Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Bir Başkadır Ege, Yaz Gelince... Tatil Bahçesi‘nden Ayvalık, Sarımsaklı, Şeytan Sofrası, Cunda Adası Turu + 3*‘lı Otellerde Konaklama + Yarım Pansiyon + Ulaşım 199 TL Yerine 89 TL

  • 11 yıl önce
  • 1171 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
En Güzel Aşklar Ayvalık’da Başlar…

Tatil Bahçesi'nden Bir Başkadır Ege, Yaz Gelince Ayvalık, Sarımsaklı, Şeytan Sofrası, Cunda Adası Turu + 3*'lı Otellerde Konaklama + Yarım Pansiyon + Ulaşım Fırsatı…

#2#

Fırsat Seçenekleri;
  • 3 Yıldızlı Otellerde Konaklama + Yarım Pansiyon 199 TL Yerine 89 TL (İlk 6 Kişiye Özel)
Tek Kişi Farkı 60 TL
00-02 Yaş Üzeri 89 TL

  • 3 Yıldızlı Otellerde Konaklama + Yarım Pansiyon 199 TL Yerine 109 TL
Tek Kişi Farkı 60 TL
00-02 Yaş Üzeri 109 TL


#3#

1.Gün : Cuma Akşam Hareket : İstanbul – Gebze – Bursa – Balıkesir - Ayvalık
Siz konuklarımızı belirtilen kalkış noktalarından alarak zengin Tatil Bahçesi araç içi ikramları eşliğinde alarak Ayvalık’a olan yolculuğumuza başlıyoruz. İstanbul – Gebze – Eskihisar Feribot ile Topçulara varış – Yalova – Bursa – Balıkesir üzerinden Yaklaşık 8 saat süren yolculuk sonrasında sabah saatlerinde Ayvalık Ekbir Dinlenme dinlenme tesislerine varış.

2.Gün : Cumartesi : Şeytan Sofrası- Cunda Adası -Ayvalık Tekne Turu 
Verilen mola sonrasında Ayvalık Şeytan sofrasına doğru otobüsümüz ile hareket. yaklaşık 30 dakika süren yolculuk sonrasında Şeytan sofrasına Varış. Rivayete göre Tepeye vardığınızda ziyaretçiler tarafından dilek dilenerek içine bozuk para atılan bir ayak izi göreceksiniz. İşte inanışa göre bu ayak izi Şeytan’a ait. Diğer ayağının izinin de karşı dağda bulunduğu söylenmekte. Ancak tabiî ki tüm bunlar bir efsane. İster bu efsanenin bir parçası olur bir dilekte bulunursunuz isterseniz de eşsiz manzaranın tadını doyasıya yaşarsınız, tercih sizin. Şeytan Sofrasından ayrılarak Ayvalık merkeze hareket. Tekne turunda ihtiyaç duyacak olduğumuz eşyaları almak için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz serbest zaman esnasında limanda bulunan cafelerde keyifli zaman geçirebilirler. Tekne Turumuzun Başlangıcı ve Akşam Saatlerine Kadar sürecek olan tekne turumuzda; egenin mavi sularında koylarda verilen yüzme molaları, müthiş animasyon ve eğlencenin yanı sıra (EKSTRA) tekne turu ve  öğle yemeği (25TL) yiyebilirsiniz. Tekne turumuz esnasında teknemiz Grubumuza özel olarak Cunda Adasında Limana Demir Atmaktadır. Bu esnada cunda adasınıda rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Sırasıyla Taksikiyaris Kilisesi, Güneş Saati ve Kordon Gezilerimiz Sonrasında Taş Kahvede Çay ve Kahve için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz serbest zaman esnasında yerel halkın açmış olduğu hediyelik eşya çarşılarında dolaşabilir. Serbest zaman sonrasında Yine Cunda İskelesinde bizleri bekleyen Teknemize Biniyoruz ve Cunda adasından Teknemiz ile ayrılarak 1 saat sürecek olan yolculuk sonrasında Ayvalık iskelesine Yanaşıyoruz. Ayvalık iskelesinde bizleri hazır olarak bekleyen otobüsümüzle ayvalık dan ayrılarak Otelimize hareket. Otele varış ve sonrasında otel giriş işlemleri. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Serbest zaman.

#4#

3.Gün : Pazar : Ayvalık -  Sarımsaklı –Balıkesir – Edremit – Bursa – İstanbul  
Otelde yapacak olduğumuz açık büfe kahvaltı sonrasında eşyalarımız ile birlikte otelden ayrılarak tertemiz denizi ve upuzun kumsalıyla oldukça popüler olan her yıl binlerce turisti ağırlayan Sarımsaklı plajına gidiyoruz. Sarımsaklı plajında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte (Ekstra Aytaş Beach) giderek yüzme molası.  Rehberin belirtmiş olduğu noktada ve saatte buluşma ve sonrasında otobüsümüzle Balıkesir – Edremit – Bursa  üzerinden istanbula hareket ve 00:00 sularında istanbul’a varış turumuzun sonu. Bir Başka Tatil Bahçesi Tur Organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.


