Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

5 Yıldızlı Antalya Belconti Resort Hotel`de 2 Gece 2 Kişi Her Şey Dahil Konaklama 240 TL! (31 Mart`a Kadar Geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 1106 defa incelendi
  • starstarstar
Belconti Resort Otel
Okaliptüs ormanları ve çam ağaçları ile kaplı Belek'de huzurlu, sakin ve kış mevsiminin manzarası eşliğinde doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için Belconti Resort Hotel ideal bir seçim! Hem spor, hem doğa, hem de iyi bir tatil hedefliyorsanız, cazip bir teklif olan Belconti Resort Hotel fırsatını kaçırmayın! Belek golf cennetinde modern golf sahaları ile keyifli vakit geçirebilir, dilerseniz bölgenin tarihi güzelliklerini görmek için gezintiler yapabilirsiniz. 5 Yıldızlı Belconti Resort Hotel'in lüks ve modern tasarımlı odalarında kendinizi özel hissedeceksiniz. Akdeniz mutfağının zengin menüsü eşliğinde ultra her şey dahil olduğu otelde çeşitli tatlar bulacak, sağlığınıza sağlık katacaksınız. Türk Hamamı, sauna, buhar banyosu, jakuzi, fitness center’lı Güzellik Merkezi, SPA keyfi ile kendinizi huzur ve sağlık dolu bir tatilin içinde bulacaksınız!

Bu fırsat; 12 Şubat 2012 – 31 Mart 2012 tarihlerinde geçerlidir. Belconti Resort Hotel'de 2 gece 2 kişi her şey dahil konaklamalarda geçerlidir. Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alıp sevdikleriniz ile beraber katılabilir, müthiş bir tatil yaşayabilirsiniz. Fırsat kodları birleştirilebilir. 0-6 yaş arası 1. çocuk ve 0-1 yaş 2. çocuk ücretsizdir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz elinize geçtikten sonra 0242 715 15 40 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. İptal işlemleri satın alma tarihinden sonraki 72 saat içinde geçerli olacaktır. Bu saat dışında gelecek iptal taleplerinde fırsat kodları kullanılmış sayılacak ve iade edilmeyecektir.

Belconti Resort Hotel Hakkında;

Antalya’nın 35 km doğusundaki yeni Turizm Merkezi Belek’de, okaliptüs ormanları ve çam ağaçları ile koruma alanı ve kumlu / ince çakıllı sahil şeridi üzerinde bulunmaktadır.

Aynı zamanda, uluslararası Standartlara uygun birçok modern golf sahaları ile Belek bir golf cennetidir ve bölgenin tarihi güzelliklerini görmek için en iyi başlangıç noktalarından biridir.

Aralık 2004 yılında bölgede açılan Kilise, Sinagog ve Cami üçlüsünün buluşturulduğu “ Dinler Bahçesi “ Belconti Resort Otel’e yakın mesafede bulunmaktadır.

Tesisimiz 98.000 m2 alana kurulu ve denize “0” geniş bitki örtüsüne sahip, yeşilliklerle çevrili ve Çevre bilinci ile tanzim edilmiştir.

Belconti, zevkle dekore edilmiş geniş lobi, resepsiyon, panorama teraslı lobi bar ve 4 adet panoramik görüntülü asansörlü ana bina, ek bina ve 2 ve 3 katlı villa gruplarından oluşmaktadır.

Odalar;

Odalar merkezi klimalı (sıcak/soğuk belirli saatlere göre), rahat ve konforlu döşenmiş odalarda balkon - teras veya Fransız balkon (patio), küvet / WC ,Engelli odalarında duş , saç kurutma makinesi, uydu-tv,televizyonda müzik kanalı, telefon, mini bar, kasa (ücretsiz).

Ana ve Ek binadaki odaların zemini halı, villa odaların zemini mermerdir. Tüm odalar deniz veya bahçe manzaralıdır. Çevreyi koruma bilinci ile işletilen tesisimizde yatak çarşafları ve havluları 2 günde bir değişmektedir.

Yiyecek & İçeçek;

Ana Restoranda; Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri (uygun kıyafet giyilmesi şarttır), geç kahvaltı, diyet büfe, öğleden sonra snacks, dondurma, çay-kahve ve pasta saati, Yörük çadırında gözleme, gece yarısı büfesi.

Restoran ve barlarda içecekler masaya servis edilir.

24 saat alkolsüz içecekler bulunur (Lobi Bar 24 saat açıktır), bazı ithal ve yerli alkollü içkiler (Bazı Yabancı İçecekler) 12.00 – 02.00 saatler arasında konsepte dahildir. İthal şampanya ve konsept dışı tüm ithal içkiler ücrete tabiidir. Alkollü içecekler kahvaltı saatlerinde ve şişe ile servis edilmez.

18 yaşın altındaki misafirlere alkollü içki servisi yapılmaz.

Minibar servisi: Giriş günü bira, kola, soda, su, diğer günler sadece su takviyesi yapılır.

2 adet A’la Carte Restaurant Rezervasyonlu olup kişi başı 5.-€ hizmet bedeli ödenir. (Italyan A la carte restaurant’ta sadece 12 yaş üstü çocuklar kabul edilir).





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 480.00 TL - İndirimli Fiyatı : 240.00 TL - İndirim Oranı : % 50
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Gezex Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Trafik

    : 1106