Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Daha Fazlasını İsteyenler İçin Şimdi V-Pills Bitkiselmagazam.com güvencesiyle Grupfırsatı Üyelerine Özel bir fiyatla 119 TL Yerine Sadece 79 TL. Üstelik Kargo Dahil.

  • 13 yıl önce
  • 1336 defa incelendi
  • starstar

Erkekler! Artık endişelenmeniz için hiçbir sebep kalmadı! Amerika 'dan İthal, Erkeklik Geliştirici FormülV-Pills Şimdi Türkiye 'de.

V-Pills'in Başlıca Faydaları? V-Pills ile Yoğun olarak yaşanan gençlik ve güçlülük hissi vermeye,  V-Pills Cinsel cazibeyi ve arzuyu arttırmaya,  V-Pills Cinsel birleşmede alınan hazzı arttırmaya,  V-Pills Atletik performans ve güç arttırmaya,  V-Pills Bağışıklık sistemi ve işleyişini arttırmaya,  V-Pills Stres ve olumsuz etkileri azaltmaya,  V-Pills Cinsel organlara kan dolaşımını arttırmaya,  V-Pills Cinsel hormonların üretimini desteklemeye,  V-Pills Sinir sistemini düzenlemeye, yardımcı olur.  VPills erkek penis geliştirme formülü ile bilinen tüm doğal bitkisel otlar cinsel istek ve performansı teşvik etmeye yardımcı olacaktır. V-Pills, ilaç değildir. V-Pills, %100 bitkisel ve gıda takviyesi olarak üretilmiştir. V-Pills 'in herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır!

 

V-Pills'i Neden Kullanmalıyım?

 

Mutlu bir Cinsel Yaşam İçin V-Pills

Sergileyebileceğiniz en iyi performansı gerçekleştirebilmeniz için V-Pills'i tavsiye ediyor! Hiç bir şeyi şansa bırakmayın. Alanında Türkiye'de ilk defa yasal olarak satışa sunulan ürün olma özelliğini taşıyan V-Pills ilk çıktığı günden bu yana büyük ilgi görmüştür.

Artık sizde bu sırra ortak olabilirsiniz! Cinsel sağlığınızda genel bir düzelmeyeye yardımcı olmak için doğal otlardan yapılmış özel bir formüldür.Seksüel Sağlığınızı sağlamaya ve ereksiyon probleminizi gidermeye yardımcı olacak, bitkisel ürünlerle harmanlanmış özel bir formül içerir. Şimdiye kadar Amerika ve Avrupa'da kullanılan bu üründen dolayı herhangi bir yan etki gören olmamıştır. Şimdi V-Pills seks hayatınızı mükemmel bir hale getirmek için yardımcı olacak.

V-Pills gıda takviyesi ile cinsel estetiğinize ve performansınıza katkıda bulunun.!

Günümüzde estetik görünüm gitgide önem kazanıyor. Yüz ve vücudun yanı sıra cinsel bölge estetiği de hem erkekler hem bayanlar için büyük önem taşıyor.

Tüketicilere sunulan V-Pills doğal afrodizyak bitkiler içeren formülü ile cinsel isteği ve performansın artmasına yardımcı olma özelliği ile tanınıyor. Güvenilir içeriği ile V-Pills, yıllardır kullanıcılar üzerinde yapılan gözlemler sonucunda etkisini kanıtlıyor. İlaç sınıfına girmeyen V-Pills bitkisel gıda takviyesi olarak sunuluyor.

Tıbbi kayitlara göre ortalama bir penis uzunlugu 6 inç'tir ( 17,5cm ). Bu değer ırka, yaşadığınız yere veya milliyetinize göre değişmez. Eğer bu ortalamanın üzerine - 3 inç (7,62cm) üzerine çıkmak istiyorsanız size yardımcı olabiliriz. Üstelik tamamen güvenilir ve gizli bir biçimde. Unutmayin V-Pills hapları sizin küçük sırrınız olarak kalabilir. Kimsenin bilmesine gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Küçük bir meblağ karşılığı istediğiniz BÜYÜK sonuçlara ulaşabilirsiniz. Cinsel yaşamınıza gereken ehemmiyeti gösteriyorsanız, bu haplari kullanma konusunda tereddüte düşmemelisiniz. VPILLS KULLANIMI Düzgün aralıklarla günde sadece 2 hap alınız. Bu aralığın 12 saat'te bir olmasına özen gösteriniz. Bir Kutuda 60 Kapsül Bulunmaktadır. Alkol kullanıyor iseniz V-Pills Hapını almadan önce alkol kullanmamaya özen gösteriniz ve hap ile alkol arasında 2 saat olmasına dikkat ediniz.

