Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

4 seans Ozon Sauna+ 2 seans Ozon cilt bakımı 600 TL yerine sadece 98 TL! Bahara girerken kendiniz için hayatınızı Ozon detoks ile kolaylaştırın!

  • 13 yıl önce
  • 1980 defa incelendi
  • starstarstar
Yoğun hayat temposu sizi, siz hayatı tüketmeden Ozon detoks programı ile önleminizi alın ve bahara merhaba deyin. Bahar aylarına başlarken hücreleriniz ve vücudunuzdan toksinleri , bakterileri  ve serbest redikalleri uzaklaştırıp  ödemlernizi atarken aynı zamanda kalori kaybedin, selülitler için önemlerinizi alın ve sağlıklı incelin. Stres ile başa çıkarak daha enerjik ve neşeli bahara merhaba deyin.Detoks, vücudumuza  çeşitli yollarla giren bakteri ve serbest redikallerinden  atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden  kurtulmaktır.

Ozon sauna;

Vücudunuzdan toksinleri, bakterileri  uzaklaştırır. Vücuttaki ödemlerin gierilmesini sağlar. Hormon ve enzim üretimini normale döndürür. Stres ve etkilerini giderir. Daha ilk seansta gevşemiş ve rahatlamış olduğunuzu hissetmenizi sağlar. Kasları gevşetir,yumuşatır ve esnekliğini arttırdığından eklem ağrılarına ve kas rahatsızlıklarına iyi gelir. Yorgunluğu giderir, zindelik verir. Her seansda yaklaşık 400-650 kalori kaybederek ve metobolizmayı hızlandırarak sağlıklı zayıflama sağlarsınız. Sellülitlerin azalması/giderilmesi ve oluşumu önlenir. Cildin yenilenmesini, sıkı ve pürüzsüz görünüm oluşmasını sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve mikropları öldürerek enfeksiyon hastalıklarında direnci arttırır. Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı kuvvetlendirir.

 

Uygulama boyunca  haftada 2 veya 3 günde bir randevu alınarak ozon saunayı  detoks etkisi için girilmesini öneriyoruz.  Böylece en fazla 8-12 gün süren bir uygulama olacaktır. Uygulama 30 dakika sürmektedir. Tabi bu sırada vüdunuzu toksinlerden uzaklaştırırken aynı zamanda cildinizede gereken önemi göstermeniz gerekmektedir. Ozon detoks uygulamasının ilk ve son günü cildinize ozon aktif serum bakım uygulması ile cildinizin gençleşmesi ve yenilemesinde  yardımcı olunacaktır.

Ozon bakım;

Cilt derinlemesine temizlenir Ölü hücrelerden arındırma için peeling uygulaması Cilt tipine uygun canlandırıcı maske Ozon buharı ile gözeneklerin açılması ve ozonun cilde daha iyi alınmasının sağlanması Ozon aktif serum uygulaması

 

Uygulama 30 dakika sürmektedir. Ayrıca vücut analiz ölçümleriniz yapılarak sıvı, yağ, kas ve kemik kütle oranlarını ve değişimlerini görebileceksiniz.

Kimlere uygulanmaz;

Ozon sauna uygulamasının sakıncalı olduğu pek özel bir durum yok gibi görünmesine rağmen kontrolsüz hipertroidi ve konjenital favizmi olanlarda uygulanmaması, yüksek ısının sakıncalı olabileceği tansiyon problemi ve nadir kalp hastalarında daha düşük ısıda uygulama yapılması, hamilelere uygulanmaması emniyetli olacaktır.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 600.00 TL - İndirimli Fiyatı : 98.00 TL - İndirim Oranı : % 84
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mart 2012
  • Trafik

    : 1980