Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

EuroSlim Spa&Beauty Center’dan 3 seans ozon sauna 300 TL yerine 49,90 TL! Üstelik Vücut Analizi de hediye! Soğuk kış aylarında bağışlık sisteminizi güçlendirecek, selülit probleminizden kurtulmaya yardımcı olacak aynı zamanda zayıflatacak bir fırsat

  • 13 yıl önce
  • 951 defa incelendi
  • starstarstar

Ozon saunanın size  sağladıkları

Her seansda yaklaşık 400-650 kalori kaybederek ve metobolizmayı hızlandırarak sağlıklı zayıflama sağlarsınız. Sellülitlerin azalması/giderilmesi ve oluşumu önlenir. Cildin yenilenmesini, sıkı ve pürüzsüz görünüm oluşmasını sağlar. Daha ilk seansta gevşemiş ve rahatlamış olduğunuzu hissetmenizi sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve mikropları öldürerek enfeksiyon hastalıklarında direnci arttırır. Kasları gevşetir,yumuşatır ve esnekliğini arttırdığından eklem ağrılarına ve kas rahatsızlıklarına iyi gelir. Hormon ve enzim üretimini normale döndürür. Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı kuvvetlendirir. Yorgunluğu giderir, zindelik verir. Stres ve etkilerini giderir.

Ozon ve Ozon Sauna Hakkında Ozon gazı, üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2)çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Ozon ilk kez 1785 yılında kimyager Martin Marum tarafından keşfedilmişolup Alman kimyacı C.F.Schönbein tarafından insan üzerinde ilk kez 1840’da kullanılmıştır. Bugün ABD’denJaponya’ya dünyanın pek çok ülkesinde ozon gazı; stres, selülit giderici, toksin atıcı, dolaşım ve sindirim düzenleyici, cildi sıkılaştırıcı, zayıflatıcı ve güzelleştirici pek çok özellikleriyle farklı yöntemler ile uygulamaktadır. Ozon sauna; sıcak bir kabinde deri yolu ile vücuda oksijen verilmesidir. Isı ile ozon derinin 4 ile 6 santimetre altına kadar nüfus ederek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçer.  Böylece vücudu toksinlerinden arındırarak cildi temizler, kasları gevşetir, metabolizmayı ve kan dolaşımını hızlandırdığı gibi vücuttaki bakteri, virüs ve mantarları öldürür. Uygulama 30 dakika sürmektedir. Kimlere uygulanmaz? Ozon sauna uygulamasının sakıncalı olduğu pek özel bir durum yok gibi görünmesine rağmen kontrolsüz hipertroidi ve konjenital favizmi olanlarda uygulanmaması, yüksek ısının sakıncalı olabileceği tansiyon problemi ve nadir kalp hastalarında daha düşük ısıda uygulama yapılması, hamilelere uygulanmaması emniyetli olacaktır.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 300.00 TL - İndirimli Fiyatı : 49.90 TL - İndirim Oranı : % 83
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Trafik

    : 951