapı: 9 cm

Yükseklik: 15,5 cm

En: 10 cm

Ağırlık: 862 gram

1. Işık Rengi : Turuncu

2. Işık Rengi : Mavi

 

Fırsat 1 adet ürün için geçerlidir.

Fırsattan yararlanmak için;

Siparişinizi tamamladıktan sonra açılan pencereye ÜRÜN TESLİM ADRES bilgilerinizi GİRMENİZ GEREKLİDİR. Eğer ürününüzü kendiniz dışında biri teslim alacak ise, teslim alacak kişinin ismininde mutlaka BELİRTİLMESİ gereklidir. Ürünü Kargodan teslim alırken mutlaka açarak kontrol edip TESLİM alınız. Faturanız Ürün ile birlikte gönderilecektir.

·Sorularınız için  Tel: 0(232) 484 2 333 (Pbx) , (0232) 425 1  566 (Pbx) ·Çağrı Merkezimiz saat 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir   Fırsat 1 ay  geçerlidir.

Tüm Türkiye'ye Kargo ücreti 4 TL'dir. 3 Adet ve üzeri siparişlerde Kargo Ücreti  Firmamız Tarafından Karşılanır. Sipariş verildikten itibaren ürününüz en geç 7 gün içinde kargoya verilecektir. Ürünün teslimatı kargoya verildikten sonra kargo şirketinin hızına ve teslimat adresine göre 2-7 gün arasında sürmektedir.

  Fırsattan istediğiniz kadar satın alabilir, dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 70.00 TL - İndirimli Fiyatı : 24.50 TL - İndirim Oranı : % 65
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Fırsatları Takip Et Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 30 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Aralık 2011
  • Trafik

    : 498