V-PİLLS HAPLARININ HERHANGİ BİR YAN ETKİSİ VAR MI ? Kesinlikle hapların herhangi bir yan etkisi görülmemiştir. Sadece ABD'de 1 milyon kişinin kullandığı V-Pills haplarından herhangi bir şikayet alınmamış ve yan etkisi görülmemiştir.

V-Pills hapları reçeteye tabii olmayan %100 güvenirli bitki karışımından oluşmaktadır.

VPILLS NEDEN ŞURUP SEKLİNDE DEĞİL DE HAP BİÇİMİNDE ? Çünkü ölçüyü tutturmak önemlidir. Ölçüsü sabit olan haplar bu yüzden tercih edilmiştir. Damla veya şurupta bu ölçüyü tutturmak mümkün olmayabiliyor. Şimdi sıkı durun , V-Pills bitkisel kapsülleri ile penisiniz şu anki boyutundan % 20 ila % 25 arasında daha büyük olacak Üstelik 100% garantili!

V-Pills Kullanmaya Başladığınızda neler olacak? Aşağıdaki belirtiler zaman çizelgesi açısından kullanıcıdan kullanıcıya farklılıklar göstermekle beraber V-Pills penis geliştirici haplarından beklentilerinize ışık tutabilir: 1. Ay : Seks arzusunda, sertleşmede belirgin bir artış yaşayacaksınız. Partnerinizden daha fazla ilgili olduğunuz ve güçlü tepkiler verdiğiniz konusunda yorumlar gelmeye başlayacaktır. 2. Ay : Müşterilerimizin birçoğu daha büyük bir ereksiyon ve artan bir hassasiyet rapor etmektedir. Daha fazla enerji ile daha uzun seanslar gerçekleştirebileceksiniz. Tabiki aklınızda ilkel boşalabilme yada ereksiyon kaybı endişesi olmayacağından daha yeni pozisyonları ve teknikleri deneyebileceksiniz. Cinsel birleşme esnasında daha fazla güven, görünüş ve his kazanacaksınız. Tabiki partnerinizde bundan olumlu etkilenecek ve size daha fazla cevap verecektir. 3. Ay : V-Pills almaya devam ettikçe üçüncü ay içersinde seks esnasında artan bir kontrol hissedeceksiniz. Daha etkili ve hızlı yükselme zamanları hissedeceksiniz. Boşalma ve penis hacmi hissedilir derece artacaktır. Orgazmlarınız daha güçlü ve daha uzun olacaktır. Partneriniz bu boşalma hacmindeki artışı çok heyecan verici bulacaktır. 4. Ay ve sonrası : Artık kendinizi seks performansı açısından eskiden daha farklı ve yeni bir erkek olarak görmeye başlarsınız. Ereksiyon kalitesi mükemmel, hassasiyet elektrik çarpması gibi, boşalma hacmi yüksek ve seksi kontrol etme yeteneğiniz ve seksten aldığınız zevk hat safhada olacaktır. Bu noktadan sonra günde alacağınız tek hap sizin bu seviyenizi korumanıza yetecektir. ARTIK GERİ DÖNMEK İSTEMEYECEKSİNİZ! VPills Erkeklik Geliştirme Formülü Amerika Sağlık Örgütünce ve Uluslararası Doktor Onaylıdır. Tam 7 yıllık başarının arkasında bize olan güveninizin yattığını biliyoruz.

İktidarsızlık ve kısırlık tedavilerinde kullanılan Çin Ginseng’i, kan dolaşımını dolayısıyla ereksiyon gücünü arttıran Ginkgo Biloba, erkek ve kadında cinsel isteği arttırmasıyla bilinen Azgın Teke Otu, prostat tedavilerinde ve üreme organlarının sağlığına yönelik ilaçlarda sıkça kullanılan afrodizyak etkili bitkiSaw Palmetto, V-Pills’de bulunan içeriklerden bazıları Saw Palmetto, Maya kızılderililerinin aşk iksirlerine kattığı bir bitki olarak da biliniyor. Bitkilerin yanı sıra B3 ve E vitaminleri içeren V-Pills, antioksidan etkileri ile hücreleri ve kan damarlarını korumaya yardımcı oluyor. V-Pillskullanmaya başlamak için fazla geç kalmayın... Hemen Orjinal V-Pills Sipariş verin...





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 119.00 TL - İndirimli Fiyatı : 79.00 TL - İndirim Oranı : % 34
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Grup Fırsatı Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Ocak 2012
  • Trafik

    : 1336