Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

2 seans Kimyasal peeling (AHA) veya ince kırşıklık ve mimik çizgilerini gidermek için Mavi Kalıp Maske Bakım Uygulaması 240 TL yerine sadece 69.50 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1451 defa incelendi
  • starstar
Yaşın veya genetik etkilerin yanında özellikle  cilt gün boyu  egzoz, hava kirliliği, makyaj, sigara dumanı gibi  çevre koşullarına maruz kaldığından cilt nefes almamaya başlar. Zamanlar cildin üst tabakasındaki hücreler  ölür. Eski hücreler yenilenip atılamaz ise cilt zamanla pürüzlü ve nemsiz bir hale gelir , ışıltı ve parlaklığını kaybeder. Mimiklerin çok fazla kullanılması, yaş veya genetik etkilerle zamanla göz bölgesinde, kaş ortasında veya dudak kenarlarında ince çizgiler oluşmaya başlar. Ergenlik veya yoğun stresli  dönemlerde  vücudumuzdaki  yağ salgılanması daha yoğundur  ve bu yağlarla deri arasında bunların atılmasını sağlayan kanallarda yağ tabakası tıkanma yapar. Bunun sonucu sivilce oluşumudur. Bu sivilcilerle oynanması sonucunda ciltte lekelenmeler veya deformasyonlara yol açarız.Yaşın veya genetik etkiler nedeni ile cildimiz zamanla kollajen kaybına uğrayarak elastikeyetini kaybetmeye başlar. Sizlere cildinizin ihtiyaçlarına yönelik olarak sadece kimysal Peeling (AHA), ince çizgilere yönelik uygulamalara ek olarak cildinizin ihtiyacına yönelik olarak seçeciğiniz iki seans cilt bakımları sunuyoruz.

Cilt bakımlarımız;

Klasik cilt bakımı Kimyasal peeling (AHA) Mavi kalıp maske Akne(sivilce) son uygulaması Cilt Yenileme Anti aging bakım Kimyasal peeling uygulaması,  cildin hasarlı üst kısmının "soyulması" işlemi olup yüzdeki renk değişimlerinin düzelmesinde, hafif lekelerin giderilmesinde, aknelerin bıraktığı izlerin ve gözeneklerin iyileşmesinde (Derin çukurlarda bir dereceye kadar yardımcı olabilmekteyken, küçük çukurlar ve izlerde ise çok etkilidir) etkili olup cildin canlanmasına, parlamasına ve pürüzleşmesine yardımcı olur. Cilt temizlendikten sonra kimyasal peeling solüsyonu cilde uygulanır ve belirli bir süre bekletilir. Ardından nötralizasyon işlemi yapılarak  nemlendirici veya güneş koruyucu uygulanır. Mavi kalıp maske,  cildin derinlemesine temizlenmesi ve ölü hücrelerden arındırılma uygulamalarının ardından Fransa’dan ithal kalıp maske uygulaması ile iğnesiz ağrısız ince çizgilerin giderilmesine yardımcı olur.  Cilt derinlemesine temizlendikten sonra ölü hücrelerden arındırma işlemi yapılır. Özel maske karışımı hazırlanır ve belirli bir süre bekletilir. Sonrasında maske kalıp halinde yüzden alınarak cilt tipine uygun nemlendirici uygulanır. Klasik cilt bakımı, uzun yıllar canlı, parlak ve genç bir cilde sahip olmak için düzenli bakım yapılması önemlidir. Cilt bakımımız, Derinlemesine temizlik+ölü hücrelerden arındırma peelingi+canlandırıcı maske+ozon buharı+ sihak noktaların (komedon) sıkılması+cilt tipinize yönelik maske+cilt tipine uygun koruyucu kremden oluşmaktadır. Akne(sivilce) uygulaması, ciltte mevcut sivilciler varsa ve sürekli oluşumu devam ediyorsa kimyasal peeling öncesi bu uygulamayı öneriyoruz.  Uygulama yüz, göğüs,sırt ve üst kollarda sivilcelerin giderilmesine sağlar. Cildin yağ dokusunu normale dönmesine yardımcı olur. Lifting bakımı yapar ve koporuzlu cildi sakinleşmeye destek olur. Cilt derinlemesine temizlenir ozon buharı ile gözeneklerin açılması sağlanır ve Norveç özel yosun maskesi cilde uygulanır. Uygulama ardından maske temizlenerek nemlendirici veya güneş koruyucu krem uygulanır. İlk seansdan etkisini gösterir. Cilt yenileme, elastikiyetini yitirmiş kollajen kaybı olan, parlaklığını yitirmiş yenilenmeye ihtiyacı olan ciltlere  cilt bakımı ile beraber kollajen, emriolift ve somon dna karışımı özel serum uygulanır. Düzenli uygulama sonucunda alacağınız sonuçlara sizde inanamıyacaksınız. Anti-aging bakım, yaş, genler, ultraviyole ışınları,stres,uykusuzluk gibi birçok neden cildimizin daha hızlı yaşlanmasına kollajen kayıplarına ve elastikiyet yitirmesine neden olur. Yapılacak anti aging bakımlar ile yaşlanmayı geriye çevirebilirsiniz. Cilt temizliğinin ardından cildin derinlemesine ölü hücrelerden arınmasının sağlanır. Kan dolaşımını hızlandıran bakım uygulaması. Ozon buharı ile cildin ihtiyacı olan oksijenin cilde verilmesi. Anti aging serum uygulaması ve volkanik anti aging maskesi yapılarak cildin beslenmesinin, canlamasının sağlanması. Ve uygulama cilt tipinize uygun nelmlendirici krem ve mini yüz masajı ile tamamlanır.

 

Uygulamalarımız 30 dakika ile 75 dakika arasında bakımlara göre farklılık göstermektedir. Konusunda uzman kadromuz ve sorunsuz hizmetimiz ile sizleri güzellik merkezemize bekliyoruz. Unutmayın! Cildinize ne kadar önem verirseniz oda sizin uzun yıllar aynalara gülümseyerek bakmanızı sağlar.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 240.00 TL - İndirimli Fiyatı : 69.50 TL - İndirim Oranı : % 71
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mart 2012
  • Trafik

    : 1451