Bu fırsat Tatil Bahçesi tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat - tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için geçerlidir.

Rezervasyon için:

info@tatilbahcesi.com.tr veya 0216 350 09 42 – 52 / GSM: 0541 354 34 69 Numaralı Telefonu Arayarak Kupon Kodlarınız ile Rezervasyon Yaptırabilirsiniz. Yaptırmış olduğunuz rezervasyon sonucunda kişisel mail adresinize biletiniz (voucher) gönderilecektir.

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

E posta adresinize 13 haneli Fırsat Kodunuz gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

21 Haziran Cuma -15 Eylül Tüm Yaz Boyunca Her Cuma Akşam Kalkış – Pazar Akşam Dönüş

Otobüs İle Ulaşım + Ayvalık Tekne Turu + Yarım Pansiyon Konaklama

Bu Kampanya İstanbul – Bursa – Balıkesir – İllerini Kapsamaktadır.

Açıklamalar
Tatil Bahçesi Bölge’nin Yoğunluğuna Göre Standartlara Bağlı Kalmak Koşulu İle Otelleri Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.
Otobüste koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Koltuklar rezervasyon sırasına göre otomatik ayarlanmaktadır.
Tur otobüsleri 40 kişi ile kalkacaktır. Gerekli sayıya ulaşmayan tur tarihleri, uygun başka tarihlere yönlendirilecektir.
Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez
Tur İçerisinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilmez.
BÜTÜN FİYATLARIMIZA KDV DÂHİLDİR.

Rezervasyon Detayları
info@tatilbahcesi.com.tr veya 0216 350 09 42 – 52 / GSM : 0541 354 34 69 Numaralı Telefonu Arayarak Kupon Kodlarınız ile Rezervasyon Yaptırabilirsiniz. Yaptırmış olduğunuz rezervasyon sonucunda kişisel mail adresinize biletiniz (voucher) gönderilecektir.
Gönderilen voucher aynı zamanda tur kayıt sözleşmesi olarak kabul edilmektedir. Voucher tarafınıza ulaştıktan sonra çıktısını alarak 0216 350 09 62 Nolu faks numarasına imzalanarak gönderilmek zorundadır. Tarafımıza imzalı olarak ulaşmayan sözleşme sahibi turumuza katılım sağlayamaz.
Tarafınıza gönderilen voucher çıktısını tur esnasında yanınızda bulundurunuz. Voucher’ını yanında Bulundurmayan Misafirlerimiz Tura Katılamayacaktır. 
Rezervasyon yaptırılan kişi için gerekli irtibat bilgilerinin verilmesi zorunludur. Tarafımıza bu bilgiler eksik verildiği takdirde karşılaşılabilecek olası aksiliklerde Tatil Bahçesi Sorumlu tutulamaz.
Rezervasyon esnasında T.C Kimlik numaralarınızı ve doğum tarihinizi gün ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.

İptal Koşulları 
REZERVASYON alındığı dönem itibariyle 3 gün içinde rezervasyon iptal edildiğinde, tur ücretinin tamamı geri iade edilecektir. Fakat Rezervasyon alıp o haftaki rezervasyona kayıt yaptırdığında 3 gün içindeki iptal ve değişiklik kabul edilemez.
15 GÜN Öncesine Kadar Yapılan Rezervasyonlarda Rezervasyon İptali Yapmamışsa REZERVASYON Haklarını Kullanmış Sayılır

Tur Esnasında
Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Tatil Bahçesi sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Tatil Bahçesi’nin sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez. Tatil Bahçesi Turizm Yolcu ile tedarikçiler arasında aracı konumda olup olası olumsuzluklarda kesinlikle sorumlu tutulamaz. 

Turun Otelleri 
4 yıldız Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama. Tatil Bahçesi Otel ve Yolcu Arasında aracı konumdadır ve kesinlikle herhangi bir olumsuzluk da sorumlu tutulamaz. Konaklayacağımız tesislerin seçiminde, hijyenik koşullar ve şehir merkezine olan uzaklık gözetilmek suretiyle gerektiğinde yıldız kategorileri ön plana alınmaksızın programların içeriğine ya da turun yapısına en uygun olan otellere öncelik verilmektedir. Yaz sezonu olması sebebiyle otellerde yaşanabilecek yoğunluk dolayısıyla müsaitlik durumuna göre otellerin bölgesi değiştirilebilir. Otelleri kategorize ettiğimiz sıfatlar bir standart  simgesi olmayıp sadece turistik değerlendirmeyi belirler. TATİL BAHÇESİ yoğun turizm sezonu içerisinde konaklanacak otelleri benzer ya da daha üst kategorilerdeki farklı otellerle değiştirme hakkını saklı tutar. 

