Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Bontavi Limon Suyu Ekstresi Kapsülü ile Günde 372 Kalori Yakın! Bontavi Limon Kapsülü Mucizesi bir Kutu (60 Kapsül) 49 TL yerine 29TL!

  • 13 yıl önce
  • 495 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstar
Kaçırmayız.com

 

Bontavi Limon Suyu Ekstresi ile hem hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verecek hem de yorgun, halsiz ve zayıf düşmemeniz için size destek olacak. İçeriğinde yer alan Limon Suyu Ekstresi ile yağlarınızı yakacak, yeşil çay yaprağı ile zayıflayacak, Portakal kabugu ekstresi ile aç kalmayarak enerji depolayacaksınız, tamamen doğal tüm bu içeriği ile de sağlıklı bir şekilde kilo vereceksiniz. Günlük yaşamın koşuşturmaları içinde dengeli ve sağlıklı beslenme fırsatı bulamayanlar, açlığını bastırma adına günü atıştırma ya da abur cuburla geçiştirir.

İşte bu tür yiyecekler bünyede yüksek kalori toplanmasına yol açarak vücutta yağ olarak birikir. Bontavi Limon Suyu Ekstresi yağ yakıcı özelliği ile bu tür yüksek kalorili yiyeceklerin vücutta kalmasını engelleyerek dışarı atar. Bontavi Limon Ekstresi, yavaş çalışan sindirim sisteminin daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlayarak metabolizmayı hızlandırır. Özellikle gece saatlerinde yavaşlayan sindirim sisteminin sabah çalışması için uyarılmasını sağlayarak güne hızlı bir metabolizma ile başlamanızı ve kalorilerin gün içinde daha efektif bir şekilde yakılmasını sağlar. %100 kalori kaybı sağlayan Bontavi ile bir günde ortalama 372 kalori yakarsınız. Bol su ile tüketilmesi halinde kalori kaybı 400’e kadar yükselir.

Gün içinde yediğiniz bir hamburger, 2 adet çikolata ya da cips gibi aşırı kalorili yiyecekleri hiç yememiş gibi olursunuz. Sıklıkla tükettiğimiz yiyeceklerde bulunan yağların vücutta birikimini engelleyerek kilo kontrolü sağlar. Zinde ve sağlıklı bir bünyeye sahip olmanın başında dengeli beslenme ve spor gelmektedir. Gün içinde alınan kalorili besinlerin vücuttan atımı bugüne kadar sadece spor yaparak atmak mümkündü. Fakat, Bontavi ile almış olduğunuz kalorileri spor yapmış gibi atacaksınız.

Bontavi’nin yağ yakıcı özelliği ile 372 kalori yakıyor olmanız 1 saat 42 dakika yürüyüş yapmaya ya da 35 dakika koşmaya eşdeğerdir.

İçeriği:

Formülasyonunda bulunan ve etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış tamamen doğal ve bitkisel içeriklerle kilo kaybında mükemmel sonuçlar alabileceğiniz bir beslenme desteği… İçeriği: Limon suyu ekstresi, Portakal kabuk ekstresi, Mate yaprak ekstresi, Yeşil çay yaprak ekstresi, L Karnitin.

Etkisi ve Kullanımı:

Günde 2 kez sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden yarım saat kadar önce bol su ile kullanımı önerilir.

• Limon suyu Ekstresi ; içerdiği yüksek miktardaki C vitamini ile vücutta depolanmış yağların çözünerek yakılmasını sağlar… • Limon suyu ekstresi kapsülü ; sindirim sisteminizin en etkin şekilde çalışmasını sağlayarak metabolizmanızı hızlandırır ve kalorilerin hızla yakılmasını sağlar. • Sağlığınıza herhangi bir yan etkisi olmadan sağlıklı kilo kaybetmenizi sağlar. • Limon suyu ekstresi ve yeşil çayın muhteşem yağ yakıcı birlikteliği ile artık kilolarınızdan sağlıklı olarak kurtulmak çok kolay… • Artık kilo verirken vücudunuzu toksinlerden arındırmak mümkün.. Limon suyu ekstresi kapsülü ile hem kilo kaybedip hem de vücudunuzu etkin bir şekilde toksinlerden arındırabilirsiniz. • Kilolarınızdan kurtulamıyor musunuz? Artık çok daha sağlıklı kilo vermeniz ve fazla yağlarınızdan kurtulmanız mümkün… Hem de herhangi bir yan etki ile karşılaşmadan. Limon suyu ekstresi kapsülü ile hem fazla yağlarınızdan kurtulun hem de size zarar veren toksinlerden… • Kilo verirken bir türlü kurtulamadığınız yağlarınızla vedalaşın… • Uzmanların yaptıkları çalışmalara göre özellikle mide ve bağırsak sistemini temizleyen bitkilerle metabolizmayı hızlandırmak mümkün. Dünyada bunu en iyi yapan doğal maddelerden biri olan Limon suyu ekstresi ile metabolizmanızı hızlandırıp yaktığınız kalorileri artırmak ve yağlarınızdan kurtulmak artık çok kolay. • Kilo verirken yorgun ve bitkin mi düşüyorsunuz? Kendinizi halsiz ve mutsuz mu hissediyorsunuz? Artık bütün bu sıkıntıları çekmeden son derece zinde ve sağlıklı kilo vermeniz mümkün. Bontavi Limon Suyu Ekstresi Tableti; içerdiği limon suyu ekstresi, mate yaprağı ekstresi, yer kirazı ve yeşil çay ile yağlarınızdan kurtulurken zinde enerjik ve sağlıklı kalmanızı sağlar.

Yan Etkileri:

Bontavi Limon suyu Ektresi tableti tamamen bitkisel kaynaklı bir zayıflama ürünü olduğu için şu ana kadar herhangi bir yan etkisi saptanmamıştır.

Tüm içerikleri ile ilgili yapılan bilimsel klinik çalışmalarda etkinliği ve güvenliği ispatlanmış bir ürün olan Bontavi Limon suyu Ektresi tableti tüketimi sırasında belirlenen dozlarda tüketildiği takdirde çok kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar verebilmektedir.

Bontavi Limon Suyu Ekstresi Hapı ile Günde 372 Kalori Yakın! 49 TL yerine Kaçırmayız.com’a özel fiyatla  29TL!





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 49.00 TL - İndirimli Fiyatı : 29.00 TL - İndirim Oranı : % 41
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Kaçırmayız Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Eylül 2011
  • Trafik

    : 495