Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Bodrum‘da Her Mevsim Tatil Diyenler! Bodrum Park Otel‘de 2 Kişi Konaklama + Oda Kahvaltı 12 Aralığa Kadar 49 TL, Kurban Bayramı Süresince 99 TL!

  • 13 yıl önce
  • 432 defa incelendi
  • 2 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar

Bodrum'da Her Mevsim Tatil Diyenler! Bayramda da tatil isteyenler, bu fırsatı kaçırmayın

Bodrum Park Otel'de 2 Kişi Konaklama + Oda Kahvaltı

12 Aralığa Kadar 49 TL,

Kurban Bayramı süresince 99 TL!

Genel Bilgi
Bodrum Park Hotel‘de havuz, bar, restaurant, masa tenisi, bilardo, nargile köşesi, çocuk oyun alanı, wireless internet, emanet kasaları, çamaşırhane ve otopark mevcuttur.

Çeşitli animasyonlar, Türk geceleri ve Bodruma özel değişik eğlence aktiviteleri ( Tekne turları, Catamaran, Halikarnas, Barlar Sokağı, Su Sporları, Dalış, At ve Jeep Safari, Aquapark, Dolphin Yunus Balığı ile Yüzme, Kültür Turları, Türk Hamamı) ile direkt bağlantı halinde olan Bodrum Park HOTEL, mükemmel bir tatil için hizmetinizdedir.

Konum
Bodrum Yarımadasının en güzel tatil beldesi olan Gümbet merkezde bulunan 3 yıldızlı otelimiz Bodrum Park Hotel, Gümbet halk plajına 200m, barlar sokağına sadece 50m yürüyüş mesafesindedir. Otelin kapısından Bodrum merkeze 24 saat boyunca dolmuş ile kolay ve ekonomik ulaşım imkânı vardır.

Yeme - İçme Konsepti
Sabah kahvaltısı:07.30-10.00
Akşam Yemeği:19.00 - 21.00

Ücretli Hizmetler
A'la Carte Restoran, Bilardo, Çamaşırhane, Doktor, İthal Alkollü İçecekler, Kuru Temizleme, Nargile, Taze Sıkılmış Meyve Sular, Telefon ve Fax Hizmetleri

Ücretsiz Hizmetler
Animasyon, Canlı Müzik, Satranç, Tavla - Dama

Bodrum, doğu ve batı limanlarının birleşmesinden meydana gelen yarımada üzerinde yükselen kalesi ve iki limanın kıyılarına dizilmiş bembeyaz evleri, gümbetleri ve denize inen daracık sokakları şöhreti dünyaya yayılmış yatları, tersaneleri ile ünlü bir yöredir.

Homeros'un 'Ebedi mavilikler ülkesi' dediği ve bir diğer Bodrumlu Cevat Şakir'in de 'başka yerde olup nur içinde yatılacağına burada nur içinde yaşanır' demesi boşuna değildir. Tarih boyunca, önceki adıyla Halikarnassos, sonra da Bodrum, paylaşılamayan ve uğrunda hep mücadele edilen bir yer olmuştur.

Bugün Bodrum, bir tatil yöresinden beklenen tüm unsurları bünyesinde toplamış, yaz-kış yaşanabilecek önemli bir turizm merkezidir. Dünyanın dört bir yanından gelen zengin yatçılardan kısıtlı bütçesiyle bir pansiyonda uzun yaz tatili geçirebilen gelir gruplarına kadar tüm kesimlerin beklentisini karşılayacak donanıma sahiptir.

BODRUM

Bodrumlu olan tarihin babası Herodot doğduğu toprakların kuruluş tarihini MÖ 1. yüzyıl olarak tahmin etmektedir. Günümüzde Peynir Çiçeği Mağarası‘nda bulunan izler ise yarımada tarihini 5000 yıl kadar geriye götürür

Yerleşik halk olan Lelegler ile Karlardan Perslilerin yönetimindeki Karyalılara, oradan Roma ve Bizans hâkimiyetine, 11.yüzyılda Türklere oradan Rodos Şövalyelerinin eline geçen, 1522 yılında Osmanlı egemenliğine giren Bodrum Antik Dünyanın 7 harikasından birini (Mausoleum) barındıran zengin tarihi mirası, kültürel değerleri, masmavi koyları, astım hastalarına iyi gelen nemsiz iklimi, renkli eğlence hayatı ile Türkiye‘nin en güzel tatil beldelerinden biridir.



Bu fırsat ZNF Turizm tarafından sunulmaktadır.

Bu fırsat 12 Aralık tarihine kadar geçerlidir.

Rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Telefon: 0216 441 13 14

Minimum 2 gece konaklama zorunluluğu vardır.

Fırsat çift kişiliktir. 3. Yetişkin %30 indirimlidir.

1.Çocuk 0-11 yaş ücretsiz, 2. Çocuk %50 indirimlidir.

Rezervasyon iptallerinin 7 gün önceden bildirilmesi gerekmektedir.

Dilediğiniz kadar kupon alabilirsiniz.

Bu fırsattan sevdiklerinizi de mahrum bırakmayın, Satın alıp sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

Eposta adresinize 13 haneli "Fırsat Kodunuz" gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız "Spam","Junk" ya da "Önemsiz" adlı mail kutularına bakınız.
Ya da dilediğiniz anda "Fırsatlarım" linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

Adres: Bağdat Cad. No:376/12 Maltepe / İstanbul
Tel: 0216 441 13 14
Web: www.znfturizm.com.tr



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 100,00 TL - İndirimli Fiyatı : 49,00 TL - İndirim Oranı : % 51
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye, İstanbul,

Fırsat Sahibi

Birlikte Alalım Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Aralık 2011
  • Trafik

    : 432