Tavsiyelerimiz
Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı, Havlu,Güneş Kremi, krem, dudak koruyucu krem, şemsiye, hırka, Yapacağınız alışverişler için küçük bir plaj çantası bulundurmanızı rehberlik servisimiz tavsiye etmektedir.

BAGAJ HADDİ
Tura katılım sağlayan misafirlerimize her kişi için 1 valiz ve 15 kg. sınırında bagaj kullanım hakkı verilmektedir. Bu uygulama dışında getirilen valizler araç personelimiz tarafından bagaja alınmamaktadır. Valiz içerisinde bulunabilecek yanıcı, patlayıcı ve kanun dışı yabancı madde bulunduran misafirlerimiz saptandığı takdirde personelimiz tarafından en yakın ilçe polis merkezine haber verilmektedir. Bagajlar İstanbul kalkış noktalarımızdan itibaren kilitlenir. Yolculuk esnasında ve tur esnasında iken bagajlar otele varış yapana kadar açılmaz. Lütfen tur esnasında iken personelimizden bagaj açımı ile ilgili talep de bulunmayınız.  

Yukarıda Yazılı Olan Tur Programı, Tatil Bahçesi Turizm Kültür Turları Departmanı Tarafından Özgün Olarak Yazılıp, Hazırlanmıştır. Herhangi Bir Şekilde, Programın Kopyalanması, Yayınlanması Yasaktır. Tüm Hakları Tatil Bahçesi Turizm’e Aittir.(03.01.2012).
Programın Turizm Sektöründe Oluşturulan Kopyalarından Tatilbahçesi Sorumlu Tutulamaz.
Tur Programımız, 4077 No'lu Tüketici Kanununa Uygun Olarak Hazırlanmıştır.



Rezervasyonu yapılıp onay verilen kodlar için iptal ve iade yapılamamaktadır...
Gezi Süresi 2 Gece 3 Gündür 1 Gecesi Yolda Geçmek Kaydıyla Otel Konaklaması 1 Gece 2 Gündür. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. 0–6 Yaş Çocuklarda Otel Konaklamasında Yatak Verilmeyebilir. Tur içersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilmez. Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez. Konaklama Bölgelerinde Ve Otellerinde Yoğunluğa Göre aynı standartlarda olmak kaydı ile Değişiklik Yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda Tatil Bahçesi Turun Sorumluluğu Yoktur. Tur esnasında iken araç içerisindeki düzeni bozan ve diğer misafirlerimize de rahatsız edici davranışlarda bulunan kişiler araçtan en yakın şehir merkezinde bırakılması şartıyla rehberimiz tarafından indirilme yetkisine sahiptir. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında turu 3 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Tatil Bahçesi Tur da saklıdır. Turun iptali durumunda Tatil Bahçesi Tur iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Kanunu süredir tazminat hakkı yoktur. En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.13.02.2012 N/S/H.BÜTÜN FİYATLARIMIZA KDV DAHILDIR. 

Tur Ücretine Dâhil Olan Hizmetlerimiz
Programda Tüm Belirtilen Çevre Gezileri, 
Lüks Otobüslerle gidiş dönüş Ulaşım
Zengin Tatil Bahçesi araç içi ikramları 
Tatil Bahçesi Turizm Güvencesi
1 Gece Yarım Pansiyon 3 Yıldızlı Otelde Konaklama vb.
1 Akşam Yemeği, 1 Sabah Kahvaltısı

Tur Ücretine Dâhil Olmayan Hizmetlerimiz
Müze ve Ören Yeri Girişleri
Rehberlik Hizmetleri
Tüm Öğle Yemekleri, İlk gün sabah kahvaltısı ve son gün akşam yemeği ( Tekne Turundaki Öğle Yemeği de Ekstradır)
Ekstra eğlence ve turlar
Otelde yapılacak ekstralar
Tüm yemeklerde alınacak içecekler
Kişisel harcamalar ve tipler.
Rezervasyon esnasında zorunlu Türsab Seyehat Sigortası, Rehberlik, otopark, Feribot Geçişleri ve diğer Giderler İçin Turumuza katılan tüm misafirlerimizden 60 TL alınacaktır. 00-02 yaş bebekler hariç, 02 yaş üzeri tüm misafirler ek hizmet bedeli ödemek zorundadırlar. Ek hizmet bedelini tur öncesinde makbuz karşılığında şirket hesaplarımıza ödeyebilirsiniz. Ek hizmet bedeli bir bütün olup ayrılamaz. Ek hizmet bedelini ödemeyen misafirler düzenlenen turumuza katılım hakkına sahip olamazlar.
Bayram ve özel günlerde geçerli değildir.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 199,00 TL - İndirimli Fiyatı : 89,00 TL - İndirim Oranı : % 55
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Birlikte Alalım Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 1171