Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Bursa Gönlüferah Termal Hotel`de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı, Odaya Meyve İkramı ve VIP Termal Kullanımı 199 TL!

  • 13 yıl önce
  • 812 defa incelendi
  • starstarstar
SSCTUR
Gönlüferah Termal Hotel 1890 yılından bu yana günümüze kadar devam eden bir tarih geçmişi bulunmaktadır. Termal banyolarında iki kişilik VIP termal hizmeti ile şifa bulacaksınız. Bursa Çekirge'de bulunan Gönlüferah Termal Hotel'de konforlu ve modern odalarında huzuru bulacak, güler yüzlü çalışanları ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Bu fırsat; 15 Haziran 2012 tarihine kadar geçerlidir. Dilediğiniz kadar fırsat kodu alıp tatilinizi uzatabilir veya sevdikleriniz ile beraber müthiş bir tatil yaşayabilirsiniz. Fırsat kodları birleştirilebilir. 0-6 yaş arası ücretsizdir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize mail yoluyla ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz ile 0216 566 63 63 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra, otel girişinizden 72 saat öncesine kadar tarih değişikliği yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptıktan sonra iptal işlemi yapılamaz.

Bursa Gönlüferah Termal Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı, Odaya Meyve İkramı ve VIP Termal Kullanımı 199 TL!

Çekirge'de merkezi konumu, konforlu ve şık odaları, özenli hizmetiyle vazgeçilmez konaklama noktalarından biri olan Gönlüferah Hotel, çift kişilik konaklama kahvaltı ve VIP termal hizmeti ile huzur dolu sağlıklı bir tatil geçireceksiniz.

1890 yılından bu yana tarihin izlerini taşıyan Gönlüferah Termal Hotel'in şık odaları, uzakdoğu yöntemlerinin uygulandığı Spa keyfi ve Türk geleneklerini hatırlatan hamam keyfi ile hem gözünüze hem de ruhunuza işleyecek size muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor.

Oda Detayları;

LCD Ekran TV VRF Isıtma & Havalandırma Direkt Telefon KettleZengin Mini Bar Ücretsiz yüksek hızda kablosuz internet 24 saat Oda Servisi Emanet Kasası Ücretsiz ikramlar

Zoe Spa Thermal;

Klasik bir Türk Hamamı olarak tasarlanan hamamımız, temizliğin ve dinlemenin keyfini aynı anda yaşatmaktadır. Ortamın ısısı ve buharı sayesinde vücudunuz toksinlerden arınırken, kan dolaşamınız da hızlanmaya başlar. Cildiniz, gözeneklerin açılmasıyla nefes alır.Uzmanlarımız tarafından uygulanan Türk Hamamı’na özel yöntemlerle kendinizi hafiflemiş ve yenilenmiş hissedersiniz. Bir yanda Uzakdoğu yöntemlerinin uygulandığı Spa keyfini yaşarken, bir yanda da eski Türk geleneklerini hatırlatan hamam keyfini sizlere gururla sunmaktayız.

Gönlüferah Termal Hotel Tarihçesi;

Otelimizin tarihçesi ile ilgili yaptığımız araştırmalar sonucunda Gönlüferah Otelinin 1890 yılına dek uzanan bir geçmişi olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. O tarihlerde han ve termal banyo olarak hizmet vermekte olan otelimiz 1900’lü yılların başına geldiğimizde 30 odalık bir konaklama tesisi olarak hizmet vermeye başlamıştır. O tarihlerden bugune kadar Siyaset dunyasından renkli simalar, yerli ve yabancı sanatçılar, yönetmenler, yazarlar Bursadaki Evleri olarak otelimizi tercih etmişlerdir.Bir bakıma tarihe tanıklık etmiş olan bir otel olduğumuzu da söyleyebiliriz... Bu süre içerisindede sıcaklığını, samimiyetini aile oteli olma özelliğini hiçbirzaman kaybetmemesi Gönlüferah Oteli tam anlamıyla bir gelenek haline getirmiştir.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 355.00 TL - İndirimli Fiyatı : 199.00 TL - İndirim Oranı : % 43
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Gezex Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 22 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Mart 2012
  • Trafik

    : 812